Påväg igen!

Imorgon drar jag till Sthlm igen! Blir borta hela två veckor denna gång.. Får se hur mycket blogg det blir under tiden..

Såhär ser schemat ut;

25 - Sommarkryss
26 - Middag hos Sofie
27 - B's födelsedag!
28 - Alcazar @ Mälarpaviljongen
29 - Alcazar @ Sommarkväll, Gävle
30 - Schlagerkvällen, Pride
31 - Supporterträff med Anorah
1 - Sommarkryss
2 - Jessica i E-tuna samt Lady Gaga på Grönan
3 tom 6 - Ledigt!
7 - Lena + Orup på Grönan
8 - Sommarkryss
9 - Åker hem!

.. Sen börjar det om med Gbg!



We're glamourous girls..

Har inte blivit mycket till blogg idag. Har knappt varit hemma. Och nu är det dags att sova. Imorgon ska vi iväg till Kolmårdens Djurpark om vädret tillåter.

Jag fick lite schlagerfeber på eftermiddagen då jag lyssnade på denna låt. Love it!




Shopping, shopping, shopping!

Imorse var jag alltså uppe tidigare än tidigast och det bar iväg till Mariebergs Centrum! Lillasyster (som förövrigt gått och blivit fjortis! Mer om det en annan dag) ville inte följa med. Jag har inte umgåtts med mamma & Arne (mammas sambo) själv sen jag var typ 6 år så det var riktigt riktigt mysigt att bara vara vi tre. Självklart blev det lite shopping också! Först Gynnings nya drinkbok som jag fullkomligt ÄLSKAR! Den är full med bilder på Gynning och man kan liksom inte titta sig mätt på dem. En inspirationskälla utan dess like. Sedan fick jag en väska som jag kan ha till skolan. En rosa väska. Den fanns i svart också. Men den rosa var mer jag. Dessutom  har Carro en likadan i svart. Mamma påpekade senare att jag bara har rosa väskor att "till och med din datorväska är ju rosa" och visst. Men rosa är ju en fin färg!?  Till slut blev det ett par jeans på Cubus. Jag såg den på en docka och var tvungen att prova för att se hur de satt på. Byxorna är i baggymodell och det första jag sa var "Sådana får jag inte ha för pappa.." men provade dem alltså ändå. Både mamma och jag blev kära i dem och mamma köpte dem till mig. Mest bara för att retas med pappa. Jag orkar inte bry mig om den biten. Men jag älskar byxorna!







När vi kom hem väntade några kompisar till familjen så då blev det fika direkt och sen har det varit fullt upp hela kvällen. Men det känns skönt att vara hemma igen  några dar. Även om det känns sjukt konstigt just när man ska sova. Sängen är mindre och jag har ingen brevid mig. Helt.. fel?!

Imorgon ska jag tvätta lite, försöka få tag på min kära far som har semester och tillbringar den NÅGONSTANS i sverige. På eftermiddagen ska jag träffa Janna för en fika. Ska bli kul!

Nu säger jag godnatt! Nightie!


Jag alldeles nyss..


.. som man är van och se mig.


The real me!


Jag är VAKEN!

Jag har duschat, ätit frukost, och klätt mig. Och klockan är inte ens tio. Jag är hemma igen. Det är ganska sjukt egentligen. För ett dygn sedan låg jag och sov i dubbelsängen i källaren hos Bonnie med Bon vid min sida. Nu sitter jag i min säng med datorn i knät och Bonnie ligger garanterat och sover. Ett bra tag till. Nya världar och nya måsten.

.. och jo, jag är aptrött! Men vi ska iväg till Örebro så det kan bli kul! Michael piggar upp mig just nu. ;)


Kärleken ÄR evig..

Med detta fantastiska medley säger jag godnatt!




X2000 mot Katrineholm!

Det här med att åka tåg är alltid lika intressant. Tänk er detta:Jag kliver på tåget från Göteborg i Skövde. I detta fall i en av första klass vagnarna. Jag är iklädd en helt vanlig rosa t-shirt och ett par svarta mjukisbyxor från Team Sportia (sådana som i princip halva fjortissverige har) och har håret uppsatt i en slarvig fläta. Jag bär ett par vita converse och har mina byxor uppdragna så de blir som väldiga hängiga trekvartsbyxor. Så fort jag kliver på tåget glor verkligen HELA vagnen på mig.

Här sitter jag då med mina väldigt slappa klädsel och dator bland kostymnissar och östermalmstanter. Det sitter en dam/tant mittemot mig och hon verkligen glor ut mig. Jag fattar inte vad det intressanta är. Störs hon av att jag skriver på datorn? Det gör ju liksom halva tåget. Jag vet inte. Hon kanske tycker att jag är intressant? Hon kanske vill prata? Ska jag säga hej? Nej, nu ser hon sådär arg ut igen.

Jag tycker faktiskt att det är lite läskigt att åka första klass. Lite som att vara på förbjudet område. Som när man var liten och man smög in på kompisarnas storasyskons rum. Man fick absolut inte vara där men kunde inte låta bli. Skillnaden är väl att jag faktiskt får vara här. Jag har betalat min biljett precis som alla andra på tåget. Jag har precis lika mycket rätt att vara här som tanten som sitter och tittar på mig konstant.

Annars tycker jag det är ganska rogivande att åka tåg. Oftast iallafall. Just den här sträckan mellan Skövde och Katrineholm har jag åkt så många gånger de senaste fyra åren att jag kan den så bra att jag säkerligen skulle kunna bli en turistguide. Ifall de skulle behöva någon menar jag. Iförsig är det mest bara en massa skog. Massor av skog. "Här på höger sida ser vi då lite skog. Och om vi nu vänder huvudena åt vänster så ser ännu lite mer skog!"

Det skulle bli succé! Jag lovar! Men tills vidare får jag helt enkelt sitta här på min plats i första klass vagnen och nöja mig med att lyssna på musik och chatta med vänner. Om 40 minuter är jag hemma igen. Hemma.


jag hjärta jessica marberger


Gårdagen var helt fab!
Jag hade fantastiskt sällskap och underbar underhållning.
Och jessica var lika fantastisk som alltid. ♥









Mot Skara!

Precis utkommen från duschen. Om en timme måste vi gå till bussen. Nu kör vi!


Bara för att vi ska se Jessica idag tralalalalalaaa!

Nightie!

Det blev inte Jonson & Pipen heller. Sen jag bloggade sist har vi städat lite mer, ätit (alldeles för mycket som vanligt!) och fixat med en grej. Lite hemligt än så länge men ni lär få veta vad med tiden. Lovar! ;)

Nu är det snart dags att sova. Imorgon måste vi gå upp typ halv tolv vilket är otroligt tidigt för att vara vi. Det känns lite tungt faktiskt. ;) Nu gick förövrigt Bonnie iväg för att tvätta sitt löshår. haha!

Varför måste vi gå upp så tidigt då? Jooooooooooo, vi ska till SKARA! Kan ni tänka er vilken metropol? ;) Jag, Bonnie, Carro och Annika ska iväg för att se Jessica. Det ska bli SÅÅ kul! Jag längtar verkligen! På Söndag sen skulle vi sett Lena & Orup men det verkar inte bli något av med det, tyvärr.


Glassigt värre

Det blev inte Göteborg. Det blev en glass i Skövde istället. haha! Men det var najs! Nu har vi plockat undan/städat lite. Imorgon kommer Annika & Carro. Det blir reeeeuuuliiigt!

Nä, vi ska nog fortsätta städa. Sen blir det mat och Jonson & Pipen 3!


Göteborg here we come!

Onsdagen och torsdagen gick totalt i Harry Potters fotspår. Det är en fascinerande värld och man kan ju inte annat än älska det?! Bon tycker att jag ska läsa böckerna. Jag vet inte jag. Kanske. Someday. haha!

Idag lyser solen och det är SOMMAR ute! Helt otroligt! Vi tänkte ta vara på detta genom att åka iväg till Göteborg. Det är ju mycket mysigare att njuta av solen i Göteborg än i Tibro liksom.
Så dagen bjuder alltså på en spontantripp på Göteborg. We love it!


Sommar?

Onsdag 15 Juli 2009 och vi har värmefläkt på.


Paddor är inte min grej..

Är precis hemkommen från en promenad med Bonnie och jag måste få säga att paddor måste vara bland det vidrigaste som existerar på denna jord! Jag har inte haft problem för dem förut men när de hoppar precis framför foten på en (eller i Bonnies fall foten) kan man inte annat än skrika. Det är så... vidrigt. Jag finner inget annat ord. Vidrigt. Vidrigt. VIDRIGT!

.. madagaskar var föresten super. Vi har skrattat så vi fått ont i magen. I like to move it move it...


Vad Bonnie & Sara gör ikväll...


.. fast vi har faktiskt två elvaåringar som täckmantel!


En dag i Sara & Bonnies liv..

Vi sover till ett/halv två någongång. Går upp och äter flingor. Klär (förhoppningsvis) på oss lite kläder. Gör (oftast) något. Äter mat och glass samtidigt som vi kollar på TV/film. Sedan går vi ner. Sitter vid datorerna några timmar. Mellan två och fyra släcks lampan och vi sover till ett. Sen börjar det om.

.. någon som tycker att vi borde ta och skaffa oss ett liv?


Vi funderar på att ge ut kurser för no-lifers. Vad tror ni om det?


Bonnies kommentar när hon läste detta var; jag känner mig som en tvättbjörn. Det kan bara komma från Bonnie.


Here comes the tragedy..


Alldeles alldeles underbart! ♥


Vi hjärta Charlotte


Boende i STHLM sökes!

Två trevliga kontrollerade skötsamma ungdomar söker boende (egentligen bara sovplats!) i Stockholm!
Vi kommer att vara i Sthlm från den 25 Juli till den 8 Augusti. (28,29,30 juli är vi i Gävle så den tiden är klar!) och behöver under denna tiden någonstans att bo. Vi fattar att vi inte kan stanna på samma ställe såpass länge men finns det en plats ledig nån eller några av dessa dagar vore det fantastiskt bra om vi kunde få sleep over. Vi kommer inte att vistas inomhus på dagarna utan det är bara tak över huvudet under nätterna som sökes så att säga!

Tack på förhand!? / Sara&Bonnie

Tycka-synd-om-oss-själva-dag!


Efter att vi missat bussen som skulle ta oss till tåget som skulle ta oss till Göteborg deppade vi lite på busstationen innan vi bestämde oss för att idag ska vi tycka lite extra synd om oss så vi gick och hyrde två filmer och köpte lite godis. Vi har redan avverkat Djävulen bär prada (som förövrigt är sjuuuuuuukt bra!) och ätit upp allt godis (fettovarning på oss!) och nu ska vi snart kolla in Step up och kanske att vi hugger in på chokladen då också. ;)


02:34

Jag och Bon ligger i sängen med varsin bärbar dator och lyssnar på fantastiska Hanna Hedlund. Vi kommunicerar genom msn även fast vi inte ens sitter en armlängd ifrån varandra. Datorberoende? Vi? Neeeeeeeeeeeeeejdå!

Vi vaknade tre idag. Vi har alltså vänt på dygnet. Det känns bra. ehehe. Men å andra sidan så är det mycket mysigare att vara vaken på natten. :-)

Alcazar var föresten superbra! Ska försöka få in ett inlägg om det även om jag ligger typ 10000 år efter med alla mina inlägg just nu.

Grattis till Linda som fyller år idag också!

Tjofräs!


IDAG!


So I pack my plastic bags..

Jaha, jag är klar. Färdig att gå till bussen. Som går om typ 45 minuter. Jag är alltså ute i god tid. Det har nog ALDRIG hänt innan! Men wooow vad jag  längtar! Bara att få vara tillsammans med sin bästa vän gör att man mår bra i hela kroppen. Det är när man är tillsammans man blir hel liksom. Imorgon ska vi se Alcazar också så det är ju inte direkt så man klagar! ;)

Nej, jag kanske ska ta och packa ner datorn och se så jag har allt med mig. Bjuder på ett klipp som är sommar för mig;


Alcazar på Mälarpaviljongen 29/7 2008 ♥




RSS 2.0