Jag har ändrat mig..

... jag hejar utan tvekan på Kören & Petra Mede ikväll.


Bild från gylleneskor.se


MINDRE ÄN EN HALVTIMME KVAR NU!!!!!

/ egogiirl

The Queen

Jag hejar på Velvet imorgon.

Så ni vet./ egogiirl


Grattis på din dag Anorah!

Idag fyller världens bästa Anorah år och det måste ju helt enkelt uppmärksammas! Jag skrev ett inlägg om Anna för ett tag sen och jag håller verkligen fast vid mina ord. Anna är helt fantastisk!Bilden har jag lånat på anorah.seJag tycker att ni ska springa in på hennes hemsida och lyssna kanske köpa hennes fantastiska skiva!

Grattis från mig!

/ egogiirl


Mina vänner är fanimej bättre än bäst!

Jag har försökt plugga sedan i Söndags. Resultatet är inte bra alltså. Varför är det så fruktansvärt svårt att plugga när man har lov? Ställer liksom hjärnan in sig på att man har ledigt och vägrar samarbeta eller vafan? Jag vet faktiskt inte. Men jag vet att jag inte tänker släcka lampan här förän jag har är klar med en av mina tre uppsatser!

Idag har jag först träffat min underbara vän Elina en stund på förmiddagen (eh, tre är kanske eftermiddag egentligen men det blir ju förmiddag när man går upp tolv!) och nu ikväll hade jag en långt givande samtal med bästa Mika & Bon. Jag älskar att prata med dem för vi kan verkligen prata om allt. Blanda allvar med skvaller och planering och skratta massor.  Jag är lyckligt lottad som har så fantastiska vänner. Vi är bättre än bra tjejer!

Nä, men om man skulle försöka bli klar med den där uppsatsen kanske?

Imorgon åker jag föresten till Sälen, kan bli kul! ;)

/ egogiirl

Måns Zelmerlöw? Pfft! Hört talas om Alcazar?

Tanken var att jag skulle sova innan tolv. Men eftersom den är över halv nu så kommer jag misslyckas brutalt och kan lika gärna lägga ner den tanken.

Jag fick lite såndär paniksaknad av sommaren och bjuder därför på ett klipp från när vi hade phanträff och kidnappade en båt i somras. Det var lovely!/ egogiirl

Mitt morgonhumör...Känns inte som att Mika håller med mig riktigt. Så till alla andra där ute vill jag bara säga att;

jag har ett UNDERBART morgonhumör! Så det så!

Gomorron fan.

/ egogiirl

Ni kanske säger att Måns var bäst..

jag säger bara; Jessica Marberger, Dea Norberg & Petra Mede./ egogiirl

Ibland känns det som att min mamma inte känner mig..

som tex nyss när jag lämnar vardagsrummet för att gå upp till mitt rum efter att vi har fikat;

Mamma; Men.. ska inte du kolla på Melodifestivalen?

ja, vad ska man säga?

Torsdag 5 Februari, del 1

Precis som min käre vän och följeslagare Bonnie så delar jag in inläggen lite. Kommer bli på tok för långt annars. Om jag inte skriver annat så är det även Bonnie som tagit bilderna. Och alla dialoger som kommer skrivas ner är det väl mest bara jag och Bon som kommer att tycka är roliga. Men here we go!


Gbg var schlagerfierat!

När vi på Torsdagen anlände till Göteborg hade vi egentligen inga förväntningar överhuvudtaget. Vi började dagen med att åka bort till Nordstan där vi såg Camilla stå på scen. En kille från SJ montern kom fram och frågade om vi vill spela memory, det gjorde vi och fick då jättefina alcazarknappar. Sen fick Camilla se oss och hon avbryter sig själv mitt i en mening och utbrister;

"Men heeej tjejer! Det här, är två av Sveriges absolut största Melodifestivalen fans. Dom var med oss hela turnen förra året och nu är dom här igen. KUL och se er igen tjejer!"

Kändes lite sjukt att hon kände igen oss. Vi hade ju trots allt inte setts på ett helt år! Men det var sjukt kul att träffas igen! Stooooockhooolm! <3

 

Efter det åkte vi bort till Scandinavium, vi lärde oss ganska snabbt att det var där man skulle hänga. Vi hittade personalingången och tur för oss var väl att McDonalds låg precis så man såg alla komma och gå. Vi pratade blandannat lite med Shirley Clamp och ställde en fråga för schlagerzoot. Otroligt trevlig människa! Sjukt lätt att prata med! Vi följde henne en bit mot hotellet för hon skulle iväg och amma sin lilla dotter Vilja. Jag lyckades också skrämma livet ur Martin Kagemark som är med i kören. 

När vi sen satt där inne på Donken såg vi folk komma och gå mest hela tiden. Helt plötsligt hör jag Bonnie nästintill skrika mitt namn och sen försvinna ut. Jag springer då självklart efter. Vi springer ut och stannar. Tittar ner mot den parkerade bussen som står vid personalingången. Och fram bakom bussen kommer världens finaste Lina! Hon tittar runt lite, tittar sen upp och får se oss och utbrister "... men.. HEEEEEEEEEEEEJ TJEEEEJEEER!!!"
Andreas och Tess kom sen straxt efter Lina och det blev kramkalas utan dess like! Vi hade ju inte träffats sedan November vilket typ är 100 år! De var sjukt snyggt fixade! Tess smink gick i turkost och Linas i rosa. Supersnygga.

Bonnie utbrast att det var så sjukt snygga och Tess svarade att de hade varit och fotat till albumet.

Så pratade vi massor. Det var helt sjukt, vi pratade nästan i mun på varandra! Så ställde jag den obligatoriska schlagerzoo-frågan "Om du fick beskriva din låt med en färg vilken färg skulle du då ta?"

Tess: Rosa och Turkos såklart!
Bon: *slåpåmiglite* JAG SA JU DET!!
Tess: ... typ såhääär!

Så plockade Tess fram sin mobil och visade bilder från deras albumplåtning! (Lina plockade även hon upp sin mobil men Tess var snabbare) Vi höll seriöst på att dö! Vi fick verkligen anstränga oss för att inte skrika. Bilderna var så snygga och herregud vad det där albumet kommer bli bra!

Lina fick även se knappen jag hade satt i min jacka och tar tag i kragen på min jacka och drar iväg mig så Tess ska se och typ ba "KOOOOOLLAAA TEEEESSAAAAN!!!!"

Sen var de tvugna att gå tillbaka till hotellet då de skulle på en intervju. Vi skulle dock åt samma håll så vi gick några meter bakom dem och så var det rött vid övergångstället så där stod vi och Bon spelade We keep on rockin' på sin mobil. Livet var mest bara allmänt bäst.

Efter det begav vi oss till Nordstan där vi träffade Annika, jättekul att ses igen! Vi tre åkte tillbaka till Scandinavium där vi satt ett tag innan jag och Bon skulle iväg på artistsignering på Kajs Skjul.


Shirley Clamp, som vi hade träffat på dagen, var även hon på Nordstan.

/ egogiirl

VII SKAA TIIIILL GLOOOOOBEEEN!

Wooooooooooooow, snacka om dålig uppdatering? Det har hänt så otroligt mycket det senaste dagarna att jag är lite orolig att jag inte ska få ner det med ord. Men jag ska iallafall försöka. Kommer nog droppa något inlägg och något inlägg där tills jag fått ner allt.

Men hörrni, VI SKA TILL GLOBEN!
Jag tror inte jag har förstått det än. Extas, Extas, Extas!

Och medans jag försöker uppdatera här kan ni kolla Schlagerzoot där det minsann uppdateras mest hela tiden.

/ egogiirl

Lördag 7 Februari kl 00:16

ville väl mest bara påpeka om att det är Lördagen den 7 Februari 2009 och att jag fyller 17 år idag. Och att vi ska på Mello idag. Och att livet är bäst.

Phuss.

Jag lever..

och jag är alldeles superduper schlagerlycklig! Mer än så finns inte så mycket att tillägga just nu mer än att det finns otroligt mycket att göra, att jag åker till Bon imorgon, att jag köpt en otroligt god cola i caféterian och att våran svenskalektion var inställd.

Och hörrni, glöm inte att det är schlagerzoot som gäller. ;)

/ egogiirl

RSS 2.0