Minnen som består

För två år sedan befann jag mig i Stockholm. Det vankades avslutningsshow på Chinateatern i Stockholm. Avslutning av Lena + Orup. Vi var ett par phans som ockuperade första raden med vårat "hoa hoa" och våra kupper. Både rosattack i Kärleken är evig och två stycken pappdockor. Åh, det var himla roligt. Vi hade helt sjukt mycket glitter och det var sååå kul. Jag och Bon vann karaoken och allihopa fick  räffa Lena efteråt för att överlämna julklappen. Det året fick hon en chokladfontän (som vi en månad senare fick veta att hon använt flitigt) och ett gigantiskt julkort från oss alla.

Även om ingenting kanske är som det var då, för två år sedan, så består minnena och det är med ett otroligt stort leende jag ser tillbaka på en helt fantastisk kväll.


Ja, två år sen va.


Kommentarer
Postat av: Kändisbröllop

Hej!

Intresserad av kändisar? Spana gärna in min blogg om kändisbröllop och förlovningar.Tar mer än gärna emot tips från läsare! :)http://kandisbrollop.blogg.se

2009-12-15 @ 22:41:45
URL: http://kandisbrollop.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Tiden går så FORT! Jag hänger inte med. Alls.Livet på chinan är år(!!!) av glada och roliga minnen jag för alltid kommer ha placerade på ett speciellt ställe i hjärtat. Även om vi hade fantastiskt KUL tillsammans under den där tiden så känns det faktiskt ganska skönt att nya blad får skrivas... Vem vet vad som väntar runt hörnet? (just nu känns det dock rätt... hur ska jag uttrycka det? ... grått? dött? äh, du fattar...)

2009-12-17 @ 01:47:52
URL: http://enannandelavstockholm.se
Postat av: Linda

Vilka tjejeeer, himla heta (och glittriga) ju... :-) Härliga minnen att för evigt kunna plocka fram och le åt när det känns lite trögt. Pussing.

2009-12-17 @ 09:50:43
URL: http://sonnvik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0