Göteborg, Fredag 6 Februari

Fredagen började, precis som torsdagen, tidigt. Vi hade dock tänkt oss att vi skulle vara i Göteborg en timme tidigare än dagen innan. Vi fixade oss lite snabbt innan vi begav oss till bussen som skulle ta oss till Skövde. Väl i Skövde tog vi tåget mot Göteborg. Tåget var faktiskt i tid och allting var frid och fröjd. Tills vi kom till Herrljunga. Då gick tåghelvetet sönder! Så vi fick sitta i Herrljunga en timme och vänta på nästa tåg till Göteborg. Vi hann både fixa håren, sminka oss och äta varsitt päron. ;)


Väl i Göteborg begav vi oss bort till Nordstan för att kolla läget lite. Dagens stora grej var Alcazars signering på eftermiddagen. I Nordstan får vi dock se att Alcazar inte skulle vara med och vi fick lite lätt panik. Vi begav oss tillbaks till Centralstationen för att kolla upp detta på nätet. Total förvirring rådde när det stod fredag på dem där. Vi gick tillbaka till Nordstan och frågade Camilla hur det låg till. Då blev det panik i festivalyran! Nordstan hade glömt att uppdatera sin hemsida och därför stod det fel dag. Alcazar hade blivit flyttade till Lördagen pga rep.  


Vi minglade runt lite på Nordstan sen. Cam tvingade Bon att  vara med i en sångtävling. haha. Vid ett/halv två någon gång anlände Adele till Göteborg och vi åkte bort till Scandinavium och mötte henne. Sen bosatte vi oss på Donken där, precis som dagen innan. Sjukt bra spaningsplats! haha! Vi sitter där och flummar och har allmänt kul när jag ser några komma från artistingången och jag säger till de andra;
"Är inte det där Petra Mede?" men vi trodde vi sett fel allihopa. Men nehejdå, strax efter får vi se att det var Petra och vi skyndar oss att plocka ihop våra saker så vi ska kunna springa ut och prata med henne. Då KOMMER HON IN på Donken! Så vi gick bort för att prata lite med henne och hon berättade för Edward (af Sillén) vad hon ville ha att äta när vi kom. Vi frågade om vi störde och så pratade vi lite med henne medan Edward beställde mat. Vi pratade om festivalen och Petra blev så nervös att hon behövde gå på toa och bad oss vakta alla hennes grejor. Helt sjukt!När Edward kom tillbaka utbrast han; Ni är medvetna om att ni hade kunnat tagit allting här och sålt det för tusentals kronor!
haha! Vi tog lite bilder och tjoade innan vi gick och satte oss på vår plats igen.Med tiden anslöt även Celicia, Annika & Jennie och vi hade allmänt kul även om vi inte såg eller pratade med några fler mellofolk. Det var mest bara tjo och tjim utanför. Vi hade ett eget litet schlagerparty där.Vi fotade en massa vid Melloskyltarna och så innan jag och Bon skyndade till tåget som vi sen missade med TVÅ minuter! Så det blev till att vänta till nästa tåg.. Sen missade vi bussen hem och hej och hå. Men vi kom hem tillslut. haha. ;)

/ egogiirl

Bilderna är tagna av mig och Bon med Bonnies kamera. ;)

Kommentarer
Postat av: Bonnie

.. sen fick vi china mat!och vi hörde stay the night första gången. Det var soft! BÄSTA EVER!

2009-03-24 @ 19:25:44
URL: http://bonniezell.blogg.se/
Postat av: PeterDeluxe

WHAT !!! Alcazar signerade på Lördagen...

jag som var på genrepet å åkte hem på lördagen

inte roligt =(

2009-03-29 @ 18:31:15
URL: http://www.peterdeluxe.webs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0