Mina iphone apps!

Att jag levde 18 år utan iphone är ju faktiskt helt amazing. Jag förstår inte hur jag överlevt utan min älskade telefon! Det roliga med Iphone är ju att man kan göra den så individuell. Jag tänkte bjuda på mina appar även om jag mest har dem som är topplistade så får ni andra iphoneägare tipsa om era favvoappar!
Jag har förövrigt bara gratis appar.


Sida 1
Mest bara dem appar som är med telefonen.
Facebook - Can't live without it!
Bambuser - LiveTV. Använder endast till Schlagerzoot.
Twitter - Enda sättet för mig att komma ihåg att läsa och uppdatera min twitter.
Battery - En extremt bra batterykoll som visar exakt hur mycket batteri det är kvar, hur länge du kan lyssna på musik, surfa eller prata innan telefonen dör. Love it!


Sida 2
Nödvändighetssidan.
Salem Al Fakir - Ja, en Salem app. Ska visa news, tour och sådant. Fungerar ej. Men den är ju lite snygg.
Tess & Andys bloggar - Bokmärken.
Eurovision - Den officiella ESCappen. Visar dig alla news!
RSS - Ja, RSS helt enkelt.
tv.nu - Perfekt när man inte orkar leta reda på en tidning..
Google Earth - Nördigt & roligt!
Stationen - Gör så man kan kolla ankommande eller avgående tåg på en vis station.
Sthlm C - Visar den stora tavlan på Sthlm C. Bra om man är väldigt sen eller som jag, nästan alltid får åka från spår 12.


Sida 3.
Dem där nödvändiga sakerna som bara hamnade där.
To Do's - Håller reda på saker du behöver göra och när du gjort saker kan du checka för dem.
118 100 - Löjligt roligt! Man kan slumpa frågor som folk messat in!
Live Messenger - Alternativ till MSN.
Birthdays - Hjälper dig hålla koll på alla födelsedagar som ska kommas ihåg. Du kan dessutom importera från facebook så slipper du fylla i själv!
Countdown - Jag älskar ju att räkna ner till saker och det hjälper den här appen mig med!
Week - Hjälper mig att besvara den ständiga frågan "Vilken vecka är det?"
Shazam - Spela in en liten snutt av en låt och Shazam berättar titel och artist. Fungerar förvånansvärt bra!
Currency - Valutakonverterare.
Colourmagic - Riktigt roligt att leka med. Man kan färglägga/göra bilder svartvita genom att rita på dem.
Polorize - Tar foton som gamla poloroider.
Mill Colour - Redigeringsprogram för foto. Inte testat så mycket än.
GorillaCam - Alternativ till den vanliga kameran.
Voicemaker - Spela in ett message och förfräng sedan rösten. Sjukt kul!


Sida 4
Spel och överblivna appar.
Music Quiz x2 - Testar dina kunskaper om din egen musik. Tycker båda är roliga.
Pac Man - Som klassiska pacman.
Ibubbles - Som spelet bubbles när du ska skjuta färgade bollar tills alla försvunnit.
Simpsons Arcade - Bara en liteversion men så kul att jag skulle kunna tänka mig att betala för hela spelet!
Actionpig - Man ska flyga en gris genom luften och akta sig för olika saker som gör att man slaktas. Roligare än det låter!
Superstar Chef's - Mitt favoritspel! Man är en kock som ska samla frukter. Lite inspirerat av Super Mario och otroligt beroendeframkallande. Sitter just nu fast på Level 11.
SimonClassic - Ett kom-i-håg-spel. Inte så kul.
Falldown - Ett måste för alla iphoneägare! Man ska föra en liten boll genom en bana. Neråt. Kul & beroendeframkallande!
Airport lite - En liteversion. Man ser till att planen åker och kommer som dem ska.
Resten av apparna är helt onödiga.

Berätta om ERA appar!

Bye bye April

Så var även April slut. Jag blir nästan rädd hur fort månaderna går! Var det inte nyss Februari och jag och Bon stod och frös i Göteborg och svor åt den förbannade snön?! Var det inte nyss jag stod tillsammans med mina fina tjejer utanför Bonnies hus och ropade in året? Var det inte nyss vi sprang runt på efterfesten och hade the time of our lives?! Uppenbarligen inte.

April sög väl ganska rejält egentligen. Ja, förutom slutet dock som vägde upp det hela och gjorde April till en neutral månad.

Imorgon är det Maj. Åh, jag känner på mig att Maj kommer bli bra. Vad står på schemat i Maj? Hmm, en klassresa. En eventuell resa till Sthlm. Färdigställning av mitt rum (finally!) och inte minst - ESC! Åh, jag längtar som tusan till Norgeresan! och jättejättejättejättejättemycket plugg!

Nu ska jag försöka få hem min lillasyster som är ute och ränner någonstans..


Gruppkram på nyår.

The Sims 3 - Renovering av villa

Nördade The Sims en stund på förmiddagen. Renoverade familjen Lians hus. Nyinflyttade var dem. Familjen består endast av mor & son så det var inte så svårt att möblera. Blev dock inte helt nöjd men tänkte ändå visa upp det renoverade huset.
Utsidan fick sig en helrenovering! Grunden bytte jag till en gråare sten. Den outhärdligt fula gröna trappan bytte jag ut mot en enkel stentrappa och staketet på verandan & balkongen ändrade jag endast färg på. Ytterdörren byttes mot en lite modernare dubbeldörr. Fasaden ändrade jag till en ljust gul färg och både verandra & balkonggolvet fick en gråare mer "stenig" yta.


Det första man kommer in i är köket som var väldigt.. grönt. Jag tyckte att trägolvet på "matsalsdelen" var väldigt fint och valde att ha det i hela köket istället. Det är även likdant golv i vardagsrum och hall. Väggarna gav jag en lätt gråaktig för att hålla det enkelt och neutralt. Jag valde att hålla köket väldigt enkelt och stilrent. That's how I like it. 
Bredvid köket låg ett litet badrum som också det var väldigt grönt. Jag valde att använda ha kvar lite färg i golvet men ändå försöka få det lite mer stilrent. Väggarna fick därför bli svartvita. Badrummet är enkelt inrett med de nödvändigheter man kan tänkas behöva i ett badrum.
Vardagsrummet var extremt tråkigt inrett med gröna (ja, här också!) väggar och en massa soffor. Jag valde att använda mig av en röd tapet med en lite mörkare bård och sedan inredde jag det ganska mysigt med en soffa med divan med tillhörande fåtölj. En stor TV och ett glasbord framför soffan förgyllde vardagsrumskänslan betydligt. Eftersom familjen är mycket musikintresserad så var det viktigt för mig att stereon skulle vara en del av inredningen.
I andra sidan av huset var det ett rum som var helt överblivet. Hade ingen direkt funktion och jag valde att byta golv och sedan använda det som "fylla ut rum" dvs att jag ställde in ett löpband och ett schackbord där. ;)
övervåningen valde jag att byta till trägolv i de tre sovrummen som fanns. Tonårssonens rum fick ljust röda väggar och en säng med grått täcke. Tilläggas bör att TV'n är grå och inte röd som på bilden. Det är väggarnas färg som projekteras. Som jag nämnde är familjen väldigt kreativt lagd och därför fick sonen två stycken gitarrer. En akustisk och en el.
Sedan fanns det ett väldigt blått barnrum som jag gjorde om till hobby/arbetsrum. Väggarna fick en lila lite "crazy" tapet som verkligen höjde rummet!


Mammans sovrum gjorde jag inte jättemycket med. Jag ändrade som sagt golvet och bytte till en vit tapet med en nästintill laxrosa bård. Badrummet fick sig också en makeover och går helt i svartvitt. Sängen går i samma nyanser som väggen.

Ja, det är sånt här jag ägnar mig åt. Tänkte att jag skulle visa upp det. Ska försöka visa mer när jag spelat om vad som händer i mina familjer och när jag bygger och håller på.
Ifall någon är nyfiken så är vissa objekt nerladdade.


Sjuuuuuuuk!

Vaknade imorse av att jag var så varm att jag trodde att jag skulle flyta bort. Konstaterade ganska snabbt att det var feber det handlade om. Är därför hemma från skolan. Inte så jävla kul. Funderar lite på hur jag ska spendera den här dagen. Ska påbörja lite skolgrejer, spela The Sims (funderar på att skapa en Sims kategori och visa lite av mina kreationer) och se på tv.. Låter som en ganska bra plan för dagen.


Pride, sommar och fina vänner!

Live and Laugh!

Idag var en bra dag! Började dagen med att vara med på badet (!) och fortsatte sen med naturkunskap där vi inte gjorde så mycket. Efteråt hade vi matte där jag gjorde hela ÅTTA tal (17 uppgifter) vilket nog är mer än jag gjort på en lektion på över ett år. Var otroligt stolt vid lektionens slut. Inte minst för att jag faktiskt FÖRSTOD vad jag gjorde! Efteråt hade vi svenska. Ska skriva en text om förebilder. Kunde inte riktigt koncentrera mig på lektionen så ska försöka skriva klart den.. snart. Efter lunchen satt hela klassen och förberedde lite till Mösspåtagnigen. Vi håller i lekar och sådant och även om jag är i Oslo då så måste man ju hjälpa till. Hjälp vad vi skrattade! Åh, jag älskar min klass!

Efter skolan åkte jag & Stoffe till banken. Jag beställde nytt ID-kort och gjorde universums fulaste namnunderskrift. NÅGONSIN! Åh, jag vill göra om den! Får ännu mer lust att jobba för det där körkortet nu alltså! haha! Beställde ett VISA när jag ändå var igång. Need it. Want it.

Hämtade ut Diggiloobiljetterna också innan jag begav mig hemåt. Så spännande var min dag liksom. Woho.


Zoot's gästrecensenter!

Ni har väl inte missat att vi har presenterat årets gästrecensenter på Zoot? Det är med en OTROLIG stolthet som jag väljer att presentera dem även här.

- Lars Hägglund
- Pär Stenhammar
- Linda Pettersson
- Tess Merkel & Lina Hedlund


Detta något som vi allihopa är så otroligt stolta över! Jag har själv svårt att förstå att vi lyckades knåpa ihop så otroligt intressanta och roliga namn. Vi har alltså Melodifestivalens körchef himself, en fjärdedel av Lovestoned, en av nyförvärvade husdansarna & Alcazarbrudarna! Att vi lyckades fixa detta alldeles själva på så kort tid gör mig så imponerad. Jag imponeras hela tiden av zoot, av mina zoolegor och av mig själv.

Lars omdömen kan ni läsa på zoot redan nu. Glöm inte att kolla in på världens bästa schlagerblogg!


Summerfeeeeeliiing!

Slutade vid halv två idag. Gick upp på stan tillsammans med Jennifer. Solen sken i ryggen på oss och värmde så pass mycket att det blev nästintill outhärdligt att ha skinnjackan på sig. Barnen på lågstadieskolan inte alls långt ifrån min skola lekte på skolgården. Folk gick runt utan jacka och högstadieskolans skolgård var full med cyklar!

Det är vår i luften och jag älskar det!


Det här klippet är så mycket sommar för mig att jag får gåshud!


Vårkänslor!

Har påbörjat inlägget om Norrköping. Det blir kul. Det blir nästan som att man återberättar det för sig själv. Får göra klart det imorgon dock för nu måste jag plugga engelska. Vill få bra betyg på provet imorgon! Måste hoppa in i duschen en snabbis först bara!

Imorgon ska jag iväg till skolan igen. Åkte hem idag då jag var helt sjukt täppt i näsan och lite snurrig. Nu har jag bunkrat upp med nässpray och lite andra förskylningskurer så jag överlever nog. Blir skolan på förmiddagen och sen ska jag iväg och fixa nya foton till ID-kortet efter skolan. Blir nog najs!

Från och med imorgon ska jag (precis som Bon) försöka köra "Våga vägra foundation." Jag menar, nu är det ju vår. Solen skiner och man vill ju få färg i ansiktet. Jag har ju dessutom fräknar i vanliga fall. Kanske ska försöka få dem att komma fram? Jag har dock väldigt mycket rodnad på och runt om näsan. Något som går i släkten tydligen. Mamma sa dock att solen brukar lindra det hela så vi satsar på det!

Passar på att bjuda på en bild  i mina nya solglasögon. Jag tycker väl egentligen att dem är asfula men dem är så jäkla härliga att jag liksom bara var tvungen att köpa dem! Pride 2010 here we come!


Dilemma

Jag har ett litet problem. Jag måste skaffa en ny mail då min nuvarande emailadress är på tok för oseriös och funkar inte nu när man blivit lite äldre och faktiskt använder mailen i seriösa syften. Jag har funderat på om man då ska skaffa en ny hotmail eller om man ska satsa på gmail?

Jag har märkt av att väldigt många använder gmail och det verkar ju lite mer seriöst än hotmail. Inte heller lika troligt att mailet filtreras bort till skräpposten.

Fördelen med hotmail är att man går in på den varje dag. Jag kan också hotmail utan och innan och det är ju ett relativt lätt & bra sätt att maila. Men jag behöver ju egentligen inte en ny msnadress.

Hmm.. Hjälp mig?


Challenge!

Jag blev utmanad av Mika!

Regler:
Svara på frågorna om dig själv.
I slutet av inlägget ger du den vidare till 3 andra bloggare.
Sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

VEM:
Sara, 18, Katrineholm

1. Vad gjorde du för 10 år sen?

- Gick i andra klass, var bäst i klassen och lekte med Elina varje dag. Lyssnade på Nanne Grönvall.

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?

- BLOGGA!
- Plugga engelska..
- Bilddagboka.
- Räcker det inte..
- .. så?

3. Godis jag gillar

- Åh, jag gillar det mesta! Mörk choklad går alltid hem! Och sura saker!

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär

- Köpa en våning i Sthlm
- Dra med några vänner på roadtrip till USA.
- Investera!
- Ge bort till vänner som behöver!
- Köpa en bil till mig och en till mamma!

5. Städer/orter som jag bott i

Flen (typ 5 ställen), Skebokvarn & här..

Jag utmanar:
Micke
Thilda
Marie

Flower power supergirl!

Hade tänkt att jag skulle blogga lite om Norrköping och sånt men sen fick jag se att klockan springer iväg så jag sparar mina inlägg om Alcazar, Neos akrobatik & lite annat smått och gott till veckan istället.

Just nu känner jag mig mer tillfreds med mig själv än jag gjort på väldigt väldigt länge. Jag tror verkligen att det var just detta jag behövde! Lite tid med en bästa vän, lite alcazarenergi och att bara få vara! Jag känner den där varma känslan i kroppen. Lycka! Det är alldeles underbart!

Något som inte är lika underbart är att det återigen är skola imorgon. Jag ser verkligen inte fram emot det. Just nu har jag lite ont i halsen men oavsett om jag skulle ha 40 graders feber imorgon så måste jag ändå in och hämta mina engelskaböcker! Prov på tisdag. Welcome back to reality typ.

Lite saker som jag måste göra denna veckan:

Plugga till engelskaprovet.
Skriva ett bra engelskaprov.
Gratta Eric på 20 årsdagen!
Hitta på en ursäkt till att inte vara med på badet på onsdag.
Blogga om norrköping & etuna.
Plugga historia.
Bilddagboka lite.
Kolla över min ekonomi och sommaren.
Fixa foton till nytt ID-kort.
Gå till banken.
.. och säkerligen mycket mer!


En åsna, en duvjävel & en mås ♥


Alcazar ♥


VIP

Skoldagen var totalt meningslös. Tog fel på när bussen gick och fick tillbringa en timme extra i stan. Tröståt lunch på Donken och pratade med Bonnie. Åkte hem. Plockade undan lite. Spelade Sims i en timme eller två. Pluggade. Tittade på TV. Åt middag. Plockade lite till. Zoomöte.

Min dag.

IMOOORGOOON KOOOMMMEEER BOOOOOON!


jag och bästa på mälarpaviljongen 09. Lovely day!

Listigt

Snodde en sånhära lista från Mika.

Gör: Fyller i den här listan & lyssnar på Lena. Googlar lite.
Humör: Lite mittemellan.
Hälsa: Snorig och klåda i ögonen.
Lyssnar på: Har lyssnar på Lovestoned hela dagen men just nu repeatas "Den dröm som alla drömmar drömmer" med Lena Philipsson.
Läser:
Watermelon av Marian Keyes!
Åt senast: Lunch på donken.
Sa senast: "Mm, bra! Syns sen!"
Tumme upp: Bonnie kommer imorgon!
Tumme ner: Ligger lite för mycket efter i vissa ämnen.
Ser fram emot: Att Bonnie kommer imorgon & att vi se mupparna på fredag!

Split my personality

Soft dag idag! Jag trivs verkligen med att vara i skolan numera. Nästan så jag längtar dit när jag är hemma. Även om jag tycker att själva skolan är ganska trist så är mina kompisar de mest underbara människor som finns! Jag blir så glad när jag umgås med dem och då tänker jag inte så mycket som jag gör här hemma. Guys, i love you!

Efter skolan hade jag utvecklingsamtal. Det gick väl helt ok. Känns som om vissa lärare inte ser vad man faktiskt gör. Tyvärr. Efter det var jag på infomöte på Sjukhuset om jobb. Sökte så får vi se. Var typ 80 pers där och de kunde erbjuda 7 arbeten. Inte så stor chans att man får något alltså. Men håll tummarna!

Imorgon har jag idrott, naturkunskap & matte sen slutar jag då vi har kompledigt på eftermiddagen och jag tog ledigt från svenskan (muntliga redovisningar) så att jag kan komma hem med en tidigare buss och fixa lite här hemma. Måste väl försöka plocka undan lite för på torsdag kommer Bon! Jag lääääääängtar!

Alcazar: 3 dagar kvar!Dagens bild på moi.

Dagens

Dagens humör: Glad & seg. 
Dagens mående: Bra! Lite ryggont bara. 
Dagens borde: Fixa historian! 
Dagens frisyr: Plattat i farten med en del av luggen flätat och uppsatt på sidan. 
Dagens smink: Jag körde ALL IN imorse. 
Dagens klädsel: Jeans & vit tshirt med tryck. 
Dagens planer: Här borde jag skriva plugga.. 
Dagens materiella vill ha: Pengar och lite fler timmar på dygnet. 
Dagens fundering: Hur jag ska ha råd med Oslo. 
Dagens beroende: Jag har varit relativt beroendefri än så länge. 
Dagens tråkigaste: Historian
Dagens längtan: F R E D AG ! 
Dagens superlängtan: Men, FREDAG FFS! 
Dagens tidning: Katrineholms Kuriren?
Dagens låt: Under your spell - Evan
/ ego

Dark in me

Jag startade datorn för en timme sedan bara för att jag tänkte att jag var tvungen att blogga. Sen så kom det så mycket emellan att det inte blev av. Får väl bli ett ganska kort blogginlägg. Jag känner mig lite nere just nu. Eller så fort jag startar datorn och bläddrar runt på bloggar, bilddagböcker och tjofräs så blir jag nere. Kan nog vara därför jag inte sitter vid datorn lika mycket längre. Jag har faktiskt inte haft datorn startad på hela helgen. Har liksom ingen lust. Det finns inget som lockar längre.

Nu är det snart en ny vecka igen! Jag känner på mig att den här veckan kommer att bli LOVELY! Ja, förutom att historian skulle varit klar imorgon och jag knappt börjat. Men men, det löser sig! Jag har tyvärr glömt min kalender i skåpet men ska ändå försöka komma ihåg lite om vad som händer i veckan!

Måndag: Historian klar som sagt.
Tisdag: Utvecklingssamtal! Infomöte om sommarjobb på sjukhuset!
Onsdag: Inget här heller.
Torsdag: Bonnie kommer!
Fredag: Nationella Skriftligt i Svenska B! Alcazar i Norrköping.
Lördag: Inget planerat. Leka med Bon.
Söndag: Anna Bergendahl & Neo i Etuna! Bon åker hem!

Dessutom kommer kanske min bror hem och då får jag träffa honom! Vilken bonus det skulle vara!
Nä, nu måste jag sova! Natti!

tired!

Är så trött att jag börjar få migrän och sitter nu nyduschad och kollar på Andra Avenyn. Var en slitsam dag med mycket arbete. Imorse är det gymnasiemässa och jag ska jobba 08.30-20.00 så imorgon blir det nog ingen blogg.

Jag kommer tillsammans med några andra att vara ansvarig vid scenen. Det gör att vi också antagligen kommer att ha närmaste kontakten med dem som ska vara på scenen. Däribland Neo som ska uppträda tre gånger. Ska bli kul att träffa honom igen!

Nu vill jag sooooooova!


Tre fina vänner, Neo och moi!

Can't wait!


iphone <3

Hela kvällen igår spenderade jag till att utforska min fantastiska Iphone varvat med att förbereda mitt muntliga nationella prov i Svenska B. Det hade jag idag och jag vet inte hur det gick. Alla i min klass säger att det gick bra men jag själv tycker att det gick rakt åt pipsvängen. Vi hade en tidsgräns på 5 minuter & 30 sekunder vilket var otroligt stressande. Dessutom insåg jag när jag kommit till hälften av mitt framförande att jag bara hade 1½ minut kvar. PANIK! Fick kapa hälften och försöka avrunda det på ett bra sätt. Det fick helt enkelt bli som det blev.
Det känns iallafall skönt att ha det gjort!

Sen efter skolan åkte jag till stan och köpte tågbiljetter till mig och Bon så vi kommer till Norrköping! Åh, jag längtar!

Imorgon har vi två lektioner på morgonen. Idrott (bad) samt Naturkunskap sen ska vi arbeta med gymnasiemässan all day long! Den ska vi dessutom vara värdar för på torsdag och NEO kommer att uppträda där! Roligt!

Nu ska jag kolla på Kobra som handlar om HIV/Aids!


DEN HAR KOMMIT!Jag dog lite lätt när jag kollade posten idag. För att tidsfördriva bestämde jag mig för att plugga. Det gick sådär..

Men hallå, DEN HAR KOMMIT!

Nu ska jag sätta mig på cykeln för att hämta den. Den ska hämtas efter 17.00 så.. 17.01 borde väl funka? ;)

Måndag

Måndag. Fortfarande påsklov. Fortfarande en massa plugg som måste göras. Lika bra att sätta igång. Jag ska bara torka mitt hår och bädda min säng först. Sen är jag fit for fight. Frågan är bara vad man ska börja med?

Juste, det är ny vecka! IPHONE-VECKA!

I can feel the sun in my face!

Så har ännu en dag gått och visst har jag gjort mycket saker men kanske inte riktigt det jag borde. Det betyder att jag måste plugga järnet imorgon! Känns inte så himla kul men jag måste!

Varför lyckas man aldrig plugga på loven? Åh, jag suger på att plugga. Hur fan gör man?

Dagen har jag tillbringat på promenad med min mor, fotandes i trädgården, spelandes the sims, surfandes, och som sällskap när vi fick besök på kvällskvisten. Roligast har nog dock varit mina telefonsamtal med B! Åh, vad jag har skrattat! Och jag längtar verkligen järnet tills vi ska iväg till Norrköping! Jag vet till och med vilken buss vi ska ta nu! Framsteg!

Nä, det är väl lika bra att gå och lägga sig så att man är fit for fight imorgon när skolböckerna väntar på en.


Våååååååååååååååååår!

Det är dem små sakerna som gör det!

Tänk er detta:

Jag sitter i min säng. Mobilen ringer, jag svarar och Bonnie börjar berätta en massa saker som hänt under Alcazargiget hon nyss varit på. Hon berättar för mig att "nu går dem förbi här.." och helt plötsligt hör jag någon helt annan i luren - TESS MERKEL! Med sin allra bästa muminröst! "Hej Sara, det är Tess i Alcazar! Vi saknar dig här på babymässan! Nu ska vi gå, hejdå!"

.. åh, jag skrattar fortfarande! ♥


Bilden har jag snott från Tessans blogg.

Lucky me!

Gud, det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde ikväll! Taco, alldeles för mycket godis, fina vänner och en massa spel. Oj, oj, oj!

Jag har väl inte så mycket mer att tillägga. Det var en väl spenderad dag och kväll men nu tror jag att det är dags att sova.. Man vet aldrig vad morgondagen ska bjuda på. ;)

Later!

Alcazarized!tjugo minuter efter att detta skrevs var det besätmt. Bonnie kommer hit. Vi ska se Alcazar! Och inte nog med det! På Söndagen intar vi Tuna Park för att se Anna Bergendahl och Neo! Fun! Fun! Fun!

.. sen att jag skriver nationella i Svenska B samma dag, att alla kommunikationer inte riktigt är lösta än eller att jag inte har berättat för mamma.. Tja, det är vad vi kan kalla petitesser.

Moooorning!

Godmorgon!

När jag kollade ut genom fönstret imorse var det grått, grått och lite mer grått. Så himla trist! Men kanske bra? Då får man ju andledning till att vara inne. ;)

Idag ska jag skicka iväg lite mail som jag dragit på alldeles för länge, filma en grej och försöka mig på att plugga lite. Måste göra lite historia tror jag. Eller Samhällskunskap. Eller Svenska. Eller Idrott. Ja, jag har ju iallafall att välja på. Just därför borde jag nog plugga lite.

Ikväll ska jag iväg till Sandra och käka med några kompisar! Ser verkligen fram emot det! Vi ska käka, snacka och antagligen också spela spel! Det blir kul! :-D

Time to get started!


Ego alldeles omejkad alldeles nyss.

Grattis på födelsedagen Micke!

Dagen som precis har passerat var/är ingen vanlig dag. Det är faktiskt Mikaels 18 års dag! The BIG 18! Jag var där själv för några månader sen men att fylla 18 på landet och fylla 18 i Stockholm är två helt skilda saker. Medans jag firade den hemma så vet jag att Micke i detta nu befinner sig på Regent Bar i Stockholm.

Hade något berättat för mig den där regniga Söndagen i Juli för 3 år sedan att jag 3 år senare skulle vara bästa kompis med den där dansande tönten så hade jag nog bara garvat rätt ut. Vi träffades första gången den 8 Juli 2007 på Parken Zoo. Jag var där med Bonnie och Micke var där med Carro. Två par bästa vänner som aldrig tidigare hade träffats. Jag och Bonnie tyckte att de var så töntiga som stod där och dansade koreografier. Markoolio skulle spela och vi var där för att se Dea. Så var även Micke & Carro. Det där är alltså 3 år sedan i sommar.

Jag skulle vilja påstå att Micke är en sån vän som det känns som att man känt hela livet. En vän man gnabbas med ibland men som man i princip alltid har extremt kul ihop med. En sån vän som alltid ställer upp och som alltid hjälper till. Jag är är väldigt tacksam över att ha en sån vän som Micke.

När jag tänker tillbaka på dessa 3 år slås jag över hur mycket vi gjort ihop. Melodifestivaler, Sommarkryss, Galenskaper, Middagar på tacobar, TV-inspelningar, konserter och bara allmänt mys ute på djurgården eller så. Jag är så glad att jag har dig och att jag har alla dessa minnen att dela med dig! Nu ska vi snart bege oss ut på nästa äventyr. Det kommer bli tufft men jag tror att det kommer att gå vägen.

Och juste.. förra sommaren så stod vi där tillsammans. På Parken Zoo. Micke, Bonnie, Carro & jag och vet ni vad vi gjorde? Vi dansade koreografier till Markoolio. Tänka sig.

Jakten på min iphone fortsätter...

Eftersom jag inte har något tålamod mailade jag försäljaren på telenor och frågade var min telefon har tagit vägen..eftersom jag tvivlar starkt på att den dyker upp "i veckan" då det faktiskt är fredag imorgon ser jag verkligen fram emot nästa.

To be continued!

Tålamod är inte mitt andranamn..

För snart exakt 3 veckor sedan beställde jag en Iphone. Nu börjar jag få lite lätt abstinens utan att ens ha fått den än.


JAG VILL HA MIN IPHONE!
.. det kom post!

jag skulle bloggat detta inlägget mycket tidigare men som vanligt la mitt internet av.


Lite alcazar och lite bok. Likety!


bye bye andersson!

Shooooooooooes!

Skoshoppingen gick bra och jag åkte hem från Eskilstuna med ett par nya vårskor. I slutet på våren/början på sommaren ska jag dock investera i ett par converse igen. Kan inte leva utan dem!

Denna gång blev dock ett par sådana här:


Din Sko, 299 kr.

men jag såg suktade också lite efter dessa:


Din sko, 399 Kr.

Sååå skönt att inte behöva tänka på att jag måste upp tidigt imorgon! Lov! Lov! Lov! Måste ju plugga lite imorgon men förutom det och en telefondate med Micke så har jag hela dagen framför mig. Alldeles underbart!


ett egopic är ett måste!

laaaaaaaaaaaater!

Sunshine!

Är det inte härligt när solen lyser? Man blir så glad! Idag har jag & pappa inte gjort så mycket. Övningskört lite, ätit glass och bara tagit det lungt. Imorgon hade vi tänkt ta oss en tur till Eskilstuna så att jag kan införskaffa ett par nya vårskor. Mina converse är så trasiga och fula att dem helt enkelt inte känns fräscha längre. Dem känns mer höst än vår och det funkar ju inte. Så jag ska se om jag kan hitta några billiga skor att ersätta dem med så får det bli converse lite senare i vår. :-)

Bara för att jag har påsklov bjuder jag på min vecka:

Måndag: Eskilstuna med pappa och lite övningsköra på eftermiddagen. Åker hem till mamma!
Tisdag: Inget planerat. Plugg!
Onsdag: Fota med Christoffer. Andra Avenyn på kvällen.
Torsdag: Inget planerat. Plugga!
Fredag: Hem till Sandra på kvällen!
Lördag: Inget planerat men jag tänkte tvinga iväg familjen till IKEA.
Söndag: SOOOOVA!

Till sist bjuder jag på en film som Mika klippt ihop från när vi var i Eskilstuna på svimningsession i Somras. Det var sjukt varmt, sjukt kul och sjukt SJUKT!


Sushikväll i bilder!


Redo att åka!Bordet var dukat och klart!Moa & Jennifer!Undertecknad & Sandra!Moa y lite spotify fick bli vår DJ.Moa högg in!Mat!Mer mat.Sandra, Nadja (som jag inte lyckades fånga på bild!) & Moa drog och vi andra bestämde oss för att spela spel!Jeff ♥Christoffer & SmillaJeff förklarar något för Janna.Jag & Stoffe ledde!Titta, en nörd! ♥Började dem känna sig lite besegrade måntro?"Den där gruppen som Sara.." "ALCAZAR!!!!!"Stress!Jag & Christoffer in action!Laughing!Behöver jag säga att jag tog Abba & Gynning på mindre än typ 10 sekunder?egoAlcazar?Den här fina bilden på Jeff får avsluta!


Tack alla för en lovely kväll! Ni äger guys! ♥

00:03

Ligger nerbäddad och har precis kollat igenom lite bloggar. Det vanliga proceduren liksom. Det var väldigt trevligt hemma hos Janna! Jag, Sandra, Moa, Christoffer, Nadja, Jennifer, & Janna käkade veggo-sushi och skrattade massor! Så himla mysigt att bara umgås! Vi gör det verkligen alldeles för sällan. Sandra, Nadja och Moa drog dock ganska tidigt så vi som blev kvar spelade Med andra ord tills vi i princip låg på golvet av skratt.

Bjuder på bilder och lite annat smått & gott imorgon. Nu säger jag godnatt!

sushikväll med vännerna, next!Solen skiner, jag har duschat och sminkat mig och snart ska jag åka och käka middag med massor av fina vänner. Från högtalarna hörs en av alla 100 (lätt överdrift!) remixer på Linas Nothing Can Stop me!
Jag tar med mig kameran så jag kan visa er bilder på något annat än mig själv också. ;)
Nu ska jag se om jag och mitt fluff till hår kan komma överrens innan jag beger mig mot Katrineholm!

Laaaaater!

Stay the Night party i skolan!

Sista dagen i skolan innan lovet. Vi målar och fixar inför Gymnasiemässan vi ska hålla i efter lovet. Men mest chillas det. Det märks att det snart är lov! Satt och kollade lite musikvideos med Anna och Christoffer när Nellie bad oss spela upp Anna Bergendahls låt som hon inte hört (!)  vilket vi då gjorde. Och  nej, Nellie bor inte under en sten. Hon bara inte lyssnar på radio.. Eller nått.
.. sen gick det utför. Party till Stay the night. Jag tror jag ska ta det som mitt mission med den här terminen. Att lära hela klassen koreografin. Jag måste bara lära mig den ordentligt själv. Kanske Lina, Tess & Andreas vill ge oss en privatlektion? Det är väl det minsta dem kan göra efter mobilräkningen jag skrev om igår? ;)

RSS 2.0