Sääääälen

Ligger nerbäddad i min säng på nedervåningen i min kära brors hus. Det är så tyst utanför (och iofs inne också) att man nästan blir rädd. Jag befinner mig alltså i Sälen som har kommit att bli av mitt andra hem. Jag älskar verkligen att vara här. Oftast. Det kan ibland bli lite långtråkigt men man får göra det bästa av situationen. Nu, innan skidsäsongen har kommit igång är det ju relativt dött här men vi brukar alltid hitta på något att göra.

Något som är mindre kul är att jag är typ helt isolerad. Eftersom min mobil inte fungerar så kan jag inte kontakta folk på annat sätt än via nätet och folk kan inte heller kontakta mig. Jag är ju totalt beroende av min mobil och har nu varit utan sedan i tisdag. Jag kommer lätt bli galen.

Nä, nu är det "så länge vi båda andas" som gäller innan jag släcker lampan och påbörjar min dejt med john blund.


Bild tagen under en promenad i byn förra hösten.

Jag tror precis att jag dog eller något.


Hon är alldeles för fin. ♥


Det är värt det.

Jag får ofta frågan om mitt flängade på konserter är värt det. Om det är värt att lägga alla pengar, all tid och allt engagemang. Självklart anser jag att det är värt det. Ibland mer och ibland mindre. Men det är alltid värt det. Annars skulle jag ju såklart inte göra det. Jag är ju inte dum. ;) Idag är en sån dag då det är lite mer värt än alla andra dagar. För när jag startade datorn och i vanlig ordning loggade in på facebook fick jag se att mina vänner alla var i extas över Charlottes blogg. Så jag sprang in på den och hittade det här inlägget. Ett helt inlägg om oss. Team Perrelli. Mig och mina vänner. Åh. Jag har inte gråtit såhär mycket på väldigt länge. Man blir på något sätt väldigt lättad. Man känner att man får en bekräftelse. Det vi gör, alla pengar, all tid och allt engagemang vi lägger ner. Det uppskattas. Och då är det ju minst sagt värt det.


Gänget & Team Perrelli i Lördags ♥

 


NU DRAR JAG!!!!




Det regnar här idag..

Samtidigt som jag bloggar, äter min frukost och kollar lite på aftonbladet.se så hör jag att det spöregnar ute. Självklart tänker jag. Det regnar ju alltid när vi ser Charlotte. Tror jag. Måste göra en lista!

21/10 2006, SVT 50 år, Hovet - Jag minns faktiskt inte men jag TROR att det regnade på kvällen.
23/3 2008 - Signering, Tuna Park Eskilstuna - Iofs inomhus, men ja. Regn.
14/7 2008 - Kronprinsessan Victorias födelsedag, Borgholm - Regn i kön. Sol resten av dagen (wow!)
6/9 2008 - Signering, Högdalen Stockholm - Spöregn HELA dagen!
6/9 2008 - Sommarkrysset, Gröna Lund Stockholm - Som sagt.
1/2 2009 - Signering, Krauta Eskilstuna - Reeeeeeeeegn.
14/6 2009 – Invigning Volvo Ocean Race, Skeppsbron Stockholm - Detta var bland det värsta jag varit med om. Regn och blåst!
6/7 2009 – Lotta på Liseberg, Göteborg - Reeeeegn!
30/7 – Schlagerkvällen Pride - Det började dugga under Hero. Spöregnet kom under Rybak dock. Men ja, reeeeegn.
16/10 2009 – Världens barn galan Stockholm - Även här regnade det.

.. så om det inte regnar ikväll ska jag sjunga halleluja. Jag lovar!

Nu är frukosten uppäten och jag ska börja fixa iordning mig lite. Snart åker jag till Stooooooooockholm!

 


Jag och Charlotte i ett väldigt regnigt stockholm från Juni iår!

 


Om natten..

Fredag natt. Imorgon vid den här tiden är jag antagligen (förhoppningsvis?) alldeles euforisk och överlycklig. Klockan är ställd på 07.50 vilket innebär att jag kan snooza i tio härliga minuter! Imorgon bitti ska jag hinna packa, göra min iordning lite sådär (dvs platta mitt hår i en halvtimme) och äta frukost. Det hinner jag lätt på dem två timmar jag har till mitt förfogande innan bussen går.

Dagen gick riktigt fort! I skolan gjorde vi absolut ingenting. Eller jo, på religionen jobbade vi. Jag och Bisse skolkade från Idrotten. På historian lämnade jag in mitt arbete och så fick vi göra en aktivitet "som ej stör resten av klassen, typ facebook". Sagt och gjort. ;) Sen hade vi det efterlängtade matteprovet. Jag kunde ingenting. Så hade vi mediakunskap där vi hade en kort genomgång och sen fritt arbete. En ganska najs dag med andra ord.

Nu planerar jag att krypa ner i min varma sköna säng och läsa. Egentligen vill jag bara skriva. Jag har haft en skrividé om Gynning ett tag men har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva. Även om jag har väldigt stor lust just nu. Men inte tiden. Jag behöver nog lite sömn innan klockan ringer. Och jag behöver boken. För tillfället läser jag "Så länge vi båda andas", den sista av de berömda Twilightböckerna. Jag brukar inte tycka om sådana där hypade grejer med jag älskar verkligen dessa böcker och är lite rädd för att boken ska ta slut. Så därför läser jag extra långsamt..

godnatt!


Alcazar Alcazar Alcazar

Tidigare idag var Lina, Andreas & Tessan med i Förkväll och gud vad jag saknar dem!

Intervjun i sig var väl inte den bästa jag sett. Gud vad programledarna är dåliga! Varken Yvonne Ryding eller Elisabeth Höglund kan intervjua. Det avbryts, byts ämnen och det känns verkligen inte som att de lyssnar på vad deras "intervjuoffer" säger. Dåligt! Men, Alcazarerna var lika bra som alltid! :-)



Föresten, ni missar väl inte Andreas i Doobidoo som är just nu va? ;)


.. morgondagens horoskop

¨
.. ser minst sagt underbart ut! Imorgon! Imorgon! Imorgon!

dagens horoskop..

.. det läskigaste är ju att det stämmer ganska bra också.

Jag är bäst!

Wow, jag är så sjukt stolt över mig själv. Ni vet sådär så att man inte riktigt kan sluta le? haha! För det första har jag varit i skolan och faktiskt jobbat hela dagen. Applåd till mig. Sen när jag kom hem så åt jag och efter det började jag med historian. Nu är jag klar med den och en stor tyngd föll mot mina axlar!

Och vet ni mer? Imorgon är det fredag! SEN ÄR DET LÖÖÖÖRDAG! Jag längtar som en bäver!

Nu ska jag ta med mig mitt glada humör och hoppa ner i sängen och läsa lite.

NIIIIIGHTIE!


Godmorgon!

Godmorgon!

Sitter i min säng och slänger små stirriga och lite nervösa blickar på klockan på datorn. Jag borde verkligen inte sitta här. Men jag måste ju uppdatera er. Annars kommer ni ju alla gå runt idag och undra vad som händer i mitt liv och det kan jag inte tillåta! Det blir skola hela dagen lång och sen när jag kommer hem ska jag jobba historia tills jag spyr. Ungefär. Well, det är min dag det. Och vet ni? I övermorgon är det lördag!

Over and out!


Tråkigt på lunchrasten

.. tråkigt nog ville blogg.se bara ladda upp en bild. Jag hade en hel hög att bjuda er på. Snart har vi idrott. Badminton. Sen ska jag hem och städa mitt rum. För nej, jag gjorde inget av det som stod på listan. Jag pratade med Mika hela kvällen.

Vill vs Borde

4 roliga saker jag vill göra:
* Spela sims
* Kolla på Mello 04
* Kolla på teve och göra absolut ingenting
* Sitta kvar här

4 tråkiga saker jag borde göra:

* Plugga historia
* Städa mitt rum
* Skriva något sorts svenskaarbete
* Plugga ännu mer historia

Och bara för att kompromissa (och för att kunna skjuta fram historiaarbetet så långt som möjligt) så sätter jag nu igång Mello 04 skivan och börjar städa.


.. borde nog äta

Jag har endast druckit en yoggi och ätit fyra godisbitar det senaste dygnet. Jag är hungrig.

och för er som undrar varför jag bloggar så sent - jag har feber.


Nästa veckas planer!

Så var det återigen söndag. Känns inte som att jag gör något annat än skriver den frasen. Söndag. Söndag. Söndag. Jag är så otroligt trött så jag ska bara skriva det här inlägget, packa upp mina grejer och sen ska jag gå och lägga mig. Planerar att vara i säng innan åtta så jag får sova ut ordentligt.

Nästa vecka ser ut såhär:
Måndag:
Biljetterna till Mello 2010 släpps! Träna innan skolan.
Tisdag: Ingenting skrivet i kalendern men jag är nästan säker på att det är något med svenskan.
Onsdag: Kort dag i skolan! Ingen extramatte.
Torsdag: Hell fyller 17 år!
Fredag: Stor historiainlämning! Matteprov ekvationer! H Ö S T L O V ! Klassfest hos Jeff.
Lördag: 90 års kalas i Berwaldhallen! Finally! Malena & Charlotte står på scen och jag ska dit med fina vänner! <3
Söndag: Bio med gänget i Sthlm och sen åker jag och Mika hem till mig!

wow, jag kommer längta till lördag hela veckan.


Gala och Tältning!

När jag i fredags anlände till Stockholm hade jag min egna lilla välkomstkommité och jag blev SÅ glad! Micke, Emma & Carro mötte upp mig. Det var så himla lovely att träffa mina fina vänner igen! Vi begav oss till pressbyrån innan vi alla skiljdes åt vid tunnelbanan. Bestämde att vi skulle ses på SVT sex och sen åkte jag och Micke hem till Micke. Käkade, bytte om och kollade datorn lite. Sen iväg igen. Världens Barn Galan var superkul! Charlotte var himla bra trots strul med medhörningen fast Bounce var nog bäst. Man blir ju inte lite imponerad när man kollar in dem!

Efter galan så gick vi upp till entrén. Micke & Carro snackade lite med Jessica Andersson när hon kom upp. Så snackade jag och Micke med Helena Brodén som jobbar på SVT innan vi drog hem.

Och istället för att berätta om gårdagen och dagens äventyr delar jag  med mig av några bilder..

Lördag

Micke & Emma fixar och trixar vid vårat "tält"..


13 Mars 2010 smäller det!


Emma & jag bestämde oss för att ta en promenad runt Globen!


Först dog jag..


.. sen Emma!


Det är en utställning om Globen utanför Globen och Emma fick se den här bilden och började ropa mig och jag trodde det var en bild på Malena. Oj, vad jag skrek när jag kommer och den första jag ser är Tess!

Söndag


Emma på promenad, i bara strumpor, i ett väldigt tomt Globen Shopping med sovsäcken på axeln!


Denna bilden skickade vi till folk för att visa att vi överlevt natten!

Det var ett minst sagt GALET äventyr men också riktigt riktigt kul!


14 Oktober

Wow, vilken dag! Mika 16 år och bidragssläpp och Anna ska vara med i Mello och jag var på extramatten och fattade något! Halleluja! MEN. Det var var inte det jag hade tänkt att skriva om faktiskt. I November förra året släppte fantastiska Hanna Hedlund sin första (!) platta, det är jag som är mamman, som är  baserad på hennes dagboksanteckningar. Det finns två låtar där som jag tycker lite extra om - Kilafors. Den handlar alltså om Hanna och Linas hemstad och Syster som då handlar om Lina. Jag älskar dessa låtar även om hela skivan är fantastisk. Har ni lite pengar över tycker jag absolut att ni ska köpa denna skivan. Tills dess bjuder jag på mina favoritlåtar:


Kilafors - Hanna Hedlund


Syster - Hanna Hedlund (tyvärr inte från skivan utan från tv)


Alcazar i Samarbete med Vincent Shoe Store












söndagsångest

Så var det Söndag igen och ännu en vecka till ända. Jag tycker inte om Söndagar för jag lider av hemsk söndagsångest. Lika jobbigt varje vecka. Helgen har dock varit helt okej. Ganska lugn vilket kan vara skönt ibland.

I fredags var det klassfest hemma hos Janna och det var riktigt riktigt roligt! Jag hade inga direkta förväntningar men det var sjukt kul! Jag tog inga bilder själv men jag går ju i en mediaklass så det var systemkameror överallt så jag ska nog kunna tigga till mig några bilder.

Igår vad jag och pappa i Etuna och kollade lite. Köpte ett par alcazar-stövlar och hämtade typ världens största affisch inne på Vincent Store! hah! Hämtade ut min mobil hos telenor och så köpte vi även ett liggunderlag till äventyret nästa helg. Så spenderade jag en halv evighet inne på the phonehouse. Blir en ny mobil om några veckor! Ska fixa bilder på saker och ting så fort som möjligt!

Idag var jag och pappa i stan och fikade och sen har vi mest bara tagit det lungt. Som jag sa tidigare så kan det behövas ibland. Nu har jag en vild diskussion med Mikas klasskamrater på facebook om Melodifestivalen. Jisses alltså. haha!

Veckan som kommer:
Måndag:
En lååååååååååååång dag i skolan som kommer att innehålla plugg. plugg. plugg.
Tisdag: Helena fyller 17! Till Eskilstuna efter skolan för att hämta nästa affisch stl XL!
Onsdag: Mika fyller 16 år! Romanredovisning på svenskan!
Torsdag: Inget speciellt. Plugga!
Fredag: Ingen Mediakunskap! Charlotte på Världens Barn galan i Sthlm med Micke, Emma & Carro!
Lördag: Köa Köa Köa
Söndag: Köa på förmiddagen och åka hem från Stockholm på eftermiddagen..

Detta är minst sagt lugnet innan stormen. Vecka 43 kommer att bli H E M S K !


One two three WOW!

I somras var jag och Bonnie i Gävle och såg Alcazar (erkänn att ni typ dog av chock nu!) och det var under evenemanget "Sommarkväll" då det var lite talangjakt lite sång med barnen och lite allsång! Alcazar var liksom sista numret under denna afton men redan under allsången dök Lina & Tess upp på scen! De sjöng en allsång och efter det så pratade Fredrik Swahn som höll i hela kalaset lite. Då bad han Tess att plocka fram sitt alterego Laila.

Jag kan nog prata för både mig och Bon när jag säger att jag antagligen inte har skrattat så mycket någonsin förut. Vi skrattade så vi fick andnöd. Vi hade svårt att stå på fötterna. Pianisten skrattade också. Åt oss. Det var så hysteriskt kul.

Otroligt nog så lyckades Bonnie filma detta och visst, man hör knappt något mer än att vi skrattar så vi håller på att dö och man ser inte så mycket heller. Men jag roas iallafall lika mycket åt det idag som jag gjorde i somras för jisses vad kul det är!

Och för er som absolut inte hör något alls så kan jag berätta att Laila berättar att hon kommer från Skärblacka. Att det är Pride och att dem ser helkonstiga ut i Sthlm. Så kör hon sin "interaktion" Wow & Pow och hon berättar att det inte alls går i Sthlm men att den funkar finfint i Skärblacka.

Se och njut! (om inte pga av Tess så pga av mig och Bon, vi är minst lika underhållande!)





När man har tråkigt snor man en lista från Mika.

Namn: Sara

Antal kuddar i sängen: Just nu: 11. När jag ska sova minskas det något.

Favoritdryck: MINERALVATTEN! Fast Pommac är ju väldigt gott! Och julmust! Och mjölk! och..

Hemort: En liten håla utanför sveriges tråkigaste stad

Hobby: Lyssna på stay the night.

Hårfärg: typ.. rött.

Högsta önskan: Varierar från dag till dag. men typ.. få ett bra och välbetalt jobb och en härlig lya i Stockholm.

Intressen: Är inte intressen och hobby typ samma sak?!

Kammar håret: gör jag väldigt sällan.

Kan baka bullar: Ja, bara att googla efter ett recept och sätta igång!

Kompisar: Glada Gänget. <3

Ogillar mest hos folk: när de ska vara så jävla överlägsna.

På söndag ska jag: åka hem från pappa och ha söndagsångest.

Senast köpta skiva: Disco Defenders i mars typ.

Senast sedda film: Någon tråkig film om första världskriget  på historian.

Skulle helst vilja: vara rik, framgångsrik, stockholmsbo & lägenhetsinnehavare.

Tror på evig kärlek: Njaae.

Tror på spöken: Gud ja! I've seen it!

Tycker om: Melodifestivalen.

Vill kunna: åh, väldigt mycket!

Vill åka till: USA! New York, San Fransisco, Las Vegas och LA!

Är bra på: att prata för mycket.

Åt till frukost imorse: Två mackor och en mugg oboy.

Ögonfärg: Blååå.

Önskar mig i julklapp: SATC-boxen, P E N G A R , Privilileged dvd, kläder, en extern hårddisk och mucho mer!

Plats: Stockholm <3

Tillstånd: nyvaken

I fickorna: mobilen, nycklar och läppserum.

Vad händer ikväll: Andra Avenyn <3

Vem ringde du senast: Mika

Vem mailade du senast?: Hmm.. Bonnie tror jag. ;)

Roligast förra veckan: Körslaget, IDOL och typ.. jag vet inte.

Roligast denna vecka: Hmmm.. klassfesten kan bli kul.

Favoritläsk: Fanta i think.

Favoritmynt: Den lilla guldiga.

Favoritskådespelare: LINA HEDLUND!!!!!!!!

Favoritjuice: juice som juice.

Bästa grannen: äsch, ingen.

Vilken låt lyssnade du senast på?: Den där 118 800 låten med Anna spelades på radio nyss.

Vad vill du ha för hårfärg?: RÖTT!

Idrottar du?: Njae, i skolan. Så gymmar jag några gånger i veckan.

Tycker du om att ligga på stranden och sola?: Nja, helst inte. 

Vilket år har varit ditt bästa: 2009 tror jag. Eller 2008. Jag kan inte riktigt bestämma mig.

Vilket är ditt sämsta ämne: Matematik!

Vad ska du göra i helgen: Typ.. umgås med pappa.

Är du romantisk: Naaah.

Vilket tvprogram såg du på senast: Vakna! med the Voice

Knark: Alcazar.

Ditt bästa internettips: schlagerzoot.blogg.se

Senast köpta pryl: Ett stort jävla sjungande kort. ;)

Keps eller mössa: Mössa <3

Dvd eller vhs: Det beror ju på vad jag ska se?

Favoritserie?: SATC och Privileged!

Har du någonsin färgat ditt hår svart?: Ja.

Sommar eller vinter?: Vinter, Melodifestivalen och sommar!

Kaffe eller läsk: Saft?

Brukar du gå på McDonalds?: Om inget annat finns, ja.

En grej du inte kan klara dig utan?: mobilen.

Kan du köra bil?: Håller på och lär mig. ;)

Godmorgon!

I'm alive!

Tro det eller ej men jag lever faktiskt! Jag har bara inte riktigt haft tid eller ork att ens logga in på blogg.se. Men nu är jag här! Dagen kan samanfattas med att förmiddagen stavades kanelbullar, eftermiddagen The Sims 3 och kvällen Privileged (favoritprogram!)

Nu är det bara dusch kvar innan jag ska hoppa ner i sängen och sussa så sött. Har ingen som helst lust med skola imorgon så därför är det lika bra att jag går och lägger mig typ direkt.

Nästa vecka ser ut såhär:
Måndag: Träna/möte med sjukgymnasten på morgonen. Skola hela dagen lång och stan efter det för att inhandla ett födelsedagskort!
Tisdag: Gynning fyller 31! Grattis! Antagligen redovisa muntligt på svenskan. SKICKA KORTET!
Onsdag: Charlotte fyller 35! Hurra! Hurra! Kort dag i skolan (Tack gud!)
Torsdag: Det är helt tomt på torsdagen i min kalender. ehehe. Typ träna med mamma kanske.
Fredag: Skola. Skola. Skola. Klassfest hos Janna på kvällen! Åka till pappa!
Lördag: Typ umgås med min kära far. Kanskekanskekanske ny mobil. ;)
Söndag: Absolut ingenting inplanerat!

Utöver detta ska jag någon gång denna veckan skicka iväg ett brev, köpa en bok, betala mellobiljetten och köpa tågbiljetter till och från Sthlm x2 och plugga en jävla massa. Heja! Heja! Någonting säger mig att jag kommer vara grymt mycket fattigare nästa söndag.

Nu - Duschen!


RSS 2.0