Finally time to change..

Idag lämnade jag in papperet. Namnändring. Efternamnändring. Nu är det inlämnat. Bye Bye Andersson. Det känns helt rätt. Detta är ett beslut jag är nöjd med. Dessutom känns det väldigt vuxet att ha gjort ett sånt här beslut alldeles själv. Att ha fyllt i blanketten och lämnat in den till Skatteverket. Allting själv.

Snart kommer jag alltså inte längre heta Andersson. It feels good.

Har hunnit med telefonsamtal med både Mika & Bonnie idag. Så mysigt att prata utan egentlig mening. Tog också en sväng in till stan ikväll och träffade Jennie en snabbis som ska tävla i Norrköping imorgon men bytte tåg i stan. Så mysigt att träffas. Visserligen bara 10 minuter men när man träffas så sällan som vi gör är 10 minuter verkligen guld värt! Det var så mysigt.

Nu håller Emma på och berättar om hennes och Lollos minst sagt GALNA vistelse i Bryssel. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Wow, jag funderar på att kopiera allt, skriva om lite och skicka iväg det som ett filmmanus. Detta borde visas på bio! Helt sjukt!

Jennie y Moi utanför Scandinavium i Februari. Min blick är något ofokuserad. Vi hade nyss träffat Alcazar som, när bilden togs, satt i en buss bara några meter ifrån och kollade på oss. Då blir man lätt lite ofokuserad.

Kommentarer
Postat av: Bonnie

Alltså, emma o lollos brysselresa borde fan skickas in till tidningarna. De hade lätt haffat. Malena borde hyllas! GALET! Och shajse! Namnändring utan att du säger ngt till mig!? Coolt however! I'm next in line!

2010-03-27 @ 01:33:51
URL: http://bonnietyra.blogg.se/
Postat av: Mika

Vi pratar alldeles för sällan! Miss & love u!Och ja, LÄTT Att den där resan borde spridas till hela världen. de är inte kloka i huvudet någonstans. xDDu & Jen är fina! PUSS!

2010-03-27 @ 10:39:46
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Emma

Det borde verkligen bli en film av det... Det var.. GALET! <3

2010-03-27 @ 10:48:23
URL: http://metrobloggen.se/emmabergstrom
Postat av: Tessan

Fin blogg ;)

2010-03-27 @ 11:05:04
URL: http://tessanaslin.blogg.se/
Postat av: Kate

Gillar din header! :D

2010-03-27 @ 11:17:21
URL: http://blondafanskapet.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jag tycker om ditt nya efternamn! Asfint.

Askul å träffas vännen <3

2010-03-27 @ 18:06:55
URL: http://jennie95.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0