Ombyte förnöjer!


Bakom mina solglasögon..

Som ni säkerligen märkt så har det skett en radikal förändring här! Det är en färgexplosion utav rang och det är Mika som är boven i dramat. Tillsammans har vi spånat fram en design till mig (vilket inte har varit så svårt då vi tänkt lika mest hela tiden) och här är då resultatet! Jag älskar färgerna och att det är lite allmänt galet! Bilden på Lina i headern har jag tagit själv så allting är helt enligt upphovsrättslagen vilket känns riktigt skönt det också!

Jag har egentligen SJUUUUUKT mycket att blogga om! Ska försöka ta igen lite på tåget ner till Skövde imorgon. För imorgon drar jag igen. Iväg till Bonnie. Där blir jag i nästan tre veckor. Men det kommer bli kul. Vi ska hinna med ett Alcazargig, Charlotte på Liseberg, En Harry Potter premiär, Jessica (& Marko) i Skara och förhoppningsvis även Lena och Orup! Dessutom har vi ju alltid massor att prata om och inte minst nu  när Bon varit i Turkiet i två veckor!

Så, eftersom väskan är färdigpackad (vilket egentligen innebär att den är knökfull och jättetung) och jag helst bara vill komma iväg kan jag lika gärna packa ner datorn och gå och lägga mig.
Nightie!


Kommentarer
Postat av: PeterDeluxe

Gillar den nya layouten =)

2009-07-02 @ 12:03:39
URL: http://www.peterdeluxe.webs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0