Snart snart snart!



Man kan väl säga att jag har inofficiellt sommarlov. Visst, vi har en historiauppgift till imorgon men den kan jag inte göra klart då pappret jag skulle göra mitt "släktträd" på var för litet. Och vi fick veta IDAG att den ska vara inlämnad imorgon. Lite dålig stil måste jag säga. Men men, jag får väl förklara för min kära historialärare hur det ligger till. Jag har ju iallafall försökt färdigställa det. Det borde ju vara värt lite iallafall.

Imorgon börjar vi klockan nio och då ska vi fika med klassen, sen blir det betygsutdelning och lite sånt och så har vi lunch och lite kort avslutning i aulan. Jag längtar verkligen! Imorgonkväll ska jag och några från klassen träffas hos Christoffer och då blir det grillning och säkert  en hel hel del kul upptåg! Är det något jag verkligen är glad över från det gångna läsåret så är det alla fantastiska vänner jag fått! De är guld värda hela bunten!

Och föresten, ni får stå ut med min bloggdesign ett tag till. Mika har dock tagit på sig att ge den en extreme makeover vilket jag är sjukt tacksam över! 

Kommentarer
Postat av: Celicia

Sommarloooooooooov ib my heaart!

2009-06-11 @ 19:38:09
URL: http://celiciahallin.blogg.se/
Postat av: Mika

SOMMARLOV, YIIIIIIIIHAAAA! Det är vi fan värda alliopa nu!



och jag ska makeovera som aldrig förr! mouahahah! Puss!

2009-06-11 @ 19:39:45
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0