25/7 - Sommarkrysset

Jag anlände till Stockholm runt tio över ett på eftermiddagen. Micke, Carro och Bonnie som kommit bara en liten stund innan mig mötte mig på stationen. Jag låste in mina grejer (det var en del!) och så drog vi ut till Grönan! Väl vid Grönan gick vi in artistingången då vi dagen till ära hade reserverade platser på krysset. Kollade in våra platser samt Niklas Wahlgren som repade när vi kom. Vi visste att Måns skulle repa efter så vi satte och och väntade på Måns rep. Micke och Carro ville ju se Linda som dansar bakom Måns och jag och Bonnie tyckte väl mest det var allmänt kul att se Måns. ;)


Måns repade sin låt Rewind några gånger och efter gick vi och pratade lite med Linda. Sa även hej till Anna N, också hon dansare till Måns. Sedan lämnade vi scenområdet för att utforska Grönan lite. Nästan på en gång får vi syn på Carolina Gynning (som var andledningen till att jag var på Grönan!) som stod och spelade in något inslag till kvällens program. Carro, Micke och Bonnie tyckte att jag skulle gå fram och säga hej men jag tordes först inte så de tvingade mig. Så jag gick fram och knackade Carolina lite försiktigt på axeln och hon vände sig om, fick se mig och utbrister ”Meeen heeeeej gumman!!”. Känslan är obeskrivbar. Hon hälsade sedan på Bonnie, Micke och Carro och konstaterade att "hela gruppen" var med! Haha! Vi stod där ett tag.. Carolina lånade en penna av oss och så. Sedan sa vi hejdå och vi gick och sjöng Sing Star för glatta livet. Någon gång kom vi på att vi kanske kunde behöva äta så vi gick ner och satte oss vi vattnet. Micke & Carro åt makaroner och köttbullar medans jag och B åt varsin fish & chips. Gott! Dagen fortlöpte och det hände väl inte så mycket mer än att vi sprang runt på Grönan och roade oss bäst vi kunde..




Vid sju någon gång gick vi och satte oss på våra platser då vi inte ville missa uppvärmningen med Tessan & Malin som började halv åtta. Det sjöngs och hade sig. Vid åtta började det och vi jublade lite extra på världens bästa Gynning & Berg. Först ut av artisterna var Roger Pontare som sjöng ett U2 medley (tror jag?) och sen fortsatte det med The Poodles, Niklas Wahlgren, Måns, Pernilla Andersson och så avslutade Pontare med ”Vindarna viskar mitt namn” som vi glatt sjöng med i!




När det var slut gick vi bort till artistingången eftersom vi inte ville träffa någon av artisterna utan ”bara” dansare, kör och programledare. Först kom Linda som vi bara pratade lite snabbt med för hon var tvungen att gå då hennes son var jättetrött. Sen pratade vi lite snabbt med Tessan samt med Anna N. Sen fick vi vänta lite.. och lite till.. Men sen kom hon! Carolina Gynning! Världens mest fantastiska och omtänksamma människa. Vi tog lite kort, pratade lite och så fick jag en stor bamsekram innan vi gick. Eller juste, jag lovade att jag skulle vara på plats lördagen efter också. Sen skiljdes vi åt och jag, Micke, Carro och Bonnie gick bort mot artistingången för C&M ville träffa Laila Bagge som suttit i publiken. Så vi pratade en snabbis med Laila och tog kort.

Gynning & jag ♥



Efteråt åkte vi till centralen och hämtade min och Bonnies saker innan vi åkte hem till Micke. Där blev det en del skratt och bus innan vi somnade runt halv tre.

Kommentarer
Postat av: Mika

Sounds LOVELY! <3

2009-08-17 @ 11:05:15
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jag vill se ut som Carolina Gynning. Ordnar du det? :D

2009-08-17 @ 14:59:03
URL: http://jennie95.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Haha, så sjukt rolig den där skärmen på Gröna Lund är! Det var första gången jag var där, och jag och mina kusiner skrattade som in i åt den där! Vi såg även Lady Gaga på kvällen, vilket var skithäftigt! Bor längst ner i Skåne, så det var en resa man inte gör varje dag. ;)

2009-08-18 @ 01:01:45
URL: http://beccys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0