"Jag gick på tåget men lämnade kvar mig själv"

Jag har trots min ringa ålder upplevt en hel del och gjort massor av saker som andra i min ålder bara drömt om. Sett de flesta artister vi har i Sverige, rest land och rike runt, varit på diverse tillställningar och tagit mig in på ställen och tillställningar där jag egentligen inte får vara. Jag har varit backstage och tagit grimasbilder med Lena Philipsson, jag har hoppat i ring och skrikit av lycka tillsammans med Alcazar och jag har tillbringat otaliga timmar på tåg och bussar. Till slut går luften ur en och det är inte roligt längre. Man söker nya äventyr. Jag tror att jag har hittat mitt nästa men tills jag är säker på att det är det jag vill göra och jag vet att det är så det blir så får det vara hemligt.

Att jag valde att gå den väg jag gjort har gett mig så extremt mycket. Självförtroende och självständighet bland annat. Jag har också fått lära mig att för att få folk att lyssna måste du beté dig som en vuxen vilket jag tror har hjälpt mig mycket och inte minst hjälpt mig att växa som människa. Förutom alla bra egenskaper det gett mig så har jag funnit fantastiska vänner. Människor som verkligen fascinerar mig och som tillsammans bildar ett enormt kontaktnät.

Men det är inte bara bra
. Jag har försummat vänner och familj här hemma oerhört. Inte minst mig själv. Jag tror att jag någonstans på vägen tappade bort mig själv. Jag blev kvar på någon av alla de perronger jag stått och väntat på tåget. Jag gick på tåget men lämnade kvar mig själv. Låter flummigt det vet jag men jag tror att det är så det är.

Ganska ofta frågar jag mig själv vem jag är.
Jag tycker det är en svår fråga. Jag trodde att jag hade svaret på den frågan. Trodde att det var mitt öde att göra det jag skrivit om ovan. Numera är jag lite itudelad i den frågan. Jag vet helt enkelt inte. Och vet inte jag, hur ska människor i min omgivning veta? Jag säger absolut inte att mina vänner inte känner mig för det vore att förolämpa dem. Antagligen känner de mig bättre än jag känner mig själv.

Jag är ganska övertygad om att detta blir min sista sommar där ute så att säga. På konserterna. Tillsammans. Skulle det bli likadant nästa sommar skulle det isåfall vara för att få säga adjö inför nästa äventyr. För det äventyret är långt långt bort. Väldigt långt bort. Jag vet inte om jag törs. Om jag klarar av det. Men hur ska jag kunna veta om jag inte testar?

I augusti börjar skolan igen. Jag kan säga att jag ser fram emot det oerhört. Jag har på något vis fått ett nytt perspektiv och tycker att det är oerhört viktigt om att ta hand vänskapsbanden på nära håll också. De är på många sätt mycket skörare än de banden man har längre bort. Det kommande läsåret kommer handla oerhört mycket om mitt och Mickes projektarbete, studenten,  förberedelse för det nästa som ska komma och inte minst se till att jag vågar ta steget och hoppa.

Självklart kommer det vara melodifestival mitt uppe i allt och såhär i juni tycker jag inte det känns så lockande. Jag vet inte hur mycket pengar jag är beredd att lägga på det. Det är dags för något nytt.

Mest bara för att detta inte ska bli underförstått vill jag bara klargöra att jag inte är deprimerad, nedstämd eller något sådant alls. Ibland behöver man bara skriva. Så jag gjorde det.

Allt det där är gjort nu. Snart är det dags för nya tag. Det är helt enkelt dags att börja läsa nästa kapitel och åka tillbaka till perrongen och hämta upp mig.

Jag har fattats alldeles för länge.


typjättebralåtochsjuktsnyggvideo


livskvalité

Igår ringde jag pappa på morgonen och efter ett kort samtal så bestämde vi att han skulle komma hit och hämta mig. Eller hämta och hämta, jag körde härifrån sen. Vi åkte till Vingåker och gick på Factory men hittade ingenting. Det är liksom på tok för stort för att man ska kunna organisera sig eller hitta något. Efter det åkte vi till badet i Flen och fikade. Sjukt mysigt! Gick runt och kollade på kolonilotterna och mötte en gammal vän till pappa. Nu har jag nog fixat mig en gratis hårklippning också. Sjuuuukt najs! Igår kväll  njöt vi av den ljuva sommarkvällen med grillad kyckling och grillad majskolv med en massa gott till! Livskvalité!

Idag åt vi frukost ute och efter det åkte vi till Norrköping och gick runt lite. Pappa köpte en ny mobiltelefon och jag köpte ett linne, uv-filter & mindre väska till kameran. Sen åt vi thaimat till vi höll på att sprika! Oj, vad gott det var!


linnet jag köpte som förövrigt är mycket snyggare irl

På vägen hem åkte vi in och köpte tågbiljetter så att jag kommer hem från Skövde & Mariestad nästa vecka. Eller ja, näst nästa. ;)

Nu är jag helt slut och funderar på om jag ska gå och lägga mig och kolla på satc till jag somnar. Jag tror att jag blivit lite lätt beroende. Kollar jag inte på boxen så kollar jag på nätet. sex and the city ♥

Kvällsamtal med Jennie ♥

Nu ikväll har jag tillbringat två timmar i telefon med Jennie! Det var så mysigt att prata och det finns nog ingen som är så finurlig och rolig som Jennie! Hon blandar allvar och lite lättare ämnen på ett så bra och begåvat sätt! Vi kom fram till att vi kommer ses en himla massa i sommar. Först Lotta på Liseberg, sen Nora, sen kommer Jennie hit innan vi ses i Sthlm! Det ska bli himla kul!

Så, nu är det väl bara dags att krypa ner och påbörja säsong 3 av satc? Klockan är ju en del så det blir nog bara ett avsnitt. Eller två.. Det är ju så svårt att sluta titta! ;)


jennie och jag när vi firade in det nya året! ♥

sooool

Godmorgon!

Gud, det börjar bli lite lätt långtråkigt att inte göra något. Att liksom vara hemma och bara vara hemma. Funderar på att ta bussen in till stan lite senare. Vad jag ska göra där återstår att se. Med endast 30 kronor på kontot blir det inte mycket shopping.

I övrigt ska jag väl fortsätta städa och plocka upp kartonger. Men senare. Man borde ju faktiskt gå ut nu när solen skiner så härligt!

laaaaater!


för ett år sedan..

... var Bonnie i Turkiet.
... såg jag Alcazar på Skeppsbron med Micke
... filmade vi en födelsedagshälsning till Bon.det är helt sjukt dåligt filmat. det är dåligt ljud. det är muppar som skriker (något skyldig, ja!) och klippningen är väl sådär. Men åh, det var en fin dag ♥

uppdatering av iphone ♥

För en tid sedan lanserades nya iphone 4 och igår släpptes programvaran som är i iphone 4 så alla vi som har iphone 3G och 3Gs kan ladda ner den. Det tog två timmar (plus uppdateringen av mitt itunes) men oj, i'm lovin it! Känns som en helt ny iphone! Man kan ha sina appar i "mappar" istället för att de ligger och tar plats och köra multitasking (flera program samtidigt) men det tror jag bara fungerar för de som har 3Gs.
Snabbare. Snyggare. Bättre.

Om du har en iphone och vill ha nya programvaran så är det bara att koppla in den i datorn och sedan klicka på uppdatera under "sammanfattning" i itunes. Superenkelt!


en print från min sista sida på iphonen.


Saker man kan hitta i en kartong packad 2007..

Efter att ha packat upp den första kartongen (och sen packat ner nästan allting igen) kan jag bara konstatera att jag hade extremt mycket porslinssaker typ.. 2007.


Detta möttes jag av när jag öppnade lådan. Vykorten sparades medan resten, inklusive själva "tavlan", slängdes.


Två åsnor hittade jag också! De sparades!


.. jag samlade på porslinshundar. ♥


En superfin mask från Venedig! Måste sättas upp någonstans!


Ännu en mask. Denna är jag inte lika förtjust i. Tror Emmy får den.


Hittade även en text om "Lenizmen" inramad och en låttext "hon jobbar med musik"
Lite svårt att slänga det faktiskt.. Och fjärilen är för att dölja två mailadresser.. :)Hittade tre jättesöta snögubbar! Fast dem packades ner igen så tar jag upp dem när det börjar närma sig vinter.

Imorgon ska jag ta mig an en ny kartong..

Sommarlistan - Kopiera och svara!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
-  Antingen så ska det vara på ett eget ställe. Typ Mikas sjö eller vår förra sommarstuga. Eller så ska det vara Stockholm. Udden, Gamla Stan eller Kungsholmen <3

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
-   Åh, då vill jag göra något! Kanske en dag på bänkarna på Grönan i väntan på sommarkryss med riktigt bra artister. Eller vid ett kravallstaket med fina vänner. Picnic vid sjön funkar också. Så länge det är med gott sällskap.

3. Vad lägger du helst på grillen?
-   Entrecôte och majskolvar! Kyckling är gott också!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
-   Lite Lotta på Liseberg, Lite Linda Bengtzing, en massa Sthlm och en hel del bara va.

5. Dina bästa sommarfärger?
-   Det ska vara sprakande färger! Lila, Rosa i alla nyanser, turkost, grönt! Det mesta funkar!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
regn. regn. regn. regn. Samt att aldrig veta vad det ska bli för väder.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
-   Måste vara somrarna i stugan. :)

8. Havet, sjön eller poolen?
-   jag föredrar stranden.

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
gärna kulglass. Kola & melon <3

10. Vart går din drömsemester?
-    Bila längs Road 69 med några vänner. Åh, drömmen! <3Jag hittade en banan!.. någon som är sugen? Lollo? Emma?

Nu ska hela rasket bort!

Efter en sväng i solen där jag läste gårdagens reklamblad ska jag nu försöka städa här inne och få bort lite kartonger. Det är mest affischer, utklipp och andra sparade saker från olika artister i de där lådorna och minst hälften kan man nog egentligen slänga. Det är helt sjukt hur mycket man sparat på sig. Hade Sara 14 år vetat att Sara 18 tänker slänga i princip hela Lena Ph samlingen skulle nog Sara 14 år blivit rasande. Den där samlingen som var så himla viktig men som jag nu finner otroligt onödig. Kanske är det sådant som kallas att växa upp? Jag vet inte.


Nu ska kartongerna väck.

Nu ser det ut som att solen gått i moln också vilket är bra. Då behöver jag inte ha lika dåligt samvete för att jag är inomhus.


Sunny day

Dagarna går så himla fort! Det säger bara SVUSH! så är det kväll igen.

Efter att jag upptäckt att bussen in till stan bara gick på vintern så försökte jag lifta till stan. Gick riktigt dåligt faktiskt. Ringde till mamma utan framgång men tillslut så fick jag tag på pappsen som just då var och hjälpte min storebror att lasta bilen med grejer så brorsan kom och skjutsade mig till stan. Tack ♥ Köpte present till Bisse och tog sen bussen till Marmorbyn. Bjöds på fika i mängder och fick umgås med min fina vän. Mysigt var det!
Jag köpte två nagellack till Bisse samt bas och topplack. Hon blev riktigt glad som tur var!

 

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket alls faktiskt. Spelade kubb med syster och sen laddat upp lite mer bilder på bilddagboken. Kollade på Lotta på Liseberg också för att försöka se mina vänner som är på plats och också för att få se hur de löste den plötsliga "sjukdomen"

Nu börjar det bli kväll igen och jag ska, som alla andra kvällar, lägga mig och kolla på SATC! Imorgon ska jag försöka få undan lite flyttkartonger från mitt rum.

/s


Idag är det BISSES dag!

Medan mina vänner är iväg till Göteborg för att se premiäravsnittet av Lotta på Liseberg där Prellan är med. Själv sitter jag här i pjyamas och ska snart hoppa in i duschen för att sen ge mig iväg till stan och gå några ärenden innan jag åker till metropolen Marmorbyn och firar Bisse som fyller 18 år idag! Grattis bästa! ♥


gammal bild


mot duschen!

Disco Heaven..

Hemma från Sälen sen ett par timmar. Måste säga att det har varit en av de mer ovärda helgerna. Åka bil i ett flertal timmar för att sedan tillbringa tiden i soffan för att sedan sätta sig bilen och åka hem. Njä, har väl kanske varit med om roligare. Fann inte heller samma lugn som jag tidigare gjort däruppe. Kanske är jag tillräckligt lugn ändå?

Nu ikväll har jag organiserat mitt itunes (som numer består av 65 stycken Lady GaGa låtar! Tack Mikaela!) och beställt linser. Var väldigt nära på att klicka hem Friendsboxen som är nedsatt 50% på CDON också men jag kunde hålla fingarna i styr.. Nu är ju inte rean slut så man vet ju aldrig vad som händer. Tyvärr.

Imorgon fyller Bisse år så jag ska dit och fira min fina vän! Förutom det så har jag en mycket lugn och fin vecka framför mig. Härligt!Medan ni lyssnar på Disco Heaven med GaGa så bäddar jag ner mig för någon timmes SATC!

 


Victoria ♥ Daniel

Så fint. Så historiskt. Så pampigt. Så kära.
Fantastiskt.


Bakom mina solglasögonJag har tagit min medicin. Väskan är packad. Håret är torkat. Sista spåret på Ke$has platta rullar. Solen är lite lätt frånvarande. Kameran och mobilen är laddad. Bussen går om 50 minuter.

Nä, men det här går ju bra.

Summer in Stockholm

Jag är så fruktansvärt trött! Har egentligen hur mycket som helst att blogga om men just nu orkar jag inte. Lika lite som jag orkar gå igenom de 800 bilder som tagits de senaste dagarna. Därför bjuder jag på lite bilder från veckan och återkommer lite senare.
/s


Micke & Bon vid slottet!


en blond & en blek vid riksdagen. Vi lekte turist.


Två muppar med mat i mun. Micke åt kebab och drack fanta. Jag och Bon åt sallad och drack vatten. Kvinnligt vs. Manligt.


I Kungsträdgården björ Micke & Bon på skönsång!


Senare kom Charlotte Perrelli och underhöll!


Idag gick vi på bio och Micke slog på stort!


Jag och Bon med! Vi köpte faktiskt VARSIN witamin water!Efter att vi träffat på Linda Bengtzing utanför Centralen uppsökte vi en pizzeria för lunch.

.. sen letade vi efter Lindexbutiker med kosmetikavdelning innan vi sprang till mitt tåg. Det var två trevliga dagar. Alcazarbilderna får ett eget inlägg. Tack och förlåt!

Alcazar ♥

Jag ville bara hoppa in här och säga att Alcazar är bäst och att jag bloggar på Zoot om gårdagen just nu. Det kommer här.. senare.


Rubrik

Den där snubben som skulle fixa nätet kom aldrig. Han glömde tydligen bort tiden (no shit!) och ska komma imorgon istället. Så, när vi slutat vänta på honom färgade mamma håret på mig. Misslyckat 2010. Det är mer eller mindre randigt. Men det får jag helt enkelt överleva tills vi färgar om det. Låtsas man som ingenting så kanske folk inte märker? Eller så tror de att det ska se ut så! Jaja, ska färga om senare i veckan men nu är det bara att le och vinka.

Nu måste jag måla om mina naglar som blev totalt fuckade. Jag har blivit jättedålig på att måla. Eller så är det nagellacken som börjar bli gamla?

Veckan som följer:
Måndag: STHLM! Alcazar på Skeppsbron med Micke!
Tisdag: Åker hem! Färga håret?
Onsdag: STHLM! Charlotte Perrelli (och Magnus Carlsson) i Kungsan med Micke & Lollo!
Torsdag: Estocolmo en stund på dagen!
Fredag: Sälen?
Lördag: Sälen?
Söndag: Sälen?

Späckad vecka? Oh yes, nu är det sommarlov igen!


sommarsommarsommarlov!

Efter att jag slutat skolan har jag blivit så himla trött! Kan vara för att allting liksom bara "släppte" eller något. Så skönt med sommarlov iaf! Vi firade det hela med en klassfest i Vingåker! Fett chill var det! Mindre chill var det att springa hem i ösregn kvart i två på natten. Gångbanan var inte upplyst heller så det var lite läskigt. Men jag kom hem hel och.. blöt.

Igår var jag med Sandra och hennes kompisar en stund och kollade på studenterna innan jag åkte med la familia hem. Gjorde inte så mycket mer än det. Eller jo! Spelade Sims! Gjorde en ny familj och fixade iordning deras hus lite lätt. Kanske kan visa senare. Nu väntar jag på att en snubbe ska komma och fixa vårat internet. Det fungerar nämligen inte på den stationära. Stört..

... jag borde städa rummet. Ja, det får bli nästa sak att göra!


Bild från förra sommaren.

Holiday!

Nej, jag orkar inte blogga. Det får bli en dagens idag med.


Inte så fräsch brud men vafan, det reeeeegnar ju!


Dagens vill ha: Nästa vecka, Student 2011 och lite mer pengar. OCH SOOOOL!
Dagens klädsel: Hade kjol, vitt linne och rosa kofta förut. Nu myskläder. Ska strax byta igen.
Dagens smink: lite foundation, ögonskugga, mascara, eyeliner, rouge och glans.
Dagens frisyr: Det var plattat tills jag kom ut..
Dagens händelse: SOOOOMMAAARLOOOOV!
Dagens låt: "Mitt sommarlov"
Dagens saknad: Mina fina vänner! <3
Dagens dummaste: Att vi från och med idag inte har Karin som mentor. Dumt! Dumt! Dumt!
Dagens sjuka: Mitt skoskav! SJUUUUKT ONT!
Dagens drog: Alkohol ikväll? ;)
Dagens roligaste: Sommarlov! Party ikväll!
Dagens favorit: Mitt MVG i Svenska!
Dagens köp: Alkohol? Godis? Karins present?
Dagens godis: Trocaderoflaskor
Dagens humör: Jag var sur imorse. Nu är jag glad och trött!
Dagens ord: Sommarlov!

Mysterious Friend ♥

Ibland händer det att man lite av en slump kommer i kontakt med människor som man mår sådär lite extra bra av. Som egentligen inte behöver göra något men som man känner att den här människan vill mig väl.

Jag har på senare tid kommit i kontakt med en sån människa. Tidigare har vi pratat lite då och då på msn och funnit tröst hos varandra i svåra tider. Dels för att vi på något vänster förstår varandra och dels för att det ibland är helt underbart att prata med någon som är lite utomstående. Med tiden har vi börjat prata mer och mer och mer. Jag har kommit fram till att den här människan är den mest godhjärtade jag någonsin mött. Hon visar värme och kärlek bara genom ett hej och man kan riktigt känna värmen bakom orden när hon skriver på msn. Energin liksom sprutar ut ur skärmen. Dessutom har vi kommit fram till att vi är ganska lika. Tänker lika. Förstår oss på varandra på ett ganska fantastiskt vis.

Nu väntar ni säkert på att jag ska avslöja vem denna mystiska fina person är? Ja, ni får vänta. För jag tycker om lite av den här mystiken. haha!

Men du, tjejen. Jag är glad att du finns. Jag är glad att du peppar! Du är så jäkla fin! Utan dig skulle min vardag inte vara komplett och när vi så småningom ses så ska jag se till att lära dig allt jag kan om systemkamerafotografering!
♥♥♥♥♥♥

Om du undrade vad som skillde ditt gäng från mitt..


Nä, vi kör en dagens..

Dagens vill ha: Pengar! Gud, PEEEENGAAAR!
Dagens klädsel: Jeans, tröja och tjocktröja. Det är kallt ute!
Dagens smink: nothing!
Dagens frisyr: Bara lite plattat..
Dagens händelse: M V G !
Dagens låt: Dancing without music med Elena!
Dagens saknad: Åh, inget faktiskt. Jo, en fungerande ekonomi.
Dagens dummaste: att jag måste knåpa ihop en idrottsuppsats ikväll.
Dagens sjuka: Inget sjukt. Alls.
Dagens drog: Jag åt väldigt mycket potatisgratäng på lunchen..
Dagens roligaste: Kanske att jag fick veta två bra betyg? :)
Dagens favorit: hmm, favoritvadå?
Dagens köp: Inga köp!
Dagens godis: jag fick en bit av Bisses rem?
Dagens humör: kind of irriterad men det blev bättre bortåt eftermiddagen.
Dagens ord: fotoalbum. ;)Lonely

Idag är en sådan dag när man bara känner sig som den mest ensamme människan på den här sidan jordklotet och man helst skulle vilja springa bort från allt och in i famnen på någon man tycker om. En sån dag är det.

En lista..

Snodde den från Annika som snodde den från Mika som snodde den från Bonnie.

Namn: Sara
Antal kuddar i sängen: Tre ;)
Favoritdryck: Loka går alltid hem.
Hemort: Katrineholm
Hobby: försöker jag skaffa mig en..
Hårfärg: Urtvättad röd nyans.
Högsta önskan: Tycker att lite av poängen försvinner om jag berättar.
Intressen: Skratta, fotografera, umgås med fina vänner.
Kammar håret: När jag har tråkigt.
Kan baka bullar: yeeesyeesyees.
Kompisar: har jag..
Ogillar mest hos folk: Ignorans, översitteri, folk som tror de vet mer om en än de gör osv.
På söndag ska jag: njuta av att jag har sommarlov!
Senast köpta skiva: som pappa betalade: Lovestoned. Som jag betalade: Ke$ha!
Senast sedda film: Änglagård - Andra sommaren
Skulle helst vilja: hoppa över sommarlovet..
Tror på evig kärlek: Absolut!
Tror på spöken: yeeepp!
Tycker om: det den härliga känslan man får i kroppen när man sitter vid vattnet i Sthlm med sina fina vänner en varm sommarkväll.
Vill kunna: dansa?
Vill åka till: USA.
Är bra på: mellohistoria?
Åt till frukost imorse: Blåbärskräm med mjölk, två rostade mackor med marmelad, en actimel shot, ett kokt ägg och ett glas tranbärsjuice. Ja, och min medicin.
Ögonfärg: Gråblå.
Önskar mig i julklapp: vännerboxen & en extern hårddisk tror jag att jag sagt.
Plats: Stockholm  
Tillstånd: Trött!
I fickorna: iphone & en snodd.
Vad händer ikväll: satc <3
Vem ringde du senast: Utan tvekan Bonnie.
Vem mailade du senast?: Mika tror jag.
Roligast förra veckan: Det hände fan inte ett skit som var roligt förra veckan.
Roligast denna vecka: kanske sommarlov?
Favoritläsk: varierar..
Favoritmynt: eh, norska? De är ju värda mer.
Favoritskådespelare: LINA HEDLUND!! :D
Favoritjuice: apelsin <3
Bästa grannen: ingen?
Vilken låt lyssnade du senast på?: Dreams for Plans - Shakira
Vad vill du ha för hårfärg?: röööööööööööd!
Idrottar du? jag springer till bussen?
Tycker du om att ligga på stranden och sola?: jovars..
Vilket år har varit ditt bästa: 1992? ;) Nä, 2009.
Vilket är ditt sämsta ämne: M A T T E!
Vad ska du göra i helgen: festa med klassen tror jag. Kolla studenter.. typ.
Är du romantisk: Njae.
Vilket tvprogram såg du på senast: Bingolotto...
Knark: Ke$ha <3
Ditt bästa internettips: schlagerzoot.blogg.se
Senast köpta pryl: pryl? sko.
Keps eller mössa: mössa <3
Dvd eller vhs: DVD 
Favoritserie?: SATC & Vänner <3
Har du någonsin färgat ditt hår svart?: slingat det svart..
Sommar eller vinter?: sommar <3
Kaffe eller läsk: läsk.
Brukar du gå på McDonalds?: helst inte.
En grej du inte kan klara dig utan?: mamma <3
Kan du köra bil?: Joooovars.

Bruuuum!
Idag har jag minsann kört bil!
Körde till Etuna där det inhandlades skooooooor (♥) och busskort som gäller heeeeela sommaren i Södermanlands, Örebro och Västmanlands län. Fett najs! ;) Körde sedan hem och när jag kom hem till pappsen var jag helt slut! Det tar på psyket att köra! haha! Vilade lite innan jag packade ihop mina grejer och körde hem. Känner mig sjukt duktig! Det blir en hel massa mil det där!

Himla skön sommarlåt! Looooove it!


För idag tog de studenten!

Gud vilken härlig dag! Så himla varmt och mycket sol. Jag har fått härlig färg i ansiktet och mina fräknar (♥) har börjat synas ordentligt. Mina glasögon gör dock att brännan i ansiktet inte blir så jävla snygg men det får jag väl leva med eftersom jag inte har råd att köpa några linser. ;)

Idag tog treorna här i Flen studenten så jag och pappa var ute på "stan" och kollade! Jag passade på att fota en del också. Tog lite kort på Matilda som fick så mycket grejer runt halsen att det såg ut som om hon skulle strypas! haha! Det var så kul att se alla glada ansikten! Nästa år.. då jävlar! ;)


Matilda som tog studenten idag!

Samtal fredag eftermiddag:

Mamma och jag står och beskådar kartongerna där alla sparade tidningar/biljetter/utklipp ligger och som ännu inte plockats upp i mitt rum.

Mamma: Du måste komma på ett sätt att förvara dina gamla lenagrejer så allt inte bara ligger och samlar damm..
Jag: Ja, jag hade tänkt slänga det mesta och bara spara vissa saker..
Mamma: Mmm, du kanske kan lägga det i al... VA?!


....

Chill

Sitter i datasalen och chillar. Har skrivit ut min historia och klassen sitter och dunkar sköna låtar på hög volym! På gympan gjorde vi i princip ingenting och när jag lämnat in historian (vilket jag säkerligen gör inom en tio minuter) har jag slutat för dagen! Fett NAJS!

happy girl 2010

Åh, idag har jag varit produktiv!

Det var så kul att komma tillbaks till skolan idag! Klasskompisarna välkomnade mig tillbaka och jag fick till och kramar från några oväntade. Åh, mplo2 <3 Det var årsmöte för elevrådet idag och också val inför nästa års styrelse och vi gick dit och röstade fram bästa Moa som ordförande. Hon kommer äga!

På GKO:n gjorde jag klart (med hjälp från Christoffer, tack!) min pixibok. Eller ja, okej.. jag  måste skriva ut den och vika ihop den på något mystiskt sätt men det gör jag i början på nästa vecka. Hann även fixa och trixa lite med historian och den har jag också gjort klart nu ikväll. Nu ska jag bara montera in det i programmet imorgon på lektionen och sedan skriva ut! Sen är jag klar med historia för all evighet! HALLELUJA!

Och tackvare allt detta ska säger jag nu godnatt och går och lägger mig tillsammans med några avsnitt Sex and the City!


wednesday evening..

Idag har jag varit duktig! Jag har faktiskt skrivit klart en del av historiaarbetet! Har texten om presidenterna och notisen om the american dream kvar men det tror jag att jag kan få klart ganska snabbt imorgon. Ska bli skönt att få bocka av historian från listan sen.

Imorgon ska jag till skolan igen! Åh, jag lääääääängtar! Mest kanske efter att få träffa min alldeles fantastiska och helt underbara klass! De är utan att överdriva på tok för bra för att vara sanna och jag är säker på att om det är några som kan se till så att jag blir helt frisk igen så är det de! I just looove them! Så det ska bli helt fantastiskt kul! Dessutom ska jag lämna tillbaka boken jag fick räkning på idag. Tydligen måste jag betala 300 kronor om jag inte lämnar tillbaka den så det är väl bäst att jag gör det. 300 spänn för en bok om efterkrigstiden känns inte värt..

.. och om jag har tur så är jag en SATC box  rikare när jag kommer hem från skolan imorgon.


En riktig gammal men ändå väldigt somrig bild jag hittade i en gammal mapp.
Lite härlig ändå? Så små och oförstörda! ;)

Moooooornin'!

Godmorgon! Klockan är knappt tio än och jag har redan hängt tvätt, kollat alla bloggar och checkat facebook 3 gånger. Jag har tagit ut soporna och jag har öppnat dokumentet med mitt historiaarbete. Detta börjar bra?Datamusshopping

Blev en sväng till mamma. Köpte senaste numret av Chic där det var en sjukt mysig intervju med fina Lina i Alcazar. Sedan gick jag till mammas jobb och väntade på henne tills hon slutade. Vi begav oss senare till bokhandeln där det inhandlades en bok (När jag hör din röst) till syster och en pärm jag kan ha mina räkningar i till mig. Vuxenpoäng grande!

Sedan åkte vi en sväng till stan och jag köpte en rosa fin datamus då jag tröttnat på musplattan på min bärbara dator.


Bild: onoff.se

Dags att hoppa på historian..

Summer!

Det bästa med att man inte får gå till skolan (vi ringde till läkaren jag var hos på akuten och kollade eftersom jag mår mycket bättre men nej, jag skulle "stanna hemma och vila upp mig och sen gå till skolan i slutet på veckan") är att man får sova hur länge man vill. Jag försöker dock gå upp relativt tidigt ändå. Finns ju så himla mycket man kan göra här hemma.

Har så mycket jag skulle vilja göra men märker att kroppen inte riktigt orkar. Jag ska iallafall dammsuga mitt rum (nackdelen med vitt golv - allt syns!) och fortsätta på mitt historiaarbete som jag måste ha lämnat in på fredag. Det ska gå!

Ska nog ta bussen till mammas jobb också. Får se hur det blir.

Over and out!


För ett år sedan åkte jag tåg hem från Mika.

RSS 2.0