Borde man oroa sig..

... när ens dator låter som ett accelererande tåg?

Schlagerzoot

Jag kan väl inte säga annat att det är Schlagerzoot som prioriteras nu. Kolla in där. ;)





det där med telepati..

Idag vid middagen;

jag; Bonnie skulle ringa mig och berätta något sen..
EXAKT då ringer telefonen, och självklart var det Bonbon.

Vi är som sagt lite telepatiska.


jag och bon i april -08


Nånting säger mig att jag inte har så bra ordning på mina skivor?



och ja, Spice Girls tillhör faktiskt favoriterna. ;)

/ egogiirl

Just becuse i'm the best

Vet ni? Jag har jobbat ikapp matten! Jag är chockad själv! Eller okej, jag har två tal kvar som jag inte förstår. Men dem tar jag på extramatten imorgon. Nu känner jag mig ju till och med pepp inför den. Najs! Jag har dock inte vågat mig på det trådlösa än. Måste nog samla lite mer energi och typ.. mod? hahaha. Imorgon börjar vecka 5. Årets absolut längsta vecka. Jag lovar!

Min vecka ser ut såhär;

Måndag; Kort dag i skolan.
Tisdag; Lååång dag. Andra Avenyn på kvällen. Woho!
Onsdag; En vecka kvar! Bästa dagen på veckan.
Torsdag; Bajsdag i skolan. Nothing efteråt.
Fredag; Kort dag. Åka till pappa.
Lördag; Inget inplanerat. Umgås med pappa. <3
Söndag; Se Charlotte på Invigningen av Krauta i E-tuna.

Alltså blir det massa plugg och längtan efter veckan som komma skall. Förhoppningsvis blir det lite Mello i tidningarna så att man överlever. Annars är ju söndagen veckans absoluta höjdpunkt.

Nu blir det sova!

/ egogiirl


God Morgon!

Ja, morgon. Klockan är ju bara halv tolv. Idag ska jag försöka mig på matten lite och jobba ikapp. Tar det lite senare dock. Måste vakna först. Ska även försöka mig på att installera vårat trådlösa. Får väl se om jag lyckas. Har hunnit duscha redan och mitt hår ser verklige helt fucked up nu. Jag har redan panik inför Mello. Måste ju vara snygg då. Får se hur det löser sig. Annars så finns det väl inte mycket mer att säga att att det droppar in mail från facebook typ hela tiden och att Lena Philipsson är oförskämt bra.

Nu blir det the sims för hela slanten.

/ egogiirl


Snart surfar jag trådlöst!


ego (som är för lat för att lägga in bilderna från kameran och istället använder camen) alldeles nyligen.


Jag är trött. Seriöst. Jag hackade mig in på grannens nät igår kväll och satt i min säng och chattade lite med Mika. Men nätet la av hela tiden jag har ju inte direkt världens bästa tålamod så jag la mig och kollade på Melodifestivalen 50 år - Favoriterna istället. Det är löjligt vad mycket bra låtar som tävlar i Mello under åren! Somnade runt två någongång. Därför var det inte så konstigt att jag var trött när mamma väckte mig halv tio (!!!!!!!!!!!) imorse. Men, what to do? Vi åkte iaf en sväng till stan. Fikade och kollade lite i affärer. Köpte en router så nu ska vi försöka fixa eget trådlöst här. Blir jag som ska försöka installera det där. Får se om jag lyckas. Annars.. får vi be om hjälp. haha.

Systeryster vill så gärna ha datorn och jag är ju så fruktansvärt snäll så hon ska få den nu.

/ egogiirl

Jag är smart

Om man luktar på aceton för länge blir man yr i huvudet. Så ni vet.


Alcazar sjunger för barnen i Gaza


De är så fina att jag totalt gråter sönder. Tårarna rinner nedför mina kinder som om jag skulle ha två tsunamis i ansiktet. Dom är fina. Att de ställer upp och sjunger gratis för barnen i Gaza gör mig varm i hela hjärtat. Det är verkligen så de är. Alldeles fantastiska. Sen att de sjunger helt underbart med en känsla jag inte ens kan beskriva med ord är också helt fantastiskt.
Alcazar <3

Inga inställda lektioner idag. Woooooow!

Idag är det torsdag. Jag tycker som sagt inte om torsdagar. Men man kan ju inte annat än genomlida dem. Igår gick skoldagen fort. Hann till och med springa in till skolsyster på hälsokontroll. Shit vad den människan snackade! Jag fick iallafall berättat för mig att jag inte kommer bli längre vilket då betyder att jag kommer stanna på mina 174 cm. Helt okej faktiskt. ;) Efter skolan blev det som sagt frisören och resultatet ser ni ju nedan. Jag vet inte om jag gillar det men det är väl bara att gilla läget och köra på det här nu. Tar nog ett tag att vänja sig dock. Och jag känner på mig att när det växt ut lite blir snedlugg igen. Ska iallafall färga håret snarast. Får se om jag hinner det innan den fjärde. Annars tänker jag tvinga Bon att göra det på mig. Moahahahaha. Jag måste ju iaf vara så het som det är möjligt på Mello. ;)

Idag har vi trååååkig dag. Vi har engelska tjugo i tio. Vi har tydligen läxa. Ingen har dock informerat mig om detta så det kommer väl gå.. åt helvete ungefär. Sen är det ARL, lunch, historia och sist rörlig bild. Vi får väl se om jag överlever. Ska lämna in min ledighetslapp också. Håll tummarna för att jag får ledigt! 

När jag ändå är igång och bloggar vill jag tipsa om mina kära klasskompisar Sandra & Christoffer som också hamnat i bloggträsket. ;) Sandra har dock bloggat ett tag nu. Men iallafall. ;)

Nu ska jag bege mig mot övervåningen för att ha engelska. 

/ åsnis 


Det kallas förändring


Another day in my life..

Okej, dagen har varit helt okej faktiskt. Skolan rullade på bra även om jag skolkade från extramatten. Fy på mig. Seriöst, hur hittar man motivationen till att gå dit? Min mattelärare fattar ju ändå inte att jag tycker saker och ting är svårt. Men vi hade media, TEA, lunch (seriöst, skolan borde göra något åt den där vidriga potatisen) och sen hade vi idrott. Sen var det som sagt extramatte men jag struntade i den och tog tidiga bussen hem. Kollade lite på top model 10 och sen har jag fixat och trixat med the birthdayproject ,som Mika så fint kallar det, tillsammans med Mika. Pratat i telefon med Bon har jag också gjort. Vi kikade på det underbara klippet på svts hemsida. De har laddat upp artistpresentationer och alcazars presentation är bara helt underbar.

Imorgon är det lång dag. Tyvärr. Men jag lär väl överleva det också. Funderar på om man skulle ta med kameran och fota lite? Kanske till och med vlogga i skolan. Vi får se vad som händer.

/ åsnis

Grattis Lena!


Copyright by egogiirl.


Idag fyller sveriges snyggaste, coolaste och utan tvekan mest phantastiska kvinna 43 år.
Hurra, Hurra, Hurra!

Unlike me she's a bitch

Ni vet ibland när man hör en bra låt så brukar man skoja och säga något i stil med "Åh, den låten är så bra!  Jag kan inte sluta lyssna, den är verkligen missbruk!" det har hänt mig på riktigt. Jag menar verkligen på riktigt. Hela dagen igår i skolan lyssnade jag på musik i min mobil. Mestadels på låten Bitch med fina Anorah. På bussen hem sen hade jag nästan inget batteri alls kvar på mobilen så jag lyssnade på min mp3 istället. Där har jag inte Bitch inlagd. Så när jag åkt halvvägs hem så känner jag att jag typ nästan börjar skaka och känner typ en röst i huvudet "JAG.MÅSTE.LYSSNA.PÅ.BITCH."

HAALLÅÅÅ?! MAN KAN VÄL INTE FÅ ABSTINENS AV EN LÅT?!

Iallafall, jag trotsade mig själv och fortsatte lyssna på min mp3 där det typ bara är Lena Philipsson är inlagt för att hon är bra och jag är för lat för att byta ut låtarna. Men när jag kom hem. Då spelade jag Bitch. Massor och högt.

Idag har skolan flytit på bra. Vi kollade lite Terminator 2 på Rörlig Bild och typ höll på. haha. Sen hade vi kort klassråd innan vi gick och hade matteprov. Det gick föresten inte alls. Jag kommer få IG. No doubt about it. Men när man fått IG på två matteprov i rad så kanske matteläraren fattar att man tycker det är svårt och inte riktigt hänger med i tempot. Jag hoppas iallafall det. Efter matten skulle vi haft svenska men guess what? Den var INSTÄLLD! Wuuuuhuuu. Not. Så vi gick och åt och sen flyttade vi fram gympan så vi hade gympa tillsammans med bygg. Men det gick det med. ;)

Nu har jag packat och ska snart åka till pappa. Vi hörs på Sööööndag.

/ Åsnis som missbrukar bitch.

Det här med inställda lektioner alltså...

Sitter i skolan. Har varit här i snart 2 timmar. Engelskan skulle ha börjat tjugo i tio men är inställd. Inte så himla jättekul faktiskt. Morgonen har ändå varit ganska lovely. Har fått två underbara mail på facebook som gjorde att humöret steg och jag blev superduperglad. Har även hunnit prata en snabbis med finaste Mika och tänk att man kan få så mycket värt sagt i ett så kort samtal. Jag är imponerad. Nu sitter jag mest bara och vänta på att våran ARL ska börja. Typ kvart i elva. Sen har vi lunch, historia och efter historian har vi i-val vilket betyder att jag har rörlig bild. Inget roligt idag alltså. Väntar också på att min halvdöda vän Bonbon ska höra av sig.

Har eran dag börjat bra?

Imorgon är det torsdag.

Jag tycker inte om torsdagar.


Invincible - Carola

Rysningsfaktorn exploderar totalt.
Jag är inget big fan av Carola och jag kommer ihåg hur sur jag var när hon vann Mello. Men såhär i efterhand måste jag säga att vi skickade helt klart rätt låt till ESC 2006. Jag ryser så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hela numret är så sjukt maffigt. Det är så mycket känsla. Det känns så rätt. Att hon har typ universums bästa kör med sig också tänkte jag faktiskt inte nämna. ;)  Nä, men detta är helt enkelt så bra att man inte vet varken ut eller in.



Invincible - Carola, Eurovision Song Contest 2006 i Aten, Grekland.

Det där med drömmar och måsten..

Jag läste i Adeles blogg igår och såg att hon gjort en "Saker jag måste göra innan jag dör" - lista. Jag tänkte först att jag skulle göra en likadan men sen tänkte jag lite till och insåg att nääää, jag är 16 år och känner inte att jag vet så himla mycket saker jag måste göra innan jag dör. Förhoppningsvis har jag minst 70 år kvar att leva och på dessa 70 år förväntas man iallafall skaffa sig lite livserfarenhet. Ett liv (jag borde verkligen försöka skaffa mig ett sådant, någon som vet var man får tag på ett?) , ett bra jobb där man tjänar bra och trivs. Man ska bli framgångsrik. Man ska skaffa åtminstone 2 barn som man ska vara supermorsa åt samtidigt som man sköter sin karriär. Man ska vara en underbar fru och hela det paketet. Man ska helst bo i villa. Man ska gå i pension och resa och ha sig. Man ska vara lika mycket supermormor/farmor som man var supermorsa och skämma bort sina barnbarn. Och man ska trots allt detta hinna leva sitt eget liv.


Det finns så många "ska" i livet och detta kanske bara en är en bild av hur jag tycker att det såkallade idealet ser ut. Jag vet dock att det inte är sådär jag vill leva mitt liv.

På min "Saker att göra innan jag dör" - lista finns det en enda punkt. Har jag inte uppfyllt den punkten när jag dör kommer jag garanterat inte dö lycklig.


Den punkten är;

  • Uppfylla mina drömmar.


Mina drömmar hittills är att jag, när jag gått ut gymnasiet, ska flytta till Stockholm och så småningom bli programledare i någon av de fem ledande kanalerna. (Även om SVT2 inte känns så himla lockande) Jag vill någon gång under min karriär få leda ett underhållningsprogram under bästa sändningstid och få jobba i radio. Helst i en morgon eller eftermiddagsshow. Jag ser Gry Forsell som en förebild inom det jag vill jobba med. Jag ska någon gång under mitt liv åka till USA och bo där. Göra något. Vad som helst. Jag drömmer om USA. Jag vill ha en fin lägenhet någonstans i Stockholm. Jag vill inte bli känd. Inte för att bli känd iallafall. Isåfall vill jag bli känd för att det tillhör yrket jag jobbar med. Jag vill bli kär. Sen vet jag inte om jag vill ha barn. Grejen är den dock att jag vill ha barnbarn. Så... ja. haha.


Precis som det finns många "Ska" så finns det många "Vill" och egentligen så ser ju mina "Vill" nästan likadana ut som Adeles "Innan jag dör ska jag" - lista.

Så frågan är nu om inte jag precis gjorde en sådan lista iallafall?


I'm ill and it sucks.


Den som köper ett par linser till mig får en puss.




Det suger att vara sjuk. Det suger så himla hårt. Jag trodde att jag skulle få gå till skolan idag men nej. Så blev det inte. Febern slog till igen igår kväll och både sis och jag har legat hemma och mått sådär halvbra. Jag har haft så jättelänge nu att jag blir lite febrig, får ont i huvudet och lite illamående. Sen försvinner det efter någon dag och jag går till skolan och så går det några veckor så kommer det tillbaka. Nu har jag dock varit hemma fem dagar och ska vara hemma även imorgon (och därmed rycker alla mina chanser att bli godkänd på matteprovet) så blir det skolan på onsdag. Får vi väl hoppas att dendär baskilusken jag har i kroppen vill försvinna.

Dagen har jag iallafall spenderat mestadels i min säng tillsammans med syster och min dator. Vi hade Mysteriet på Greveholm-maraton. Lite kul eftersom jag älskar Greveholm och tycker att det är den absolut bästa julkalendern och min lillasyster inte ens var född när den gick. Sen förflyttade sig syster till datorn här och jag tog täcke och kudde och la mig i soffan och kollade på Desperate Housewifes. Varför har inte jag upptäckt hur bra det är tidigare?

Imorgon planerar jag att iallafall kolla i matteboken. Det kanske lönar sig? Who knows?

Och juste, jag skulle hemskt gärna vilja göra om min bloggdesign av olika andledningar. Så om någon känner sig villig att hjälpa mig skulle jag bli jätteglad! :)

/ Åsnis


I'm a neeeeeeeeeerd..


Summerfeelings <3


Jag har verkligen inte gjort något vettigt idag. Sanningen är den att jag har suttit och spelat The Sims hela dagen. hahaha. Så himla nördigt. Men det är kul! Imorgon väntar en ny skolvecka. Måndagar är helt okej. Vi har ett långt mediapass på morgonen och jag hoppas att vi kan få ordning på våra boktips imorgon så vi kan spela in på onsdag. Sen har vi TEA (Mask, kostym & scenografi) och det är så tråkigt att man seriöst inte vet vart man ska ta vägen. Sen lunch och efter det idrott. Sen sluuuuuutar vi. Jag ska dock gå på extramatten i en halvtimme.

Vi har matteprov på onsdag som jag kommer få så mycket IG på att det inte finns. Matte är verkligen inte mitt ämne. Vi har dessutom prov på ekvationer. Jag fattar verkligen ingenting. Det är så mycket man ska kunna och man får mest bara ont i huvudet av det. Jag har lyckats få G och VG (!!!!!!!!) på de tidigare matteproven men detta kommer inte gå. Men men, man kan inte göra annat än sitt bästa. Eller hur? ;)

Fick veta av Mikaela att Charlotte och Måns Zelmerlöw ska sjunga på invigningen av Krauta i Eskilstuna 1 Februari. Så nu håller jag på och planerar in ett långt övertalningstal till min far så vi kan åka dit. Jag vill så gärna träffa Charlotte igen! :-) (Bara därför kom hon och började sjunga här.... ödet alltså. ;)) Grejen är ju den dock att min bror fyller år på lördagen där och jag gissar att min pappa gärna vill åka upp dit den helgen då. Men vi får väl se hur det blir. Håll tummarna för mig! ;) 

/ Åsnis 

Det där med mobilberoende..

Jag vet att många av mina kompisar brukar lyssna på musik när de ska sova. Det har dock aldrig varit min grej. Jag brukar däremot lyssna på musik när jag inte kan sova för att slappna av. Igår kväll var en sån kväll då jag verkligen inte kunde sova. Så jag tog mobilen och satte igång underbara Inconsolable med Anorah. Och somnade. hahaha. Så, min mobil har spelat Anorah hela natten för mig. Jag räknade ut att det blir 200 lyssningar ungefär. Men iallafall. Jag är imponerad av mig själv som inte vaknat när typ Bitch har spelats. Den har ju trots allt ett ganska tungt intro. hahah. Men nej, jag vaknade imorse med Hey Hey Hey i mina öron. Förutom detta så har jag tydligen skickat ett sms till mamma där jag skrivit "Har du hört att Nanne åkte ur Körslaget?" i sömnen! Snacka om att vara beroende av sin mobil?!

... och ja, jag känner mig trots detta, utvilad. ;)

/ Åsnis

... en helt vanlig lördagskväll.

Jag har suttit och skrivit och skrivit och raderat och raderat i snart två timmar nu. Jag får inte ner orden. Jag har så sjukt mycket tankar men jag får inte ner dom i ord. Så jag får väl helt enkelt blogga om något mindre djupt.

Det är Lördagskväll. Klockan är kvart över nio och jag skulle gissa på att stora delar av min klass super för fullt just nu. Själv sitter jag hemma. Framför datorn. Och chattar. Och jag ångrar inte en sekund att jag inte är med på folks suparfester. Jag har aldrig varit full. Jag har aldrig varit på något fest där det största syftet varit att bli full. Ska jag vara ärlig så har jag inte varit på så himla mycket fester överhuvudtaget. När andra har festat har jag varit på någon konsert. Eller suttit hemma. Men jag har utan tvekan fått ut mer av mitt liv än vad många 16 åringar har. Jag samlar på upplevelser och tycker att det viktigaste med livet är att leva det. Jag vet verkligen inte vad jag ville få ut av detta. Men liksom.. Näe.


.. .juste. Videobloggen. Den kan ni se här. På egen risk dock. ;)

Nu ska jag fortsätta min lördagskväll. Heja mig!

/ Åsnis


Vlogg på uppladdning..

Nu är det ju såhär att mina fina vänner i bondgården (nej, jag orkar inte dra bakrundshistorien till det) har börjat vlogga och jag tänkte att det är ju kul att titta på så länge man inte behöver göra det själv. Men Adele ville att jag skulle göra det, så nu håller jag på och laddar på och laddar upp min första vlogg på youtube. Saken är ju den att det var sjukt kul. haha.

Det händer absolut ingenting här. Om någon undrade. Så snart vloggen är uppladdad ska jag starta igång Sims. Ja, jag vet. Jag är en nörd.

Tjofräs på er.

/ Åsnis


Mot Horisonten

Jag är för djup för mitt eget bästa.
Jag måste blogga.
Snart.

y-15+3y=8y-6+y

Jag tycker inte om min mattebok.

Anorah makes me laugh..



Jag vet seriöst inte hur många gånger jag har kollat på det här men jag skrattar lika mycket varje gång.
Anna Anorah Nordell <3

Gymnasiet äger.

Idag började jag sista terminen på mitt första år på gymnasiet. Att veta att denna terminen kommer försvinna i ett tjoff och att det väntar ett fantastiskt sommarlov får mig att le stort. Även tanken på att jag om några månader avslutar mitt första år på gymnasiet är inte helt fel.

Jag minns när vi började i augusti förra året. Jag skickade sms till Bonnie där jag var helt förtvivlad. Jag kände ingen och allt kändes bara fel. När jag idag började efter jullovet återvände jag till finaste vännerna och bästa klassen ever. Helt lovely helt enkelt. 

Terminen kommer gå fort. Det är jag säker på. Snart börjar Mello. Sen efter Mello är det april, maj och sen sommarlov. Därimellan ska vi ha ett fantastiskt påsklov också. Jag  kommer överleva och det känns så jävla bra.

Och hörrni, glöm inte att rösta på alcazar i melodifestivalen. ;)

Hemma igen..

Nu har jag varit hemma i nästan exakt ett dygn. Jag har under detta dygnet sovit i 13 timmar, satt in alla utklipp med Charlotte i en pärm. Likså med de andra utklippen med Gynning, Lena, Alcazar osv, ätit makaronilåda (mums!), duschat och faktiskt en hel del till. Jag känner mig effektiv och det känns bra. Jag borde dock öppna min mattebok och göra några tal. Men jag fattar ju verkligen nada så det får helt enkelt vänta till mattelektionen imorgon. Det känns helt weird. Igår vaknade jag upp i Blekinge med Bonnie bredvid mig och Mika i rummet intill. Imorgon kommer jag vakna upp i mitt rum, göra den sedvanliga morgonproceduren och sedan gå till bussen och åka till skolan. Vart tog detta jullovet vägen?

Dagarna hos Mika var iallafall underbart roliga! Vi har skrattat, kollar på space chimps och skrattat lite till.

Jag har även kommit på mitt nyårslöfte och det är så enkelt att jag har lovat mig själv att försöka hålla mer ordning på mig och mina saker. Ta lite mer ansvar för mina studier och få mitt liv på rätt spår. Jag orkar inte med mig själv längre och det måste bli någon sorts ändring. Jag har även tänkt över mitt bloggande och kommit fram till att jag bloggar när jag har lust. Ibland går det några dagar emellan men jag kan inte tvinga fram ett inlägg bara för att hålla bloggen uppdaterad. Det funkar inte.

Nu ska jag försöka vara ännu lite mer effektiv och städa undan i mitt rum. Heja mig!

.. jag känner att vi har ett problem.

Imorgon måste vi gå upp typ... nio. Vi har gått upp typ elva/halv tolv varje dag.

... tror ni också att vi  måste ställa klockan?


Space Chimps är en hel skrattfest...

Nu har vi seriöst kollat på den roligaste animerade filmen ever. Bonnie köpte Space Chimps idag för att bästa Lina Hedlund dubbar i den. Och jag lovar att jag inte garvat så mycket på VÄLDIGT  länge. Att sen Anna "Anorah" Nordell som även hon är en favorit dyker upp som typ den sötaste falsett och opera skrikande figuren ever höll vi på att dö av skratt.


Det kan vara så att det är vi som är barnsliga. Men jag rekommenderar starkt denna film som vi garanterat kommer kolla på mer än en gång innan jag och Bon lämnar Karlskrona.


Sötaste figuren i hela filmen, Kilowatt, Dessutom är hon utan tvekan min nya idol. Hon blir ju inte heller mindre cool när man vet att Anna gör hennes röst/skrik/sång/whatever.

Happy New Year

Eftersom jag och Bonnie är totalt förstörda efter att ha sett detta klippet typ.. alldeles för många gånger så tycker jag att ni också ska titta på det. Dom är så fantastiska att jag helt enkelt inte vet vart jag ska ta vägen. Bättre än bäst.

Är det februari snart?



Happy New Year - Alcazar på G-A-Y i London inatt.

RSS 2.0