Plötsligt händer det!

Det är verkligen när man inte har några som helst förväntningar det blir som bäst! Som det blev igår.

Jag och pappa var ju upp till Stockholm igår för att spatsera runt lite på Skansens julmarknad vilket vi också gjorde! Det var supermysigt att gå runt där bland diverse stånd och bara mysa. Hade dock varit tusen gånger mysigare om det varit lite snö på marken då julfeelingen inte riktigt infann sig när det var lera och endast lera på marken. Tyvärr.

Vi åkte till stan sen, kollade i gallerian och lite så. Micke och Carro kom och vi snackade lite. Bestämde att vi skulle ses utanför konserthuset halv fem. Jag och pappa fortsatte kolla lite innan vi gick och åt. Sedan var det dags att dra till konserthuset för att försöka lyckas träffa Jessica!

Vi stod där utanför och frös i kanske en halvtimme när vi får se någon som jag tyckte såg ut som Lina gå förbi och jag typ ".. var inte det där?" och Carro svarade ".. jo, jag tror det.." så gick vi för att dubbelkolla och då får jag se hennes skor. RÖDVITA NIKE! Det var LINA! Jag dog. Hon pratade i telefon som vanligt men hon frågade hur vi mådde och så fick vi varsin kram innan hon fortsatte in. Jag ringde upp Bon så jag fick skrika av mig lite och då fick vi se Jessica komma men hon pratade i telefon så jag fortsatte prata med Bonnie. Vi la dock på efter ett tag och vi fortsatte vänta på jess som pratade ett bra tag. Sen när hon la på kom hon fram till oss och vi fick kramar och pratade massor. Det var supermysigt. Hon fick några presenter och så frågade vi om vi fick ta kort "Nä, men jag är så fuuuuuuul idag!" <3 Då skällde vi ut henne. HAHAH! Lovely! Hon var tvungen att springa in och vi började gå därifrån helt euforiska och märkte inte att vi mötte Andreas!! Andy vände sig om när han gått förbi oss och typ "eh, HALLÅ?!" och då vände jag mig om och blev helt chockad! "men, hej!" "mm, eller hur! Ni e ju fan helt blinda!" så himla kul! Vi pratade lite om svinis, göteborg, väskryckare och lite annat. Åh, jag var så lycklig! Nina Söderquist kom när Andy gick in så Micke och Carro pratade lite med dem. Sen kom chefen för allt och frågade om vi skulle gå och så skrev han upp Micke och Carro på en lista (jag blev såååååååååååååå avundsjuk men jag skulle ju hem..) så de skulle få se showen på kvällen. Sedan gick vi därifrån och jag sa hejdå till M&C innan jag och pappa gick och kollade lite till innan vi gick till centralen och väntade på tåget..


Jessica med en av presenterna. En gruppbild från i somras.



Tre muppar!


Jag har inte förväntat mig att ens träffa Micke och Carro så att få träffa några av dem bästa som finns och två riktigt goda vänner gjorde helgen till en av dem bättre på väldigt länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0