Göteborg och Stockholm vafan.

Har varit i Göteborg hela dagen idag. Mysigt mysigt. SJ's förseningar är mindre mysiga.
Jag är väl egentligen för trött för att skriva något. Imorgon blir det Stockholm. Najs!

Ska snart hoppa in i duschen.
Ta hand om er där ute fan. ;)

Nattliga promenader med den bästa är lovely.

Är precis hemkommen från en promenad. Det är så mysigt att bara gå och prata. Benen rör sig av sig självt och det blir så mycket lättare att både prata och tänka. Tänk då att gå en lång promenad med sin bästa vän. Vi pratar verkligen om allt på våra nattliga promenader samtidigt som musiken strömmar ut genom någon av våra mobiler. Det är helt fantastiskt när man tänker efter.

.. något som är mindre fantastiskt är att det är sjukt mycket hål i mina skor så jag blir helt dyngsur om fötterna. Jag måste verkligen köpa nya skor. Sitter här nu och har tagit av mig de blöta strumporna. Ena foten gör så ont. Ni vet när det har varit jättekallt och sen blir varmt fort. Så känns det. Inte skönt någonstans.

Jag vet egentligen vad jag ville ha sagt men något kanske fick sagt.

phuss på er där ute. 


Jag lever..

.. jag är hos Bonnie och leker. Bloggar igen när jag kommer hem (1 November)
Ha ett trevligt slut på Oktober folks så hörs vi i November!

"Sjung nått instrumentalt.."


Det här klippet är så missbrukat att det finns inte. Humor fan.

Sär.

Ibland, eller ganska ofta faktiskt, vill jag bara kasta någonting hårt i huvudet på min mamma.

Tre månader sedan <3


Anna "Annabelle" Andersson sjunger U + Ur hand på Rix Fm Festival i Örebro 23 Juli 2008.

Imorgon gäller det fan.

Sitter i skolan. Mår verkligen allt annat än bra. Vi har första lektionen tjugo i tio. Engelska. Och vi har prov. Därav andledningen till att jag är i skolan istället för att ligga hemma i min varma sköna säng och kurera mig själv. Åker dock hem lite senare. Bussarna går ju inte sådär supertätt häromkring.

Imorgon smäller det. Biljetterna till Mello släpps. Det betyder att det är nästan viktigaste dagen på hela året imorgon. Kan ni fatta att imorgon vet vi vart vi kommer sitta i finalen. Direktsändningen. När dom korar vinnaren av Melodifestivalen 2009. Det är så jävla stort. Iallafall för mig. För oss. Carro och Micke ska iväg till Globen och köpa biljetter. Bonnie bokar till Göteborg via nätet. Heja! Heja!

Sonja sjunger här för mg. Fina Fina Sonja. Hon är fantastisk. Hennes nya skiva är precis lika underbar som den första.

Nehej. Nu är det ju bara en halvtimme kvar tills vi börjar. Woho. Eller nått.

Torsdagar är inte roliga..

Soft dag idag. Vi slutade mycket tidigare än vad vi skulle. Våran klass är bäst på att förhandla med lärare. Sen är vår svenskalärare ganska så bra också. :)
Imorgon är det torsdag. Värsta dagen på hela veckan. Vi börjar dagen med engelska. Just imorgon har vi prov dessutom. Sen har vi Arbetsmiljö & Säkerhet. Inte roligt alls. Sen är det lunch. Efter lunchen blir det historia. Jag avskyr historia. Det var mitt favoritämne förut. Jag klarar inte av det. Efter det är det rörlig bild. Det är kul. Gruppen är mindre kul. Men that's life.

På fredag åker jag till Bon. Längtar som tusan! Vi hade ett relativt kort telefonsamtal (två timmar) nu ikväll och det är alltid lika mys. Vi är bäst helt enkelt.

Nehej, kanske borde träna lite mer på engelskan?

En dag i Norrköping..

Så bar det av till Norrköping med skolan idag. Eller ja, det var bara min klass och MP1. Så först åkte vi till Norrköpings Tidningar och dom har något Mediecenter där vi var. Först fick en liten introduktion av våran guide och sedan fick vi se två filmer. Den första handlade om NT medan den andra var en ihopsnickrad liten budgetfilm som vi sedan fick ta ställning till via olika dilemman. Då delade våran guide ut mentometerknappar till alla och så fick vi svara ja eller nej på olika frågor. Därefter kom våra svar upp i två staplar på bioduken. Roligt sätt att ta ställning! Därefter fick vi gå ut till några datorer och dela in oss i lag. Därefter fick vi spela ett dataspel där man skulle göra ett löp till en lokaltidning. Det var verkligen sjukt kul! Sedan var vi klara där. Jag tyckter verkligen att dom lyckats skapa ett bra och roligt sätt att lära sig mer om tidningar.

1. ego på toaletten. 2. Bisses dricka hade läckt.. haha!

När vi varit på Mediecentret åkte vi vidare till Arbetets Museum där vi fick lunch. Kalla kycklingklubbor med en liten baguette och juice. Det var verkligen allt annat än gott så efter att jag och Bisse besökt toaletten gick vi bort till Donken där vi även träffade Anna, Cornelia, Christoffer och Eric. Vi åt och gick sen tillbaka till Arbetets Museum. Där fick vi se en utställning som hette "INDUSTRILAND - När Sverige blev modernt" , faktiskt riktigt intressant den också. Vi fick även där en riktigt bra guide! När vi var klara där hade vi lite tid över som vi fick göra vad vi ville med. Sen var det bussen hem.
Väl hemma gick jag och Bisse upp på stan där mamma hämtade mig och Bisse gick till bussen.

1. Cornelia och Anna på bussen. 2. Bisse på bussen. 3. Musik <3

Så mycket trevligare än en vanlig skoldag!

Är det melodifestivalen snart?

Dagen har spenderats framför datorn. Så jävla begåvat av mig. Har verkligen inte gjort något vettigt. Mest bara varit nostalgisk. Chattat massor med Mika, Micke och Bonnie och vi tycker alla att det kan bli Mello snart. På fredag släpps biljetterna. Woohoo. Melodifestivalen is the shit liksom. Göteborg och Stockholm blir det. Och sen säkert Leksand/Malmö/Norrköping också om Alcazar för får sig att tävla där. ;) Skellefteå har man så inte råd att åka till.

Ska ni se Melodifestivalen live nästa år?

en helt vanlig sketen lördag

Idag bar det iväg till Eskilstuna. Köpte inget speciellt men ett bra tidsfördriv var det allt. Väl hemma har jag suttit här i stort sett hela eftermiddagen och kvällen. Ett tre och en halv timme långt telefonsamtal med Bonnie har hunnits med också. Skönt att bara prata ibland. Längtar verkligen till på fredag när jag åker ner till Bon för att tillbringa mitt höstlov därnere. Känner på mig att det kommer bli riktigt mysigt!
Jag skulle egentligen kollat på Stjärnor på Is eftersom Gynning är programledare men jag orkar inte. Imorgon ska jag försöka fortsätta med mitt historia arbete. Jag skulle väl inte kunna påstå att det är särskilt svårt. Det är mest bara väldigt väldigt tråkigt och inspirationen finns inte riktigt där.

Nu blir det till att kolla om någon rolig människa bloggat..

bara för att min bästis är bättre än din <3

När jag idag efter skolan var på allt annat än bra humör får ett sms från den bästa där det står;
"Ord som kan få sara bli glad eller åtminstonde tänka på annat: mello. Stay the night. Chinan. Gbg. Nyår. Fulle rulle. Phans. Lina. Schlagerzoot. Lena. Bloggande. Tess. Esc. Kladdkaka. Andreas. :D"
då blir man alldeles varm i hjärtat och får ett stort leende på läpparna. Är det någon som vet hur jag fungerar så är det Bonnie. Världens bästa kompis. Och bara för att hon är så bäst så tycker jag att ni kan gå in på hennes blogg istället för hon är så mycket bättre än mig på att blogga just nu. ;)


Ett år skiljer bilderna åt. Inte mycket mer än så.


Big Time Party - Hanna & Lina


Året var 2002. Jag var 10 år. Låten hette Big Time Party och framfördes av Hanna och Lina Hedlund
Detta är ett av de bidrag jag faktiskt minns. Jag minns att jag tyckte att dom var lite konstiga samtidigt som jag tyckte dom var otroligt coola. Man satt liksom och undrade om man verkligen fick göra sådär. Sen minns jag att jag tyckte dom var lite läskiga. Speciellt Lina. Sen kommer jag ihåg att dansarna skrämde mig. Notera att det faktiskt är Velvet och Shirley Clamp som körar. Även min favorit Jessica Marberger är med där.
Och sedan är den fjärde tjejen Malin Nilsson.
Tänk om någon hade berättat för mig då.
Att jag om sex år skulle ha Lina, som jag då tyckte var så läskig, som idol. Det är en intressant tanke.
En sak är iallafall säker, jag tycker inte att dom är läskiga längre men däremot tycker jag fortfarande att dom är sjukt coola!

ALCAZAR I MELODIFESTIVALEN!!!!!Efter ett nästan fyra timmar långt telefonsamtal med Bonnie kan jag nu skrika ut min glädje.

AAAAAAAALCAAAAAZAAAAAAAAR I MEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!


jag är fortfarande död.

Grattis på Födelsedagen Get <3Idag fyller världens bästa Schlagerget år.

Det är nästan exakt ett år sedan vi lärde känna varandra och med tiden har vi blivit riktigt nära. Det är faktiskt genom att vi båda gillar Dea Norberg som vi kom i kontakt. Sedan har vi tillsammans också börja gillat många andra artister och främst körsångerskor, tex Charlotte Perrelli och Jessica Marberger.
 Vi kompletterar varandra bra och har ofta nytta av varandra när det gäller kunskaper och erfarenheter. Mika är en helt galen tjej. Högljudd är bara förnamnet. Syns och hörs. Är sig själv även om det ibland är jobbigt. Jag beundrar Mika något oerhört som ofta är väldigt mogen och som kan uttrycka sig med sina ord på ett helt fantastiskt sätt.


Idag är det din dag Mika, även om det inte är många timmar kvar. Jag hoppas att du har haft världens bästa dag fylld med skratt och glädje.

Vi ses i December, det kommer att bli bäst! <3

/ din åsna

Bidragen till Melodifestivalen 2009 släpps!ÄNTLIGEN!
Bidragen till nästa års Melodifestival släpps imorgon klockan halv fem och kommer att sändas på svt's webtv.
Det blir alltså till att skynda sig hem från skolan!

min dag

Jag är fortfarande sjukt förkyld men bestämde mig ändå för att släpa iväg mig till skolan idag. Första lektionen hade vi mediablock vilket innebär en tre timmar lång lektion. Vi påbörjar nytt projekt dessutom. TV. Vi ska göra ett tv-magasin och jag känner bara äntligen! Tidningen var inte riktigt min grej men nu ska vi ju göra det som jag vill jobba med. Hade genomgång hela lektionen idag. Mindre kul.

Sedan hade vi TEA. För er som inte vet vad det är så är det typ scenografi. Vi och MPLO-tvåorna ska göra scenografin till Little Shop of Horrors som en musikalgrupp i stan ska spela. Vi blev indelade i grupper och fick olika scener att arbeta med. Det var helt okej. :) Sen fick vi äntligen gå på lunch. Efter lunchen som jag tillbringade tillsammans med Anna, Cornelia, Eric och Christoffer så hade vi idrott. Boxersice. Kul! 

Sen var skoldagen slut och jag missade såklart bussen. Chaufförjäveln åkte ju precis när jag kom! Så det blev till att ta stadsbussen till stan. Passade på att hämta ut mina tågbiljetter till Mika medan jag väntade på bussen. Sen hem. 


Väl hemma har jag inte gjort så mycket. Nu ikväll har jag pratat i phon med Mika och Bonnie. aj löv ju! <3

Nu tror jag att jag ska hoppa i säng!
Imorgon väntar ett matteprov jag helt säkert kommer att få IG på. Heja! Heja! 


Utmanad..

.. av Bonnie!

Gör så här:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Mina svar:

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- Nej, det skulle hon inte ;) ja, hon tyckte vi var underbara typ och lite galna xD ;) :P
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Nää det är sant ;) men alkis-sandra låter som att ni inte gillar henne xD men ja, vi diggar henne hårt :P och som sagt, gravid ser man att hon är xD ;)
3. Vilket sms blev du mest berörd av?
- Men stackars :(
4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- Låter spännande ;) för jag kunde inte sova. Halsen, huvudet och magen gör ont :(
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
-- Men för femtielfte gången: SAMUEL XD
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
- Haha. Sveriges snyggaste bröst är på tv. :D
7. Vad vill du höra mest av allt?

- ehm ja, under en tävling i showen hjälper hon sin deltagare ;) för dansarna väljer tävlande ur publiken ;) det är det enda hon sjunger ;)
8. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
- Jag befinner mig ju i jag vet inte vart. LIksom. LENA! ALCAZAR! Gah!
9. Din romantiska replik?
- Jaaaa du ;) inhibitions antagligen? btw hittade jag bilder på deas julkort i din bdb. Jag dog. <3 
10. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- Vi ska se Lena på tv när du är här :D rosa bandet galan. :)

And off we go..


Bilden är tagen någonstans mellan Vansbro och typ.. Sälen tjugo över tre på morgonen 9 juli i somras.

Jag mår bättre idag. Känns skönt. Nu är väskan färdigpackad också. Åker till Sälen om bara en liten stund. Tar med kameran så kanske jag kan ta lite fina kort. Får se. ;) Tror inte att jag får något liknande det ovanför för vad jag vet ska vi inte åka bil mitt i natten denna gången. Missa inte Charlotte på Världens Barn galan ikväll!

/ egogiirl

jag är sjuk..

...men att prata med den bästa i telefon får mig iallafall att må lite bättre <3

Jag känner - Lena Philipsson21 Oktober 2006. Det är snart två år sedan. Ändå kunde det lika gärna ha varit igår. Just det här numret kan jag kolla på hur många gånger som helst. Jag ryser. Det är så sjukt bra. Jag visste inte då att Lena kunde vara bra. Det var en positiv överraskning. Live var det dessutom ännu bättre än vad det var i tv.
Obeskrivligt är den enda ordet som kan beskriva.

fuck, they are back.

Idag kom dom tillbaka. Tankarna jag undvikit i lite mer än ett år. Jag hatar dom. Dom där tankarna som förstör mitt liv. Jag tänker inte låta dom förstöra mig. Inte igen. Jag är starkare nu. Eller är jag det? Just nu känns det inte som det. Just nu känns allt bara meningslöst och åt helvete. Jag tror att man hade för höga förhoppningar om gymnasiet. Man hoppades att nu skulle allting ändras. Så fan heller. Det är samma mönster som det varit dag in och dag ut i snart tio år. Ska jag orka tre år till? Klarar jag det? Kommer jag klara av att förhindra dom här tankarna från att bryta ner mig ännu en gång? Så många frågor. Finns det några svar?

Jag vill inte hamna där på botten igen. Jag kan inte säga att jag inte klarar av det. Jag klarade det ju förra gången. Men jag orkar inte. Har inte tid. Är det så att tankarna alltid funnits där men att jag inte sett dom i all lycka?

hjälp mig att förhindra tankarna från att ta ifrån mig det viktigaste som finns. Mitt liv.


Grattis på födelsedagen Charlotte! <3

ja, födelsedagarna avlöser varandra. Igår var det Gynning. Idag är det världens bästa Charlotte.


bilden är tagen sist vi sågs på gröna lund efter sommarkrysset. Vi bad Charlotte posa lite och Micke fotograferade.

Jag kommer ihåg när artisterna för Melodifestivalen 2008 avslöjades. Jag kommer ihåg att när man fick bekräftat att Charlotte skulle vara med så var det också självklart att hon skulle vinna. Det har hänt mycket sen den dagen..

Charlotte har gett så mycket minnen. Så mycket skratt. Så mycket musik. Och främst, så sjukt mycket minnen. 15 Mars iår bildades dessutom Team Perrelli. Det var först ett skämt men blev ganska snabbt något seriöst.
Så seriöst att Charlotte nu till och med vet vilka vi är. :)

Igår var det en hel månad sedan vi var iväg och såg Charlotte sist. Det var en helt fantastisk dag. Charlotte både på dagen och på kvällen och vi fick möjlighet att träffa henne båda gångerna. :) 
Charlotte är så ödmjuk och trevlig. Jag kan ibland fascineras över hur man kan vara så sjukt trevlig! 
Jag är glad att Charlotte deltog i Melodifestivalen iår så att man faktiskt upptäckte hur fantastisk hon är.

jag och charlotte i högdalen 6 september iår <3


Grattis i massor på födelsedagen Charlotte! ♥

/ Sara

Jag har skickat 202 sms..

.. på mindre än en vecka.


The real egogirl turns 30 today!


Bilderna har jag helt ärligt lånat från olika hemsidor. Vartifrån kommer jag inte ihåg.

ja, så är det ju faktiskt. Carolina Gynning fyller 30 år idag. Jag har mycket att tacka den kvinnan. Det är helt otroligt vad mycket självförtroende och mod hon och hennes bok har gett mig. För så är det faktiskt. Jag var ganska nere på botten när jag köpte Gynnings bok som heter just egogirl och genom den fick jag självförtroende. Det är tackvare Gynning jag fortfarande är i liv. Det finns ingen människa som är så galen. Så sig själv. Så helt otrolig. Hon är precis så som jag vill vara. Fast jag vill vara jag. Hänger ni med? hahah.

Det är länge sedan jag "upptäckte" Carolina. Redan i Big Brother faktiskt. Hon har gått från bimbofierad dokusåpatjej som ingen egentligen tyckte var någon bra förebild till en sjukt bra programledare och en förebild för så många tjejer hela hela sverige. 
Jag hade ju den extrema turen att få träffa Carolina för exakt en månad sedan.
Det var ett av dom största ögonblicken i mitt liv. Även om jag skakade och hade mig. 
Carolina Gynning is the shit helt enkelt.

jag och Carolina på Gröna Lund för exakt en månad sedan ♥Grattis Carolina på födelsedagen. Från en egogirl till en annan. ;)


Den där Phröken Philipsson...


... hon är ju bara alldeles på tok för bra för att vara sann!?

Lugnet innan stormen..

Sådärja..
Nu är iallafall svenskaberättelsen som ska vara inne imorgon mejlad. Jag är nöjd. Och det är ju inte ofta jag är det. ;)
Nu är också allting packat och det är dags att klä på sig och gå till bussen. Senare i eftermiddag bär det av till Karlstad! Jag längtar! Träffa massa vänner och se Lena + Orup. Ska bli riktigt skojj!

Att Linda åkte ur IDOL är ju så idiotiskt att jag inte ens orkar skriva om det. När ska svenska folket lära sig vad som är bra?

Jag bjuder på en klipp från när vi var och såg showen i September förra året. Detta är ett av mina absoluta favoritnummer i showen. Ren kärlek och magi! <3 
Nämnas bör också att det är Linda som filmat!


Get this party startedJag kan inte få nog av det här klippet. Det är så bra. Jessica som är allmänt bäst. Hennes skratt mitt i är så bäst! Stefan som också han faktiskt är bra. Och så Linda, en stjärna utan största rang. Nu börjar IDOL snart och jag hoppas att ni gör som jag och röstar..

RSS 2.0