Home

Så var man återigen hemma. Tillbakalutad i sängen med datorn i knät och alldeles för mycket ouppackade väskor på golvet. Så fort jag satte mig framför datorn sköljde någon sorts tomhet över mig. Det var lite som om att jag fick en uppenbarelse. Hmm..

.. nja, jag måste nog fundera lite.

Dagen i korthet..

- Började hos tandläkaren
Borrade (var så nervös att jag var nära att svimma) och fick en geggamoja uppkörd i käften. Inte mysigt någonstans.
- Entrade skolan
Direkt till lektion. Satte mig och demolerade kapsyler (tänk att jag faktiskt får betyg på det!) i två timmar. Lunch. Grafisk Illustration där jag redan var klar. Chill.
- Åkte hem.
Riskerade livet när jag klev på den där förbannade bussen. Resan från helvetet. Uuuuuh.
- Tillbringade kvällen vid datorn
Facebook. Blogg. Snoka. Snoka. Snoka. Kolla resor. Eh.
- Packat.
Sälen tomorrow.
- Sova

Ja, imorgon lämnar jag detta snön för.. eh, ännu mer snö. Typ. Denna gång tar jag inte med mig datorn. Tror det kan vara nyttigt att lämna den hemma ibland. :-) Både för mig och datorn.


Sälen, hösten 08. Förväntar lite liiiiite mer snö nu. ;)

It's all about the headline

Jag har en klump i min mage. Ni vet en såndär klump som gör att man blir lite orolig och nervös. Den har en lite molande känsla och psykar mig totalt. Jag är rädd. Det är inte något vanligt jag är rädd för heller. Det är den där förbannade låten - Headlines.

Den gör så jag kommer helt ur balans. Jag kan inte tänka ordentligt. Jag kan inte sova ordentligt för den ger mig otäcka mardrömmar. Igår drömde jag nämligen att alla jag och Bon satt i Scandinavium spända av förväntan och vi skulle äntligen få höra låten! Så kom Alcazarerna ut på scenen i folkdräkter och sjöng någon sorts hälsingevisa. Inatt drömde jag att de inte kom ut på scenen alls.

Med stay the night var jag aldrig orolig. Det var bara självklart att låten skulle vara bra. Nu är jag orolig. Jag mår dåligt av detta. Gud, jag låter verkligen helt störd. Men ja, this is what it is. Jag är jätterädd att låten ska vara dålig. Att dem ska sabba numret med någon ful rekvisita. Att dem ska göra en "Alcastar" helt enkelt.

Vi har en väldigt ansträngd relation, headlines och jag, kan man säga.

Det sjuka i det hela är att det uppenbarligen inte bara är jag som drömmer mardrömmar.



.. såhär såg det ut för ett år sen.

Jag e armbandslös på riktigt nu!


I rent tidsfördriv liksom..

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag fick ner Illustrator i datorn och att.. hm.. vi fick sluta tidigt!
Vad gjorde du kl 08 imorse: SOV!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt mat.
Det sista du sa högt: "Tror det ligger på toan därnere!"
Det senaste någon sa till dig: "Var är det blåa nagellacket?"
Vad har du druckit idag: Loka och Mjölk.
Vad var det senaste du åt: Stekt kassler med potatis och kantarellsås. Mums!
Vad var det senaste du köpte: En melodifestivalbiljett! *thumbs up*
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Blåsigt och snöigt och kallt.
Godaste glassmaken: Älskar kola!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njae.
Sover du tungt: Nja.
Drömmer du mardrömmar: Det händer.
Trivs du med ditt jobb: Skolan, relativt.
Favoritklädsel: Så länge det är färgglatt är jag glad.
Favoritlåt just nu: Tro det eller ej men Big Blue Wall med Agnes.
Vad ser du om du tittar till höger: Mina kuddar och min sänglampa. Och en massa gamla lysrör.
Vad gör dig glad just nu: Att jag ska till Sälen i helgen och att det är februari nästa vecka vilket innebär att det snart är dags att resa till Götet!
Vad ska du göra härnäst: Invänta zoomöte.
Höger eller vänsterhänt: Skriver med höger. Gör det mesta andra med vänster.
Humör just nu: Lite neutral sådär. Om man kan ha ett neutralt humör.
Favoritgodis: Men sluta! Typ.. eh.. fudge! Och såna här avklippta remmar med melonsmak. Mums!
Kläder just nu: Gråa mjukisbyxor, vitt linne, rosa linne och tjocktröja.
Sommarplaner: inga direkta planer. Eller jo, Oslo. Och en dröm om Alanya.
Hur många kuddar sover du med: jag sover MED tre kuddar. På noll.
Spelar du något instrument: Nej.
Morgon eller nattmänniska: MORGONMÄNNISKA!! .. eller inte? ;)
Vad är viktigast för dig: att jag och dem som står mig nära har det bra.
Är du kittlig: Ganska så.
Snarkar du: Inte vad jag vet.
Stjärntecken: Vattuman
Äckligaste insekten: Tvestjärtar!
Stökigt eller välstädat: Organiserat kaos.
Längtar du mest efter just nu: Gööööööteboooorg!

I'm kind off tired today!

Gårdagens illamående gick inte över. Inte kunde jag sova inatt heller. Inte en minuts sömn fick jag (vad jag vet, kan ju hända att man slumrat utan att man "vet" om det) så när jag runt åtta imorse äntligen somnade så fick jag självklart ett sms. Jag har alltid min mobil på ljudlöst men just idag hade jag av någon andledning ljudet på och självklart vaknade jag. Då gav jag upp och valde att gå upp istället. Blev som ni kanske förstår ingen skola idag.

Man blir ju inte heller på bättre humör när man drar upp rullgardinen och det är full snöstorm där ute! Det är som om vi får igen för alla "ovintriga" vintrar nu. Man vill liksom bara skrika till vädergudarna att "DET RÄCKER NU! VI FATTAR!!"

Men, det kan nog bli en helt okej dag ändå. Bara illamåendet försvinner så.

-

Jag är så otroligt dålig på att blogga. Men som jag skrivit tidigare. När jag inte har något att skriva om blir det automatiskt tomt. När dagarna flyter på precis så som dem ska utan några extraordinära händelser.

Idag fick vi sluta redan elva då vi hade "arbete på valfri" plats på båda sista lektionerna vilket gjorde att jag kom hem redan till ett! SÅ skönt att komma hem och ha hela dagen framför sig! Just idag så blev det lite naturkunskapsplugg och en massa TV. Är det bara jag som älskar att TV3 repriserar Top Model om och om igen? I lööööööv it! Just nu visar dem säsong 6 och det är en utav de roligare säsongerna (enligt min mening!) och nästa säsong kan nog vara min absoluta favorit. Själva tjejerna bryr jag mig inte så mycket om. Jag tycker det är så inspirerande att se när dem modellar och får instruktioner. På att få se hur fotografen arbetar och inte minst att få se resultatet av deras arbete!

Nu känner jag mig lite halvkrasslig (ont i huvudet och lite lätt illamående) så jag ska ta en dusch och sedan hoppa i säng direkt så är det bara att hoppas att det gått över imorgon. :-)


Jag körde på en äkta fjortis pose today. Do you like it? ;)

Sara, vad önskar du dig när du fyller år?

... eh, jao.. asså.. typ.. Hmm.. Inget speciellt.

Jag vet inte hur många gånger jag fått den frågan de senaste veckorna och svarat ovanstående svar. Ska jag vara helt ärlig så önskar jag mig faktiskt "typ ingenting". Det finns ingen grej som jag verkligen känner att "åh, DET önskar jag mig!"

Iallafall ingenting som jag kan säga till mina kompisar som har precis (om inte mer!) lika ansträngd ekonomi som jag själv.

Men självklart finns det några saker som jag skulle vilja ha:


En hel hög med pengar
Nya linser (ca 1000 kr)
En Nikon D5000 (ca 7000 kr)
En MacBook Pro (ca 10 000)
och Tre glada Alcazarer (läs: Att Alcazar vinner Melodifestivalen ELLER åtminstonde tar sig till final!)


.. tänk om mina föräldrar var rika och jag var kompis med gud?


Till er andra som funderar på födelsedagspresent - Överraska mig!

Like an Illusion

Det finns en låt från Eurovision förra året som etsat sig fast. När den var aktuell tyckte jag inte alls om den. Tror att det kan bero på den mycket överdrivna videon som hör till. Den här låten gick inte till final vilket säkerligen kan bero på att det nog är svårt att få det att låta som på studioversionen live.

Låten jag talar om heter Illusion och var Bulgariens bidrag. Sedan i början på vintern så har jag lyssnat på låten allt oftare. Jag tycker den är helt fantastisk. Verserna är i och för sig något svaga men den starka refrängen täcker upp det ganska bra.

Lyssna och njut och tänk nu inte allt för mycket på den helt sjukt överdrivna videon! ;)



Dagens vill ha:


Never Denim "Slinky Leather", Bik Bok.
699 kr.


Bored

Jag är en ganska rastlös person. Eller nej, inte ganska. Jag är en väldigt rastlös person. Dessutom har jag inget tålamod. Dessa två faktorer gör att när det inte hänt något under en längre tidsperiod så blir jag lite down. Jag vill att det ska hända saker mest hela tiden.

Ett annat problem som detta tillför är att jag väldigt sällan slutför saker. Jag påbörjar men sedan blir det trist och jag går vidare till nästa pryl. Jag vet inte hur många blogginlägg jag skrivit men inte riktigt blivit nöjd med. Försökt fixa till, tröttnat och gått vidare.

Just nu händer det ingenting. Absolut nada. Därav tystheten på bloggen. Jag tycker det är så trist att läsa om när folk skriver om sina dagar "Idag sprang jag till bussen! Men jag hann! När jag kom till skolan berättade Lisa om hennes och Fredriks träff i helgen och sen hade vi matte. Jag hatar verkligen matte! Sen hade vi lunch och vi fick pannkakor..." Jag tycker det är så tråkigt. Så irrelevant. Därför skriver jag inte sånt själv. Bloggar gör jag när jag känner. Allt som oftast texter som denna. Men det är just det som bloggen är till för. Eller?

Nu börjar jag tröttna.. Bäst jag publicerar innan jag beger mig någon annanstans! ;)

Summerdreams.

När jag vaknade imorse lyste solen utanför fönstret och jag fick för en sekund för mig att det var sommar. Att det skulle vara grönt ute och att ytterdörren skulle stå öppen när jag gick ner. Att någon skulle klippa gräset och att mamma skulle sitta på verandan och dricka kaffe. Att jag kunde äta min frukost utomhus och småprata lite med mamma. Att fåglarna skulle kvittra och att flugor, humlor och andra insekter skulle surra omkring i vår trädgård. Att gruset skulle göra lite ont under fötterna när jag gick för att hämta lite smultron.

Förstå min besvikelse när jag drog upp rullgardinen och det enda jag fick se var en himla massa snö.


Summerfeelings anno 2008

Be cool stay in school

Förpackningen är klar!
Signaturminen it is.

Fashion

Jag hittade en gammal tidning här hemma förut och fastnade för ett repotage som handlade om modeauktioner.  Då främst för en liten spalt där rubriken var "Vi ropade hem modefynd" och då var det fyra tjejer där som hade ropat in:

- En Hermès scarf för 2600 kronor.
- Ett Hermès skärp för 2900 kronor.
- Ett par örhängen från Chanel för 6000 kronor.
- En klänning i Spets (märke okänt) för 3500 kronor.

Min fråga är nu om man kan kalla detta för fynd? Kan ett par örhängen för 6000 vara ett fynd?! Okej, det var Chanel och jag förstår att detta är exklusiva saker men hallå?!

Detta var från en helt vanlig tjejtidning som säljs i alla affärer och som jag gissar läses av tjejer i alla samhällsklasser. Jag vet inte många tjejer i målgruppen som skulle ha råd med något av de ovanstående.

Vad är det dyraste klädesplagget/accesoaren ni äger? Jag blir verkligen nyfiken nu. Det ska ju helst vara något ni använder då och då.

Men med tanke på att det dyraste man hittar i min garderob nog är mina skidbyxor (som vi iofs fick lite rabatt på) som i originalpris kostade lite över 3000 så kanske jag inte borde förstå mig på detta?

Som ni nog förstår var det inte jag som betalade.


Tröjan på bilden betalade jag endast 25 kronor för! ;)

Alcazar Alcazar Alcazar


Kioskvältare, Alcazardänga och tre fina muppar.
20 Februari ♥


Grattis Lena!

Idag fyller ingen mindre än Lena Philipsson hela 44 år. En av sveriges absolut bästa artister. Bonnie har skrivit allt så bra på zoot så jag har egentligen ingenting att tillägga. Rotade fram en video att fira dagen med på youtube och valet för på den nedanför. Faddergalan. Lena var så sjukt inne. Jag menar, KOLLA PUBLIKEN! Och Lena var.. Lena.

Titta och njut!



I miss those days..

Grattis Lena!

En lista som ingen orkar läsa.

SENASTE…

Bok du läste: Läser Ego Woman för tillfället.
Personen du fick mail av: Bonnie
Personen du fick brev av: Pappa.. typ.
Personen du fick sms av: Bon
Personen du skickade sms till: Bon, logiskt va?
Gången hela din familj åt middag tillsammans: För två timmar sedan, ungefär.

FAVORIT…

Låt just nu: Fashion med Ms GaGa samt Girls just wanna have fun med Miley Cyrus!
Låt över huvud taget: Stay the night. Alltid.
Färg: pink.
Film: För att nämna en - New Moon.
TV-serie: Melodifestivalen, of course! I övrigt: Satc, Friends, Andra Avenyn, 2 and a half men, Top Model och massa mer.
Parfym: Britney Spears, Circus. För tillfället iallafall.

ÖVRIGT…

Är du seriös: Nja, inte ofta.
Vad är du allergisk mot: Vitlök but who cares? Not me.
Var har du ont: ryggen.
Var är du snyggast: I Melodifestivalen 2009, ni missade mig väl inte?
Vad ser du till vänster om datorn: Resterande del av min säng innehållande diverse kuddar samt en massa tapetrullar och en stege och en soppsäck och sånt.
Använder du hårspray: När jag behöver, ja.
Kan du stå på händer: Jag kan knappt stå på fötter. ;)


Bloody Snow

Jag försov mig imorse. Ganska så mycket. Jag vaknade av väckarklockan (i lagom tid trodde jag) som hade ringt i TVÅ timmar! Jag rekommenderar ingen att ha Possibility med Lykke Li som väckningssignal. ;) Kom till skolan runt elva. Lagom till lunchen. ;) Medieproduktion, Samhällskunskap och Foto. Så det var helt okej måste jag säga.

Någon lite scary är att snön här utanför är alldeles röd. Av blod. Jag bor precis bredvid järnvägen (så alla som någon gång åkt sträckan Gbg-Stockholm har garanterat passerat här utanför mitt fönster!) och tydligen så har en man blivit påkörd av tåget någon gång natten/morgonen till idag. Denna man ska tydligen ha varit ganska klåfingrig och antingen hade han varit här och var påväg till andra sidan eller så var han påväg hit. Han ska tydligen ha överlevt (om han inte dog på operationsbordet) men hela grejen är ju lite obehaglig måste jag säga. Om han överlevde så hoppas jag han lärt sig en läxa av detta. Men det borde han ju.. jag menar, han har ju faktiskt blivit prejad av ett tåg!

Over and out.

Another week is ending

Söndag kväll. Jag borde sova. Oj, vad jag borde sova. Såg ni Blåsningen? Jisses vad jag skrattade! Det får bli mitt varannan vecka program! ;) Sovmorgon imorgon. Skönt det. Mindre skönt är att jag ska släpa på tre väskor till skolan imorgon. Men jag överlever nog det.

Dagens låt:

Right Track - Sarah Dawn Finer

Over and out!

Och hörrni, rösta på Alcazar i Melodifestivalen!

I'm breathing, now nothing holds me down

Sedan sommaren 08 har jag lyssnat på norska Maria Haukaas Storeng. En helt fantastisk sångerska och människa. Oerhört trevlig och ödmjuk! Vi har till och med varit med i NORSKA Se & Hör (där vi faktiskt blev felciterade!) och Maria har kallat oss för sina största svenska fans.

Hennes första skiva "Breathing" är en av mina absoluta favoritskivor alla kategorier och titelspåret på den skivan kan vara en av de bästa låtarna jag vet. Videon är filmad under hennes första turné i Norge och visst är Malenas video för La Voix lite lik? ;)


Carolina Gynning

Texten ni nu ska få läsa skrev jag som ett arbete under Elevens Val på svenskan i höstas. Jag var otroligt nöjd med texten och lämnade in den i hopp om att få ett högt betyg. När jag fick den tillbaka stod det, precis som vanligt, VG på papperet och jag kände mig otroligt förödmjukad eftersom jag på något sätt blottat mig för en människa jag inte känner och sedan har denna människa betygsatt mina känslor och tankar med ett VG. Jag bestämde mig för att glömma texten för den var nog inte så bra som jag trodde. Men, efter att jag såg Carolina på Skavlan igår så bestämde jag mig. Observera dock att denna text är skriven 2009.


Carolina Gynning
Förebild, Företagare & Fantastisk


Den 10 Maj 2004 fick Carolina Gynning lämna Big Brother huset efter 109 dagar av ständig bevakning. En halv miljon kronor rikare och med en stämpel som Sveriges nya bimbo. Jag tyckte att denna kvinna var den coolaste människan i hela världen och beundrade henne otroligt. Hon var så annorlunda. Mycket av allt. Hon föll ur den svenska normen något så enormt att jag aldrig slutade förbluffas. Jag hade aldrig förr varit med om en människa som var så frispråkig. Jag var 12 år och ganska ovetande om att jag, 5 år senare, fortfarande skulle se Carolina som den coolaste människan på denna planet.


Jag har aldrig tidigare varit med om att människor har så mycket åsikter om en och samma människa. Jag har aldrig förut sett hur en människa kan vara så älskad och så hatad på samma gång. Och inte minst har jag aldrig varit med om att folk har haft så mycket fördomar och förutfattade meningar om en människa förut. Jag har flera gånger brutit ihop för att jag känt mig så hjälplös. För att jag inte kan ändra människors, ofta mycket felaktiga, bild. För att jag själv sett raka motsatsen till folks prat. Folks bild av Carolina är extremt medial och stämmer inte alls in på hennes egentliga jag.


2005 släppte Carolina, tillsammans med Ingrid Carlqvist, biografin Ego Girl. En bok som skulle komma att bli min bibel. Det kan låta konstigt och något överdrivet men jag mådde otroligt dåligt under den tiden och var nära att ge upp. Lämna denna jord för något jag trodde skulle vara bättre. Carolinas ord höll mig kvar. Ärliga ord. Ord som visade att alla gjorde fel men att alla kunde. Alla kan om dem vill. Det gav mig hopp. Peppade och gav mig styrka att kämpa. Jag kan utan att överdriva säga att Carolina, med hjälp av boken, räddade livet på mig. Jag är henne evigt tacksam. Jag har läst boken så många gånger att jag kan den utantill. Den är sönder lite här och var och är sådär personlig som den borde vara. Så fort jag känner att jag behöver bli peppad så läser jag ett kapitel eller tre och så känns det alltid lite bättre.


Carolina är en så otroligt varmhjärtad och god människa och jag blir alltid ledsen när jag hör människors bild av henne. Att hon skulle vara självupptagen, blåst eller andra negativa saker. Det är ju självklart att Carolina, precis som alla andra människor, har brister men jag skulle vilja påstå att hon är en av de mest perfekta människor jag någonsin mött. Inte bara för att hon är dödligt vacker. Jag anser att man nästan kan se godheten i Carolinas ögon. Hon kan visa och ge kärlek till människor på ett sätt som jag inte riktigt kan förklara men som jag verkligen beundrar.


För visst jag har mött henne. Flera gånger. Låt mig berätta om första gången:
Jag var med några vänner på ett regnigt Gröna Lund i början av September förra året för att se Charlotte Perrelli på sommarkrysset. Under repet nämnde programledaren Gry Forsell att "Gynning & Berg kommer att vara på plats i sändning" och jag trodde verkligen inte mina öron. Var så otroligt oförberedd. Jag kunde inte kontrollera mina reaktioner och började hyperventilera. Ska jag vara ärlig så har jag en total blackout mellan det att Gry nämnde det ovanstående till det att jag stod framför Carolina. Jag har fått berättat för mig att jag nästan svimmade och hyperventilerade i flera flera minuter. Men jag stod iallafall där framför Carolina. Skakade värre än ett asplöv i storm och berättade för henne precis hur det var. Carolina skrev samma dag detta på sin blogg:


"Jag träffade en tjej idag på Gröna Lund, hon darrade när hon hälsade på mig. Hon sa att utan mig hade hon inte levt. Det är svårt att ta in så stora ord. Men om du ligger där nu tjejen och du läser detta. Så vill jag att du ska veta att det du sa kommer jag aldrig att glömma. Det kommer jag spara i mitt hjärta för evigt. Sov Gott."


Och det är så jag skulle vilja beskriva Carolina. Någon som bryr sig. Efter detta möte har jag träffat Carolina fem gånger. Fem gånger som jag bär med mig i hjärtat. Carolina har bett taxin vänta bara för att få ge mig en kram. Och det är vid sådana tillfällen jag blir så otroligt frustrerad. Jag vill liksom berätta för världen att dem har fel. Att deras fördomar är just fördomar. Men jag gör inte det. Jag bryter bara ihop. Och gråter. För jag kan inget göra.


På dessa fem år som Carolina varit i rampljuset har hon gett ut tre böcker, varit programledare för flertalet stora tv-produktioner, släppt en parfym och dessutom driver hon en av Sveriges största bloggar. Hon målar fantastiska tavlor och jobbar alltid med nya projekt.


Jag beundrar Carolina med hela mitt hjärta och slutar aldrig förundras över vad hon lyckas med. Hon är utan tvekan min största inspirationskälla. Hon är så otroligt färgstark och lyckas hela tiden med nya saker. Kan Carolina så kan jag.



Quiet

I och med att jag håller mig borta från datorn så mycket jag kan blir det inte så mycket blogga. Ska jag vara ärlig så tycker jag det är otroligt tråkigt att sitta vid datorn. Förut gjorde jag ju det hela dagarna men numera kollar jag min mail, bloggar och läser mina vänners bloggar, kikar en stund på facebook och sen finns det inget mer att göra. Jag ägnar hellre min tid åt något som är lite mer relevant. ;)

Och just därför ska jag nu stänga av datorn och lägga mig och läsa ur Ego Woman. Såå bra!

Over and out.

Höga krav..

När jag var liten var jag bäst i klassen och väldigt länge var jag otroligt lättlärd och duktig i skolan. Numera är det tuffare men målen är dem samma. Kraven på mig själv. Jag avskyr att få betyget VG. Tyvärr tillhör jag den skaran barn som kan katagoriseras "VG-barn". Jag får VG på det mesta. Utom i matte då. Där får jag IG. Det spelar ingen roll hur mycket jag anstränger mig för att förstå eller hur bra jag tycker att proven går. När jag får det tillbaka står det ändå IG med röd penna.

Jag hör allt oftare den där rösten i huvudet. Den som talar om för mig hur värdelös jag är. Jag hatar när andra får bra betyg för då är dem bättre än mig. Tolka mig inte fel nu dock. Jag missunnar absolut inte mina vänners framgångar. Det är mer grejen att jag blir så otroligt svartsjuk. Vetskapen om att det finns så himla många som är så mycket mer begåvade än mig får mig att må dåligt. Känna mig ännu sämre. Jag ser det som ett bevis på att jag är dålig istället för ett bevis på att mina vänner är duktiga. 

När ett nytt ämne påbörjas så får man alltid kursplan och betygskriterier. Jag läser alltid kriterierna för MVG först. Oavsett ämne.

Eftersom jag var så otroligt lättlärd när jag var yngre så har jag aldrig behövt lära mig hur man pluggar. Vilket är mitt absoluta problem nu för nu måste jag ju plugga för dem höga betygen. Och med höga menar jag inte VG.

Låt mig förklara min avsky för VG. Det betyget är ett mellanting. Mittemellan bra och jättebra. Det är ett bevis på att du är bra men inte tillräckligt bra. Att du är en medelmåtta.

Jag vill inte vara en medelmåtta.

Röv

Tre kapitel. Mellankrigstiden, Andra Världskriget och Mellankrigstiden och Andra världskriget i Norden. Sida 384 - 436.

Jag har läst lite på lovet. Jag läser nu. Jag förstår ingenting. Jag behöver verkligen ett godkänt på det här provet för jag ligger redan illa till i historia.

Röv.


Glöm inte bort att du är världelös.

First I was afraid I was petrified..

Efter GKO lektionen idag hade vi klassråd och sen var det slut för dagen då svenskan var inställd. På hela vägen hem lyssnade jag på Alcazars nyaste platta och nu ikväll youtubade jag en av mina absoluta favoritdiscolåtar - "I will survive" och råkade ramla över detta klippet när Sarah Dawn Finer och Charlotte Perrelli framför just den låten.



Från Liseberg i somras. Och jodå, ni ser rätt. Det är några som viftar med skyltar där det står både "Team Perrelli" och Schlagerzoot på. Vi var där. Det var en otroligt rolig, lite random dag. Värme, regn och mycket bra musik. Jag tror vi såg sommarens bästa program.

Imorgon har jag historiaprov så nu tänker jag ägna återstående timmar av kvällen till att plugga. Skulle gärna se Made in Sweden klockan åtta men vi får se. Plugg först.

Over and out!

Disco Inferno

Sitter i datasalen och sitter och jobbar med förpackningar i Illustrator. Roligare än det låter.
Tänkte bjuda på ett litet smakprov på vad jag håller på med. Check this out.
Liiiiiike it! ;)
Igår blev det ingen blogg men jag tänkte bjuda på en "bra" sak med mig från igår! Vi hade ju bad och jag simmade hela 16 längder trots min totala fobi för allt som innefattar badhus, vatten och allt det där. I'm fucking proud! ;)
Dags att återgå till the woooork.
Over and out!

Tisdag kväll..

Åååååååh, vad jag är TRÖTT! Det här med att gå upp halv sju är så inte min grej. Men jag var väldigt effektiv imorse och känner mig kind of proud faktiskt. Jag är annars sjukligt seg på morgonen. Well well.

Kul grej som hände i skolan idag var att vi skulle ha vår första samhällslektion och vi satt i klassrummet och väntade, väntade och .. väntade. Det kom ingen lärare! Till slut gick Daniel för att kolla med vår mentor varför då den ende sjukanmälde läraren var vår naturkunskapslärare. Efter mycket letade och ett besök hos rektorn fick vi veta att det inte var någon lärare tillsatt på våra lektioner då den vi skulle haft fått byta och vikarien hade för många timmar och hej och hå. Krångligt var det iallafall. Men till slut fick vi en lärare. Då hade dock större delar av klassen gått därifrån. Eloge dock till oss (bussbarn) som var kvar! :-)

Imorgon har vi bad i skolan (villinte. villinte. villinte. villinte.) vilket jag skulle kunna göra MYCKET för att slippa men jag tror att jag ska försöka övervinna min förbannade fobi och vara med ändå. Jag vill ju inte ha IG i Idrott liksom. ;)

Och JUSTE!! Thilda utmanar folk att skriva något bra med sig själva (det började med att Tillis utmanade Bonnie som bollade tillbaka det till T och ja, det sprider sig!) så jag antar utmaningen!

En bra sak med mig är att jag.. äsch. jag kommer inte på något. Eh.. Jo, jag bryr mig om mina vänner och tycker om att göra dem glada. Eller ngt.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Äntligen ska jag få börja läsa i Ego woman!

Äsch, vi kör en dagens!

Dagens vill ha: Förutom det där vanliga (lgh i Sthlm, en himla massa cash och allt det där) skulle ett kallt glas med Loka svartvinbär inte sitta helt fel just nu.
Dagens klädsel: Baggyjeans (som om jag brukar ha några andra jeans nu för tiden liksom) ett vitt och ett rosa linne med trycket "I ♥ Pink" samt en färgglad randig hood.
Dagens smink: eh, nu ska vi se.. foundation, rouge, ögonskugga, mascara, kajal, eyeliner och lipgloss. Yepp.
Dagens frisyr: plattat och luggen satt åt sidan med två hårnålar. Ni kan ju se på bilderna under. ;)
Dagens händelse: Skulle väl vara att det var "Back to school" som gällde.
Dagens låt: Vouge - Madonna
Dagens saknad: Sovmorgon och GG.
Dagens dummaste: Att dem inte hade tillsatt någon lärare till våra samhällslektioner.
Dagens sjuka: Samma som ovan.
Dagens drog: Min IPOD <3
Dagens roligaste: Att träffa klassen.
Dagens favorit: MPLO2
Dagens köp: Noooothin'
Dagens godis: En toffifee bit.
Dagens humör: Trött och glad.
Dagens ord: "Röv"

Och apropå Vouge med Madonna. Here it is!


Dem kallar det lunchrast..


En bra dag

När Stay the night vrålar ut ur högtalarna när klockradion går igång så ser jag det som ett gott tecken. Nu är det alldeles alldeles strax att ta sig ut i kylan och försöka ta sig till bussen. Brr. Men, det spelades stay the night. Detta blir en bra dag.


Just the way you are..

När vi var nere hos Bon allihopa så var vi en dag på bio. När vi skulle hem så gick det ingen buss så det blev för oss att tidsfördriva i drygt 2 timmar. Efter mycket tjo och tjim precis så som vi brukar göra så satte vi oss där och sjöng Inconsolable. Där och då var det vi sju i våran bubbla. Att det faktiskt var fler människor på den där stationen berörde oss inte. Vi gick in i vår bubbla och sjöng. Emma filmade detta och har nu lagt ut det på youtube. Jag kände att jag var tvungen att dela med mig. Jag började gråta efter bara några få sekunder.

Det är inte särskilt vackert. Men det är äkta. Så himla äkta.



Och mest bara för att ge den fantastiska låten som betyder så oerhört mycket för oss alla lite rättvisa kan ni här lyssna på den med den enda som faktiskt kan ge den här låten just rättvisa. Tittar man på detta är det ganska lätt att förstå att den här låten betyder så mycket som den faktiskt gör.


Music makes the people come togheter..

Jag har 806 låtar i mitt Itunes bibliotek. Det skulle ta mig 2 dagar, 6 timmar, 21 minuter och 1 sekund att lyssna igenom alla mina låtar. Jag ställer mig då frågan: Varför har jag så SJUKT mycket musik? Bara att lyssna igenom allt material med Lena (som iofs också är en show, en konsert och två stycken sommarprat) skulle ta 11 timmar.

Man hittar ny musik hela tiden men tar i princip aldrig bort gammal. Därför samlar man ju på sig mer och mer. Men behöver man två dagar musik? Egentligen alltså. Det tål att tänkas på.

En låt som är ganska ny i mitt bibliotek men kanske inte för allmänheten är denna:

 


Back to business

Imorgon börjar skolan igen. Jag vet inte om jag någonsin har haft ett såhär långt jullov. Det har varit så långt att jag hunnit med att tillbringa några dagar i Sälen, en vecka med vännerna i Tibro OCH varit hemma. Det har varit så långt att jag hunnit vara "nere" och bli glad igen x2! Det har varit så långt att jag har hunnit färga mitt hår OCH börja få utväxt (vilket jag  ioförsig väl egentligen får innan färgen ens hamnat i håret). Det har varit så långt att jag nästan har hunnit glömma bort att jag faktiskt går i skolan. Det har varit så långt.. äsch, ni fattar.

Jag ser fram emot morgondagen. Tror jag. Jo, men det gör jag. Det ska bli kul att få träffa alla igen. Få börja vara lite social. Få något att göra på dagarna och börja få rutin på saker och ting igen. Träffa min galna och fina klass. Jag tror jag saknar dem faktiskt.

Jo, det blir bra det här.

Klassen på skolans dag i ettan. Utklädda till Pantrar. Själv fick jag den stora äran att gestalta rosa pantern. Wonder why? ;)

Ph tolkar Krunegård

När jag hörde Lenas tolkning av Markus Krunegårds hitlåt "Hela livet var ett disco" första gången så gillade jag det inte alls. Inte andra eller tredje gången. Men ändå så kunde jag inte sluta lyssna och nu tycker jag att det är riktigt riktigt bra! Hon kan det mesta den där Philipsson.


Och juste, en kul grej angående rubriken! Hade jag sett denna rubrik för bara några år sedan hade jag blivit riktigt pissed. Jag avskydde när folk kallade Lena för just "Ph". Jag tror att det var för att hon sagt i någon intervju att hon inte längre tyckte om att bli kallad för Ph och tyckte inte Lena om det tyckte inte heller jag om det så när folk frågade mig saker som t ex. "Gillar du fortfarande Lena Ph eller?" så snäste jag lite lätt "Philipsson heter hon faktiskt!" tillbaka. Minnen, minnen.

Ibland blir det fel

- Det tänkte du inte på när du gifte dig med mig! Eller ja.. började umgås med mig.. eh.
Bonnie Zell mina damer och herrar, Bonnie Zell.

Detta är ingen modeblogg..

... men jag måste visa er detta:




Jag kollade på denna jackan inne i butik (mycket snyggare där än på bild) och skorna hittade jag på nätet nyss. Kunde inte välja ett par så.. eh. Hur underbara är dem inte? SÅ jag!
Jackan kostar 299 kronor och skorna 149 (!!!) och allt du hittar det hos H&M. ;)

Sex and the City 2

MY GUCCINESS! Jag har ingen aning om hur länge trailern till SATC har legat ute men oj. oj. OJ! Jag (precis som miljontals tjejer världen över) ÄLSKAR SATC. Serien. Filmen. Åh.

Är det Maj snart?


Sometimes I forget

Innan jul sålde Aftonbladet Agnes senaste skiva för 69 kronor vilket gör att jag numera har den plattan i min ägo. En skiva som överraskar. Jag är väl egentligen inte något big fan av Agnes men många låtar är riktigt riktigt bra.

En låt som jag fastnat lite heter Sometimes I forget och den är så himla fin. Jag känner igen mig så mycket i den här låten att det nästan blir lite pinsamt på något sätt. Det är jag  nog dock inte ensam om att göra. Men ja, mindre prat och mer musik.





Inte utan er.

Idag frågade mamma mig hur jag vill fira min artonårsdag. Om jag ens kommer vara hemma då. För 2008 och 2009  har jag firats i efterhand pga av Mello i Göteborg. Detta år kommer jag att vara hemma. Bara det känns ju ganska skumt måste jag säga.

Hur vill jag då fira min födelsedag? Självklart med alla jag älskar. Alla mina fina vänner. Släkt (ja, dem måste ju faktiskt också få vara med) och familj. Men detta kommer ju inte att ske. Detta i sig gör att jag har ganska svårt att se fram emot min födelsedag. Jag kommer inte, som så många andra som fyller 18, att dra ut på krogen på kvällen. Jag kommer antagligen sitta här i min säng och blogga precis som nu. Någon pryl rikare och ett år äldre. Myndig. Men utan mina vänner. Det suger verkligen.

Om jag med ord kunde beskriva hur mycket jag skulle vilja fira min dag med er så skulle jag. Jag vill så himla gärna ha er här! Skratta med er! Kanske också visa vilket band vi har för min släkt som inte fattar ett jävla skit. Men mest av allt känna er närhet. Få ha er här och se er vara delaktiga på min dag.

Utan er fattas det en bit av mig.


Min blogg och jag.

Hela syftet med en blogg är ju att man faktiskt ska skriva i den. Skriva om sin vardag. Skriva om saker som händer i ens liv. Skriva om saker som upprör och om saker som gör en lyrisk.

Grejen är ju den att min vardag känns så OTROLIGT ointressant för tillfället. Hela mitt liv känns just nu som någon sorts dålig film där man står mitt i gatan och allting runt om kring sker i ultrafart. Det finns inget att berätta. Resultatet av detta är ju att det istället blir tyst.

Jag tycker om att skriva. Eller nej, jag älskar att skriva. När jag har feeling. Grejen är ju den att jag inte vet riktigt om jag vill att min blogg bara ska innehålla en massa "texter". Jag tror att jag vill att den ska vara mer blandad. Lite vardag, lite mina texter och mina tankar, lite musik, lite det och lite det.

Kanske måste jag bara sluta tänka så himla mycket.


Nytt face!

Nytt ansikte! Och vilken förvandling! Från något som har kommit att kallas "migrändesignen" (som jag förövrigt älskade djupt och heligt men kanske blev lite trött på efter ett tag) till denna något mer stilrena och enkla design som ändå är JAG. För första gången på väldigt väldigt länge kan jag faktiskt säga att det är jag som gjort den också. Allt utom den fina headern som B trixade ihop. Tack föresten till er som erbjöd er att hjälpa mig med den! Jag kom liksom aldrig till skott. Sedan berättade jag min vision för B och poff! She read my minds! Det enda jag inte är riktigt nöjd med är min lilla "tag" där nere. Blogg.se tycks ta bort 70% av färgerna vilket jag inte riktigt uppskattar. Men det fixar jag senare.

Detta blir bra. I like it!

Vad tycker ni?

..vi kör med denna så länge ;)

Visioner om framtiden.

Jag och Bon brukar på somrarna gå långa och många promenader. Alltid på kvällen. Helst sent när det är mörkt och det enda man hör är ens egna andetag och den ljuva sommarnatten. Vi går även om det regnar. När vi går så är det som om ingenting annat existerar. Vi pratar sällan om så bra och så djupt så när vi går. Benen går av sig själva och det känns ofta som att man kan gå 100 mil utan att stanna.

En sak som vi ofta brukar prata om är framtiden. Vi har haft en vision om en grillfest med alla våra vänner, barn och respektive. Vi har pratat om denna mysiga kväll otaliga gånger och likaså delat med oss av den till våra vänner. Nu har Bon skrivit ett helt fantastiskt blogginlägg som jag nästan tvingar er att läsa. Alldeles underbart.



Lite Melodifestival

Det har varit väldigt lite Melodifestival här på senaste tid. Men nu är alla artister släppta och likaså startfält och startordningar. Let's take a look!

Deltävling 1 - Örnsköldsvik, 6 februari


1. Bidragets titel: Unstoppable

Upphovsmän: Alexander Kronlund, Hanif Sabzevari, Dimitri Stassos, Ola Svensson
Artist: Ola

2. Bidragets titel: A Place To Stay
Upphovsmän: Torben Hedlund
Artist: Jenny Silver

3. Bidragets titel: You're Making Me Hot-Hot-Hot
Upphovsmän: Johan Fransson, Tim Larsson, Tobias Lundgren
Artist: Linda Pritchard

4. Bidragets titel: Road Salt
Upphovsmän: Daniel Gildenlöw
Artist: Pain Of Salvation

5. Bidragets titel: The Saviour
Upphovsmän: Henrik Janson, Tony Nilsson
Artist: Anders Ekborg

6. Bidragets titel: I Did It For Love
Upphovsmän: Kristian Wejshag (text), Lars "Dille" Diedricson (musik)
Artist: Jessica Andersson

7. Bidragets titel: Singel
Upphovsmän: Håkan Bäckman (text), Hamed K-One Pirouzpanah (musik)
Artist: Frispråkarn

8. Bidragets titel: Keep On Walking
Upphovsmän: Salem Al Fakir
Artist: Salem Al Fakir

Kommentar: Ja, att Ola får öppna hela festivalen känns helt okej. Jag tror att han har precis det som krävs för att vara första bidraget ut. Att Linda Pritchard har startnummer tre är nästan för bra för att vara sant. Åh, jag tror verkligen på Linda och hoppas att hon kommer göra något riktigt bra av det här. Att Jessica Andersson är efter Anders Ekborg tror jag inte är till någon fördel för Jessica. Om Anders står upp för mina förväntningar så kommer Jessica kännas som en fis i rymden ungefär. Att Salem skulle få avsluta känns lika självklart som att Carola skulle vinna 2006.

Deltävling 2 - Sandviken, 13 februari

1. Bidragets titel: Manboy
Upphovsmän: Fredrik Kempe (text & musik), Peter Boström (musik)
Artist: Eric Saade

2. Bidragets titel: Hippare Hoppare
Upphovsmän: Vlatko Ancevski, Vlatko Gicarevski, Douglas Leon, Mats Nilsson, Teddy Paunkoski, Otis Sandsjö, Stevan Tomulevski
Artist: Andra Generationen & Dogge

3. Bidragets titel: Innan alla ljusen brunnit ut
Upphovsmän: Dan Attlerud (text), Stefan Woody (musik)
Artist: Anna Maria Espinosa

4. Bidragets titel: Come And Get Me Now
Upphovsmän: Mia Terngård (text & musik), Stefan Lebert (musik)
Artist: Highlights & MiSt

5. Bidragets titel: Sucker For Love
Upphovsmän: Fredrik "Fredro" Ödesjö (musik), Andreas Levander (musik), Johan "Jones" Wetterberg (musik), Pauline Kamusewu (text)
Artist: Pauline

6. Bidragets titel: We Can Work It Out
Upphovsmän: Andreas Johnson, Bobby Ljunggren, Marcos Ubeda
Artist: Andreas Johnson

7. Bidragets titel: Underbart
Upphovsmän: Lina Eriksson (text), Johan Moraeus (musik)
Artist: Kalle Moraeus & Orsa Spelmän

8. Bidragets titel: Manipulated
Upphovsmän: Sarah Lundbäck, Hayden Bell, Erik Lewander, Iggy Strange-Dahl
Artist: Hanna Lindblad

Kommentar: Egentligen finns det inte så mycket att säga om det här startfältet. Är det en deltävling du ska missa är det Sandviken. I dagsläget känns det inte som att den kommer tillföra speciellt mycket till schlagerhistorian. Dock finns det några få höjdpunkter. Kempelåten fick startnummer ett. MYCKET intressant tycker jag. Andreas Johnson knep start nummer sex och vet vi ju alla att start nummer sex är bra. Mycket bra. Sedan är jag glad att fantastiska Hanna Lindblad lyckades knipa åt sig startnummer åtta. Det hoppas och tror jag att hon kommer att ta till sig och göra något bra utav.


Deltävling 3 - Göteborg, 20 februari

1. Bidragets titel: Headlines
Upphovsmän: Peter Boström, Tony Nilsson
Artist: Alcazar

2. Bidragets titel: Tonight
Upphovsmän: Sharon Vaughn, Anders Hansson
Artist: Johannes Bah Kuhnke

3. Bidragets titel: Doctor Doctor
Upphovsmän: Mirja Breitholtz, Tony Nilsson
Artist: Elin Lanto

4. Bidragets titel: Hur kan jag tro på kärlek
Upphovsmän: Niclas Lundin (musik), Tony Malm (musik), Kenneth Gärdestad (text)
Artist: Erik Linder

5. Bidragets titel: Yeba
Upphovsmän: Tuomas (Tiny) Pyhäjärvi (musik), Getty Domein (text)
Artist: Getty Domein

6. Bidragets titel: Kom
Upphovsmän: Niclas Arn, Gustav Eurén, Karl Eurén
Artist: Timoteij

7. Bidragets titel: You're Out Of My Life
Upphovsmän: Henrik Janson, Tony Nilsson
Artist: Darin

8. Bidragets titel: Heaven Or Hell
Upphovsmän: Håkan Larsson, Björn Lönnroos, Jörgen Svensson
Artist: Crucified Barbara

Kommentar: Det var nästan så jag fick nypa mig i armen när jag såg detta! Alcazar är först ut! Så otroligt bra att jag inte finner ord. Efter Elin Lanto så kan man duka av maten och börja fixa med efterätt då det är tre ganska så ointressanta bidrag efter varandra. Inte fören vid start nummer 7 vaknar tävlingen vid liv! Dags för Darin. Avslutar gör Crucified Barbara och jag tror att den här lottningen gynnar inte bara dem i Göteborg utan faktiskt hela tävlingen.


Deltävling 4 - Malmö, 27 februari

1. Bidragets titel: Stop
Upphovsmän: Mikaela Stenström, Dimitri Stassos
Artist: Sibel

2. Bidragets titel: Magisk stjärna
Upphovsmän: Py Bäckman (musik, text), Micke Wennborn (musik)
Artist: Py Bäckman

3. Bidragets titel: Human Frontier
Upphovsmän: Anneli Axelsson, Tobias Jonsson
Artist: NEO

4. Bidragets titel: Thursdays
Upphovsmän: Peter Boström (musik), Thomas G:son (musik), Sharon Vaughn (text)
Artist: Lovestoned

5. Bidragets titel: This Is My Life
Upphovsmän: Bobby Ljunggren (musik), Kristian Lagerström (text)
Artist: Anna Bergendahl

6. Bidragets titel: Jag vill om du vågar
Upphovsmän: Pontus Assarsson (text & musik), Daniel Barkman (text), Jörgen Ringqvist (text & musik)
Artist: Pernilla Wahlgren

7. Bidragets titel: Idiot
Upphovsmän: Per Aldeheim, Niklas Jarl
Artist: Noll disciplin

8. Bidragets titel: Hollow
Upphovsmän: Anders Hansson, Fredrik Kempe
Artist: Peter Jöback

Kommentar:
Ja, vad ska man säga? Sibel är först ut.  Pernilla har startnummer sex och Peter Jöback avslutar tävlingen. Förutsägbart och ganska lovely. Peter är så klar för final att han nog egentligen inte ens behöver åka till Malmö. ;)

 


18

Om exakt en månad fyller jag 18 år. Let's be honest. Jag är livrädd! Det känns som ett så otroligt stort steg. 7 Februari 2010. Oj vad jag har pratat om det där datumet. Tänkt på det. Funderat över det. Kanske längtat lite till och med. Nu är det nära. Nu är det väldigt nära. Jag längtar inte så mycket längre. Jag är mest bara rädd.

Vad förväntas av en 18 åring? Mer än av en 17 åring. Såklart. När du är 18 är du myndig och du ska klara dig själv. Du ska ta ansvar för dig och dina handlingar och du ska börja skaffa dig ett liv. Du ska ta körkort och plugga röven av dig. Jag  vet inte om jag är redo än. Om jag är tillräckligt förberedd. Nu tror jag inte att det är ett så stort steg som jag beskriver det. Inte utanpå iallafall. Men jag tror det händer något på insidan när man fyller 18.

Jag fyller först. Hela min klass (ja, förutom Eric som varit snart fyller 20) ska fylla 18 iår. Många vänner ska fylla 18. Men jag är först. Jag vill inte riktigt vara först. Jag vill stå bredvid och se på först. Betrakta.

Visst kommer det kännas som lite av en befrielse också. Så mycket man kan göra. Så mycket man inte behöver "låta gå". Men ändå.

Ganska ofta så känner jag mig fortfarande som den där treåringen som posade i mina coolaste solglasögon vid diskbänken för mamma.

 


2010

Nyårslöften hit och nyårslöften dit. Jag tror inte att nyårslöften är riktigt min grej. Att lova mig själv något funkar inte. Jag blir så himla besviken när jag misslyckas. Jag har dock visioner om hur det här året kommer att bli. Förhoppningar. Både på mig själv och på året i sig. På min omgivning.  På allt egentligen men kanske mest på MIG.

2009 blev nog inte riktigt som det var tänkt. När det var kul och bra då var det verkligen det men i stora drag sög det rejält. Jag gjorde några misstag som jag nog kanske aldrig kommer att förlåta mig själv för mig som jag också lärde mig extremt mycket utifrån. Både om mig själv och om dem runt omkring mig. Jag har lärt mig att uppskatta det jag har på ett helt annat sätt än jag gjorde när 2009 började.

Jag tror och hoppas att 2010 kommer att bli något speciellt. Något jag inte upplevt tidigare. Det känns som att 2009 behövdes för att uppleva toppen av alla roliga saker som man gjort genom åren. 2010 tror jag blir året då det är dags att växa upp. Dags att skaffa sig nya erfarenheter. Det är nog dags att börja bli vuxen.  Inte helt men i alla fall ett steg på vägen.

Mina visioner om 2010 då? Hmm.
Ta tag i skolan. Visa vad jag kan och faktiskt ANSTRÄNGA mig för mina betyg! Jag har sagt det förut men kanske aldrig menat det så mycket som nu. Sluta att gå hem från skolan /skolka för att "jag mår dåligt". Vad mer?  Alltså, 2010 kommer att bli speciellt. Jag menar, innan det här året är slut så har jag avslutat höstterminen i TREAN. Innan det här året är över kommer jag att ha beställt en studentmössa. Det känns väldigt avlägset just nu. Kanske en turkietresa? En oförglömlig resa till Oslo? En galen pridevecka? Flera galna fester med klassen? Chock under Melodifestivalfinalen i Globen? Time will tell.

När jag tänker på det kommande året som tänker jag mest på skolan faktiskt. Det är nu det gäller. Förövrigt så behöver jag lite sommar, lite alcazar, mina vänner och lite sol så tror jag att det kan bli ett toppenår.

2010 – ÖVERRASKA MIG!


EGO



Kände att när jag ändå var igång så kunde jag lika gärna lägga in lite nytagna cambilder på mig själv. ;) Håret är nyfärgat. Syns dock inte på bild. Det är MYCKET rödare IRL. Kanske kan försöka visa en annan dag.


Bildregn!

Att bjuda på en lång spännande text om mina dagar i Tibro känns som något jag aldrig kommer att åstadkomma. Dels för att det i skrift skulle låta riktigt trist och dels för att vi egentligen inte gjorde något jag anser värt att berätta mer än att dansa Stay the night och La Voix 739 gånger. Däremot kan jag bjuda på ett litet bildregn. Bilderna är blandade totalt huller om buller men sammanfattar nog våran vistelse där nere ganska bra.


(vi försökte oss på en elskåpsbilden lol-bild anno 09/10 men originalet blev nog bättre. Och ja, klänningen var nog lite för kort kanske. Bara lite. ehhe)


Bilderna är tagna utav Bonnie, Annika & Mika.


Thoughts and B.

Hela dagen har liksom flytit förbi utan att man riktigt märkt det. Jag har under hela dagen varit i min egna bubbla. Funderat över 2009. Vad som gick rätt. Vad som gick lite mindre rätt. Vad jag hade kunnat göra bättre. Vad jag ska göra av 2010. Mycket tankar. Jag har inte gjort så mycket idag. Drivit omkring. Kollat på TV någon timme. Diskat. Drivit omkring lite till. Läst tidningen. Rensat byrålådor. Allt för att tidsfördriva. Allt för att inte sätta igång datorn. Vill inte ha kontakt med omvärlden. Vill vara själv. Tänka. Fundera. Se framåt. På internet ser alla fortfarande bakåt. Summerar. Lägger ut bilder från nyår. Det kommer säkerligen jag också att göra. Sen.

Jag vet själv hur fult jag skriver. Att det här med korta meningar och punkt inte alls är lika snygg och coolt som det känns när jag skriver det.

Jag tog kontakt med omvärlden nu ikväll. Eller, omvärlden tog kontakt med mig faktiskt. Ett långt och härligt telefonsamtal med Bonnie. Min fina B. I Mars är det fyra år sedan vi träffades första gången. Det känns lite sjukt. Ibland känns det som en mycket längre tid. Ibland mycket kortare. Fyra år. Ibland slås jag av hur vi har förändrats. Ibland har inte den andra hängt med. Men man kommer ikapp till slut. Det är tur det. Jag tror vi behöver varandra. Inte alltid. Men ibland. Vi är liksom bra att ha.

Flummigt inlägg utan direkt struktur. Ungefär som min vardag just nu.
Och angående mina tankar om 2010 - jag återkommer.


Kul bild. Somrig bild. Jag & B. Inget mer behöves för att göra ett bra inlägg.

Dagens..

Dagens vill ha: Sömn, en solresa, pengar, en mellobiljett till Gbg, en lägenhet i stockholm och mina vänner.
Dagens klädsel: Baggyjeans, rosa t-shirt och grå tröja över det. Och så ytterkläder större delen av dagen.
Dagens smink: Ej borttvättad mascara kanske..
Dagens frisyr: Nyfärgat hår som jag satt i två flääätor.
Dagens händelse: Att alla åkte hem. Och inte att förglömma - att vi fick plats med FYRA resväskor i ETT skåp!
Dagens låt: The Show Must Go On - Erik Grönwall
Dagens saknad: Tjejerna <3
Dagens dummaste: Att vi var tvugna att åka hem.
Dagens sjuka: Jo, vi e nog ganska sjuka..
Dagens drog: dagen har varit drogfri. ;)
Dagens roligaste: Skåpgrejen var askul.
Dagens favorit: Tjejerna och min ipod.
Dagens köp: mat på gräddhyllan och en randig hood på BikBok. 50% Rea <3
Dagens godis: Nada.
Dagens humör: Trött och lite depp.
Dagens ord: Öh. Vet inte.





Tystnaden talar med mig

Sitter i min säng. Så tyst. Så tomt. Ingen Mika som skriker om Dea eller Lars. Ingen Annika som kittlar allt och alla. Ingen Jennie som alltid är hungrig. Ingen Emma som faller ihop i en hög så fort man säger banan. Ingen Bon som blir utsatt för Annikas attacker. Bara väldigt väldigt tyst. När man i en veckas tid sovit brevid två av sina bästa vänner och haft de andra tre i en säng brevid tror jag att det kommer bli väldigt tomt och tyst i sängen..

Åh, jag saknar redan ♥






RSS 2.0