Welcome to my show

2003 var Carola min stora idol och jag älskade allt hon gjorde! Sen upptäckte jag Lena och man kunde ju absolut inte gilla både Carola och Lena. Så jag la Carola åt sidan och blev någon sorts Carolahatare. I den åldern måste man ju hata allt som inte är bra liksom. Nu för tiden uppskattar jag verkligen Carola och hennes musik och hon är ju utan tvekan en av sveriges bästa artister.

För någon dag sedan gick jag med i Carolas officiella facebookgrupp och idag var jag inne och kollade hennes twitter. Det ena ledde till det andra och helt plötsligt var jag inne på hennes splitternya supersnygga hemsida! Ni borde verkligen kolla in den! Sjukt snygg!

Jag har flera favoritlåtar med Carola, en av dem som jag tyckt om länge är titelspåret på plattan My Show som släpptes 2001. Det är förövrigt en riktigt bra skiva med bara låtar på engelska.

Jag hittade ett klipp där hon framför My Show på youtube. Från Bingolotto. Helt sjukt dåligt. Carola mimar till sin låt och hon är inte bra på att mima. Men det är låten ni ska koncentrera er på. Inget annat.




Kommentarer
Postat av: Sigrid

Varför mimar hon? :P

2009-11-15 @ 00:52:22
URL: http://faceyourcrime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0