Om natten..

Fredag natt. Imorgon vid den här tiden är jag antagligen (förhoppningsvis?) alldeles euforisk och överlycklig. Klockan är ställd på 07.50 vilket innebär att jag kan snooza i tio härliga minuter! Imorgon bitti ska jag hinna packa, göra min iordning lite sådär (dvs platta mitt hår i en halvtimme) och äta frukost. Det hinner jag lätt på dem två timmar jag har till mitt förfogande innan bussen går.

Dagen gick riktigt fort! I skolan gjorde vi absolut ingenting. Eller jo, på religionen jobbade vi. Jag och Bisse skolkade från Idrotten. På historian lämnade jag in mitt arbete och så fick vi göra en aktivitet "som ej stör resten av klassen, typ facebook". Sagt och gjort. ;) Sen hade vi det efterlängtade matteprovet. Jag kunde ingenting. Så hade vi mediakunskap där vi hade en kort genomgång och sen fritt arbete. En ganska najs dag med andra ord.

Nu planerar jag att krypa ner i min varma sköna säng och läsa. Egentligen vill jag bara skriva. Jag har haft en skrividé om Gynning ett tag men har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva. Även om jag har väldigt stor lust just nu. Men inte tiden. Jag behöver nog lite sömn innan klockan ringer. Och jag behöver boken. För tillfället läser jag "Så länge vi båda andas", den sista av de berömda Twilightböckerna. Jag brukar inte tycka om sådana där hypade grejer med jag älskar verkligen dessa böcker och är lite rädd för att boken ska ta slut. Så därför läser jag extra långsamt..

godnatt!


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh så lyxigt att ha kvar en bok i Twilight-serien! Jag har börjat om på engelska.. En oerhört speciell bokserie som verkligen berör.



Såg en papp-AndreasL i gallerian ikväll (och tog en bild om du el Bon inte sett) och kom på att jag saknade mina söta discolillsyrror. Pussing!

2009-10-24 @ 01:51:45
URL: http://sonnvik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0