Mitt 2008 i text...

2008 börjar lida mot sitt slut och det är väl dags att sammanfatta detta fantastiska år. Jag gör som jag brukar och tar varje månad för sig så får vi se vad man kan dra för slutsats i slutet. Detta inlägg blir enbart text och sen blir det ett inlägg med enbart bilder. För året har bjudit på så sjukt mycket bilder att detta inlägg annars skulle bli flera mil långt.

Januari
Året börjades på bästa sätt hemma hos Bonnie där vi hade roligare än roligast. Vi var en sväng till Karlsborg och träffade Julia, Sara, Frida och Tilda. Kul var det minsann! Vi intog mellandagsrean och fyndade linnen på MQ som jag fortfarande inte använt. Melodifestivalspelet missbrukades något oerhört och Måns däckade bakom soffan (lååång historia!).

Vi våldgästade Göteborg och Rondo för att se Lena + Orup
. Kvällen var fantastisk och totalt sjuk på alla sätt och vis. Började vårterminen i nian också. En termin som sen skulle visa sig bli den bästa ever.

Februari
Jag fyllde 16 år och schlagerfebern slog till. Jag och Bon åkte återigen till Göteborg. Denna gång för att se Melodifestivalen. Vi såg alcazar på centralen och blev tokkära. Vi träffade på Caroline Jönsson på Nordstan och gick till Rondo och lämnade blommor till Lena och Orup. Hann även se filmen de visar i början. Vi intog Scandinavium där det hejades en massa på Velvet och skreks en del på fröken Jönsson. Vi insåg att Jessica Marberger var med i förbandet och blev totalt lyriska.

Melodifestivalen fortsatte till Västerås och så även vi. Där träffade vi Nenne och hade massor av kul. Såg ännu en gång alcazar, blev intervjuade av VLT  och såg på Mello hemma hos Nenne. Internskämten haglade och kvällen avslutades med att vi satt och pratade finlandsvenska. En fantastisk helg.

Jag var tokkär i Marie Picasso och såg henne i E-tuna tillsammans med Marie och Mikaela. Men jag insåg att Picasso inte var något för mig och lämnade det bakom mig. I skolan var det full rulle med massa inlämningar, prov och nationella..

Mars
I Mars hejades det vilt på Charlotte i Melodifestivalen och vi hade sjukligt mycket röstningskampanj
. Vann gjorde hon också. Jag åkte upp till Stockholm under finalhelgen och lekte med Mika, Bonnie, Thilda, Sofie och massa andra folk. Vi såg Alcazar på Globen Shopping och Lina fick för sig att berätta för den övriga den övriga publiken att jag och Bonnie var helt fantastiska eftersom vi varit i typ varenda schlagerstad och sett dom. 

Jag var även en sväng till Eskilstuna och såg på Charlotte, Velvet och Patrik Isaksson med Mikaela. Team Perrelli bildades i Mars. Charlotte fick en åsna av oss och vad vi inte visste då var att hela Team Perrelli grejen skulle bli något som skulle hänga kvar hela året.

April
I April var det mest bara plugg, plugg och lite mer plugg. Under en av mina no-lektionerna fick jag ett samtal från Linda där jag får veta att det minsann skulle bli Lena + Orup veckan därpå. Gratis dessutom. DVD-inspelning. Så det bar iväg till Göteborg. Showen var så sjukt kul även om det blev några omtagningar. Vi var ett fantastiskt gäng! Blixten bjöd på sjukt god mat och allt var på topp. Vi vann karaoken och Linda fick blackout typ. Fantastisco. Att man sen skulle till skolan dagen efter var mindre kul. Jag och Bonnie lämnade Göteborg fem på morgonen. Vi var sjuuukt trötta. Resten av april fortsatte med massa plugg.

Maj
I Maj fortsatte pluggandet. Jag och Linnea var  programledare för Småstjärnorna som alltid hålls i Medborgarhuset hemma för småbarnen. Det var ritkigt kul och en erfarenhet för framtiden.
 
Rix Fm Festival startade i Stockholm och jag var självklart på plats. Upptäckte att Anna (då kallad Annadenandra) var körtjej på grejen men blev måttligt imponerad av henne. Jag och Thilda, som jag var där med, hade riktigt trevligt och dagen efter var det Djungelboken på Stadsteatern och sedan rundvisning på Dramaten med skolan. Riktigt riktigt roligt var det.

Det blev ESC-tider och jag åkte till Bonnie. Vi länsade ÖB på Sverigesaker och hejade utan tvekan mest av alla i Tibro iallafall. Det gick halvbra för C i ESC men vi hade kul hemma hos Bon iallafall. Jag var även en sväng på Grönan med Elina, Louise och Anni. Sjukt kul!

Juni
I Juni hade vi bal i skolan, skolavslutning och sen var det slut på min grundskoletid. Helt sjukt tomt kändes det och shit vad vi grät på skolavslutningen. Jag var med Elina och såg Velvet i stan på Nationaldagen. Det var fantastiskt roligt.

Jag åkte till Västerås och gick på Rix Fm Festival tillsammans med Nenne, Carro och A-K. Träffade finaste Sonja där. Blev kär i Anna och fick tröja av henne. E-type kom till Flen men det var mindre bra. Min farmor lämnade oss och jag tycker fortfarande att det riktigt jobbigt. Saknar henne oerhört.

Bonnie kom upp till mig och vi drog vidare till Stockholm då Allsång på Skansen hade premiär. Christer Sjögren skulle dit och likaså våran favorit Caroline. Kicken passade på att ringa upp Nenne också innan Caroline kom. Den dagen går nog till historien som en av de bästa ever och vi träffade Caroline sjukt länge efteråt. Tog massa kort och hade det allmänt jättemysigt.

Vi åkte efter någon dag ner till Lidköping för att se bästa Alcazar på Rix Fm Festival
. Efter att ha åkt rälsbuss några timmar mitt i skogen så kom vi fram till ett regnigt Lidköping. Efter att ha gjort massa skyltar, ätit på en skum pizzeria, träffat Anna, och blivit arga på det tråkiga regnet började det. Alcazar var bäst och Andreas var sjukt förvånad över att vi kunde Inhibitions. Jenny vinkade och hade sig och allt var bäst. Efteråt fick syn på Lina som stod kvar på baksidan av scenen och vi ropade på henne varpå vi stod och ropade på varandra lite. Hon tyckte vi var snygga.

Juli
Juli började med att jag åkte upp till Stockholm och sprang runt i ösregn med Mika och Micke. Dagen efter gick jag och Mika upp alldeles för tidigt för vårat eget bästa och vi begav oss till Skansen. Maria Hakuaas Storeng och Allsång på Skansen stod på schemat. Vi blev ett ganska stort gäng som hade sjukt kul. Fick vara med i norsk tidning, prata lite mer Maria HS och även med våran favoritbloggare Tobbe Ek.

Sedan bar det iväg till Sälen men det var inte alls lika kul. Väl hemma därifrån begav jag mig direkt ner till Kalmar där Mika mötte upp mig och vi åkte iväg till Öland tillsammans med Mikas mamma. Charlotte och Victoriadagen var det som gällde. En helt fantastisk dag var det. Vi träffade Charlotte och pratade lite med henne. Dagen efter såg vi Sanna Nielsen i Hoglands Park.
 
När jag kom hem från Mika var det bara att packa om innan jag åkte iväg till Stockholm igen gick på Sommarkrysset tillsammans med Micke, Carro och Linah. Dea körade och det var därför vi var där. Den människan är på tok för söt. Vi träffade även Christer Björkman som satt i publiken.

Några dagar senare åkte jag och Bonnie till Örebro då det återigen var dags för Rix Fm Festival. Den dagen var sjukt varm. Vi träffade Anna och hade allmänt jätteroligt. Mupparna i Alcazar vinkade till oss från scenen. Vi träffade även Velvet efteråt.

Någon dag senare åkte vi återigen upp till Stockholm. Jag åkte till Helena medan Bon åkte till hennes mammas väninna. Det blev phanträff och vi kidnappade en båt och åkte runt i Stockholm. Sjukt kul! Bonnie fyllde 16 och det firade vi i Gamla Stan. Sedan blev det dags för Alcazar på Mälarpaviljongen. Helt jävla fantastiskt underbart. Konserten var bättre än bäst och vi stod och snackade med mupparna massor. Tog bilder och allt var bara helt underbart fantastiskt. Sen var fantastiska juli slut.

Augusti
I augusti begav vi oss till Göteborg där det var Liseberg och Rix Fm Festival som gällde. Liseberg var sjukt kul och jag fick sjukt många nya vänner. Glada Gänget forever. Vi såg Linda Bengtzing och Jan Johansen på Allsång med Lotta. Jag, Bon och Mika hade jätteroligt i nöjesparken under dagen. På onsdagen sen var gick vi på Rix Fm Festival där det var Anna som stod i fokus. Vi körde på det rosa temat. Anna fick en väldigt rosa present och en sjukt snygg rosa skylt som jag och Emma sprayade ner med glitterspray. Vi träffade både Anna och Sonja på dagen och konserten var sjukt bra och jag har sällan haft så kul. Vi träffade Anna även efter konserten och var sådär lagom hysteriska. 

Jag var också på Rix Fm Festival avslutet i Norrköping.
Även då för att ge Anna en blomma men också för att se finaste alcazar igen. Gick tillsammans med Elina och Louise och det var kul att ses igen. Alcazar var stördare än vanligt och fick för sig att favorisera sig så mycket att de som stod brevid mig frågade om jag kände dem. Dagen efter började jag gymnasiet. Det var en intressant upplevelse. Då tyckte jag det var hemskt. Nu tycker jag det är raka motsatsen. Sista helgen i augusti åkte jag till Bonnie då det var matfestivalen i Skövde och självklart var vi på plats.


September
Första helgen i September åkte jag upp till ett regnigt Stockholm där jag träffade Linah och Mika. Vi åkte ut till Högdalen där vi såg Charlotte. Hon pikade oss lite om Grönan som vi skulle till på kvällen. Vi träffade C på signeringen och lämnade ett gosedjur till Alessio som faktiskt var med. När vi sedan gått därifrån fick vi vända tillbaka eftersom jag glömt att lämna ett kort. Då träffade vi Charlotte i en kyrka efter att hon signerat klart. Finaste Charlotte började gråta när hon läst vårat kort och likaså vi. Vi drog sen vidare till Gröna Lund och hann precis till Charlottes rep. Vi fick senare reda på att att Gynning skulle komma till sändningen sen och jag började hyperventilera lite sådär. När Gynning väl kom sen så tvingade Mika, Linah och Micke som vi hade mött upp på vägen till Grönan iväg mig för att prata med Gynning. Jag har aldrig skakat så mycket tidigare. Gynning var alldeles fantastisk och det var nog ett av de största ögonblicken i hela mitt liv. Eftersom baluba hade reserverat alla platser så fick vi stå utanför vid kravallet men bästa kryssfolket fixade plats till oss allra längst fram! Charlotte var bättre än bäst och vi träffade henne ännu en gång efteråt. Hon var sjukligt söt och vi pratade lite med henne.

Dagen efter åkte vi till Slussen och träffade Jessica tillsammans med Carro och Micke. Vi stod därute i typ två timmar och bara pratade.Helt underbart. Vi hade även lite födelsedagspresenter vi köpt i juli till henne. Hon hade med sig yngste sonen Charlie som då bara var två månader gammal så vi skulle få se. Sedan bar det av till Kungsan där vi kollade in Sanna Nielsen och Brandur.

Jag fick post från Charlotte också.

Helgen efter kom Bonnie upp till mig och vi åkte till Eskilstuna och kollade in Alcazar. Det var helt sjukt underbart. Vi tog kort, pratade, lämnade boken, flamsade, sa hejdå, tramsade lite, pratade, kramades och sa hejdå igen. Ungefär. Helt fantastiskt var det iallafall.

Jag fick en ny mobil och det är verkligen värt att nämna becuse i looooove it.

Oktober
När det blev oktober fick vi äntligen åka till Karlstad för att kolla in turnépremiären av Lena + Orup
. Jag, Bon, Thilda, Sofie, Linda, Carro och Adele hade roligare än roligast. Vi dansade som tokar. Skrek och bara var totalt galna. Som vanligt. ;) Vi fick träffa Lena backstage en stund efter showen och det är ju alltid lika trevligt. Natten blev lång med mycket skratt på hotellrummet.

Jag var en sväng till Sälen också. Det var myspysigt.
Låtarna till Mello släpptes och jag och Bonnie dog totalt. Alcazar i Melodifestivalen var ren och skär lycka.
Annars var det bara plugg i Oktober.

November
Jag och Bonnie åkte upp till Micke och vi drog en vända till Haninge och invigningen av det nya SATS där.
Alcazar skulle sjunga och dom var bara typ fantastiskt jättebäst. Vi träffade mupparna och pratade, fotade och kramades massor. Vi berättade att vi skulle på Mello och lite sånt och dom var bara allmänt jättemuppiga.

Vi drog sen vidare hem till Bonnies pappa då Bonnies lillasyster Hannah hade födelsedagskalas. Det var fullt med folk och supertrevligt. Där var vi ungefär hela dagen och det sjöngs en massa karaoke. Vi drog sedan vidare till Stjärnor på Is studion och träffade efter en lång kall väntan Carolina Gynning.

Jag och Micke åkte till Norrköping och kollade på genrepet av Stjärnklart med Jessica. Grymt bra var det och Jessica är utan tvekan universums absolut finaste människa.

I slutet av November var jag en sväng till Eskilstuna och träffade Hanna Hedlund tillsammans med Mikaela. Så himla trevligt! :-)

December
Jag och pappa var upp till Stockholm på julmarknad och jag älskar verkligen skansens julmarknad!
Jag fick post från Caroline Jönsson och hon är ju också bara jättejättesöt.. Slutade min första termin i gymnasiet vilket jag tycker är helt fantastiskt.
Jag satte mig på ett tåg ner till Karlskrona och där är jag nu...


Slutsatser man kan dra av mitt år är att det blev massa nya människor att älska. Alcazar fångade mitt (och Bonnies) hjärta och att jag träffat Bonnie varje månad hela året (!!!!!!). 2008 har varit så sjukt fantastiskt att det nästan känns tråkigt att lämna det bakom sig. Jag är dock säker på att på andra sidan tolvslaget väntar massor med nya äventyr och minnen som kommer bli minst lika bra.


Mitt 2008 i text

2008 börjar lida mot sitt slut och det är väl dags att sammanfatta detta fantastiska år. Jag gör som jag brukar och tar varje månad för sig så får vi se vad man kan dra för slutsats i slutet. Detta inlägg blir enbart text och sen blir det ett inlägg med enbart bilder. För året har bjudit på så sjukt mycket bilder att detta inlägg annars skulle bli flera mil långt.

Januari
Året börjades på bästa sätt hemma hos Bonnie där vi hade roligare än roligast. Vi var en sväng till Karlsborg och träffade Julia, Sara, Frida och Tilda. Kul var det minsann! Vi intog mellandagsrean och fyndade linnen på MQ som jag fortfarande inte använt. Melodifestivalspelet missbrukades något oerhört och Måns däckade bakom soffan (lååång historia!).

Vi våldgästade Göteborg och Rondo för att se Lena + Orup
. Kvällen var fantastisk och totalt sjuk på alla sätt och vis. Började vårterminen i nian också. En termin som sen skulle visa sig bli den bästa ever.

Februari
Jag fyllde 16 år och schlagerfebern slog till. Jag och Bon åkte återigen till Göteborg. Denna gång för att se Melodifestivalen. Vi såg alcazar på centralen och blev tokkära. Vi träffade på Caroline Jönsson på Nordstan och gick till Rondo och lämnade blommor till Lena och Orup. Hann även se filmen de visar i början. Vi intog Scandinavium där det hejades en massa på Velvet och skreks en del på fröken Jönsson. Vi insåg att Jessica Marberger var med i förbandet och blev totalt lyriska.

Melodifestivalen fortsatte till Västerås och så även vi. Där träffade vi Nenne och hade massor av kul. Såg ännu en gång alcazar, blev intervjuade av VLT  och såg på Mello hemma hos Nenne. Internskämten haglade och kvällen avslutades med att vi satt och pratade finlandsvenska. En fantastisk helg.

Jag var tokkär i Marie Picasso och såg henne i E-tuna tillsammans med Marie och Mikaela. Men jag insåg att Picasso inte var något för mig och lämnade det bakom mig. I skolan var det full rulle med massa inlämningar, prov och nationella..

Mars
I Mars hejades det vilt på Charlotte i Melodifestivalen och vi hade sjukligt mycket röstningskampanj
. Vann gjorde hon också. Jag åkte upp till Stockholm under finalhelgen och lekte med Mika, Bonnie, Thilda, Sofie och massa andra folk. Vi såg Alcazar på Globen Shopping och Lina fick för sig att berätta för den övriga den övriga publiken att jag och Bonnie var helt fantastiska eftersom vi varit i typ varenda schlagerstad och sett dom. 

Jag var även en sväng till Eskilstuna och såg på Charlotte, Velvet och Patrik Isaksson med Mikaela. Team Perrelli bildades i Mars. Charlotte fick en åsna av oss och vad vi inte visste då var att hela Team Perrelli grejen skulle bli något som skulle hänga kvar hela året.

April
I April var det mest bara plugg, plugg och lite mer plugg. Under en av mina no-lektionerna fick jag ett samtal från Linda där jag får veta att det minsann skulle bli Lena + Orup veckan därpå. Gratis dessutom. DVD-inspelning. Så det bar iväg till Göteborg. Showen var så sjukt kul även om det blev några omtagningar. Vi var ett fantastiskt gäng! Blixten bjöd på sjukt god mat och allt var på topp. Vi vann karaoken och Linda fick blackout typ. Fantastisco. Att man sen skulle till skolan dagen efter var mindre kul. Jag och Bonnie lämnade Göteborg fem på morgonen. Vi var sjuuukt trötta. Resten av april fortsatte med massa plugg.

Maj
I Maj fortsatte pluggandet. Jag och Linnea var  programledare för Småstjärnorna som alltid hålls i Medborgarhuset hemma för småbarnen. Det var ritkigt kul och en erfarenhet för framtiden.
 
Rix Fm Festival startade i Stockholm och jag var självklart på plats. Upptäckte att Anna (då kallad Annadenandra) var körtjej på grejen men blev måttligt imponerad av henne. Jag och Thilda, som jag var där med, hade riktigt trevligt och dagen efter var det Djungelboken på Stadsteatern och sedan rundvisning på Dramaten med skolan. Riktigt riktigt roligt var det.

Det blev ESC-tider och jag åkte till Bonnie. Vi länsade ÖB på Sverigesaker och hejade utan tvekan mest av alla i Tibro iallafall. Det gick halvbra för C i ESC men vi hade kul hemma hos Bon iallafall. Jag var även en sväng på Grönan med Elina, Louise och Anni. Sjukt kul!

Juni
I Juni hade vi bal i skolan, skolavslutning och sen var det slut på min grundskoletid. Helt sjukt tomt kändes det och shit vad vi grät på skolavslutningen. Jag var med Elina och såg Velvet i stan på Nationaldagen. Det var fantastiskt roligt.

Jag åkte till Västerås och gick på Rix Fm Festival tillsammans med Nenne, Carro och A-K. Träffade finaste Sonja där. Blev kär i Anna och fick tröja av henne. E-type kom till Flen men det var mindre bra. Min farmor lämnade oss och jag tycker fortfarande att det riktigt jobbigt. Saknar henne oerhört.

Bonnie kom upp till mig och vi drog vidare till Stockholm då Allsång på Skansen hade premiär. Christer Sjögren skulle dit och likaså våran favorit Caroline. Kicken passade på att ringa upp Nenne också innan Caroline kom. Den dagen går nog till historien som en av de bästa ever och vi träffade Caroline sjukt länge efteråt. Tog massa kort och hade det allmänt jättemysigt.

Vi åkte efter någon dag ner till Lidköping för att se bästa Alcazar på Rix Fm Festival
. Efter att ha åkt rälsbuss några timmar mitt i skogen så kom vi fram till ett regnigt Lidköping. Efter att ha gjort massa skyltar, ätit på en skum pizzeria, träffat Anna, och blivit arga på det tråkiga regnet började det. Alcazar var bäst och Andreas var sjukt förvånad över att vi kunde Inhibitions. Jenny vinkade och hade sig och allt var bäst. Efteråt fick syn på Lina som stod kvar på baksidan av scenen och vi ropade på henne varpå vi stod och ropade på varandra lite. Hon tyckte vi var snygga.

Juli
Juli började med att jag åkte upp till Stockholm och sprang runt i ösregn med Mika och Micke. Dagen efter gick jag och Mika upp alldeles för tidigt för vårat eget bästa och vi begav oss till Skansen. Maria Hakuaas Storeng och Allsång på Skansen stod på schemat. Vi blev ett ganska stort gäng som hade sjukt kul. Fick vara med i norsk tidning, prata lite mer Maria HS och även med våran favoritbloggare Tobbe Ek.

Sedan bar det iväg till Sälen men det var inte alls lika kul. Väl hemma därifrån begav jag mig direkt ner till Kalmar där Mika mötte upp mig och vi åkte iväg till Öland tillsammans med Mikas mamma. Charlotte och Victoriadagen var det som gällde. En helt fantastisk dag var det. Vi träffade Charlotte och pratade lite med henne. Dagen efter såg vi Sanna Nielsen i Hoglands Park.
 
När jag kom hem från Mika var det bara att packa om innan jag åkte iväg till Stockholm igen gick på Sommarkrysset tillsammans med Micke, Carro och Linah. Dea körade och det var därför vi var där. Den människan är på tok för söt. Vi träffade även Christer Björkman som satt i publiken.

Några dagar senare åkte jag och Bonnie till Örebro då det återigen var dags för Rix Fm Festival. Den dagen var sjukt varm. Vi träffade Anna och hade allmänt jätteroligt. Mupparna i Alcazar vinkade till oss från scenen. Vi träffade även Velvet efteråt.

Någon dag senare åkte vi återigen upp till Stockholm. Jag åkte till Helena medan Bon åkte till hennes mammas väninna. Det blev phanträff och vi kidnappade en båt och åkte runt i Stockholm. Sjukt kul! Bonnie fyllde 16 och det firade vi i Gamla Stan. Sedan blev det dags för Alcazar på Mälarpaviljongen. Helt jävla fantastiskt underbart. Konserten var bättre än bäst och vi stod och snackade med mupparna massor. Tog bilder och allt var bara helt underbart fantastiskt. Sen var fantastiska juli slut.

Augusti
I augusti begav vi oss till Göteborg där det var Liseberg och Rix Fm Festival som gällde. Liseberg var sjukt kul och jag fick sjukt många nya vänner. Glada Gänget forever. Vi såg Linda Bengtzing och Jan Johansen på Allsång med Lotta. Jag, Bon och Mika hade jätteroligt i nöjesparken under dagen. På onsdagen sen var gick vi på Rix Fm Festival där det var Anna som stod i fokus. Vi körde på det rosa temat. Anna fick en väldigt rosa present och en sjukt snygg rosa skylt som jag och Emma sprayade ner med glitterspray. Vi träffade både Anna och Sonja på dagen och konserten var sjukt bra och jag har sällan haft så kul. Vi träffade Anna även efter konserten och var sådär lagom hysteriska. 

Jag var också på Rix Fm Festival avslutet i Norrköping.
Även då för att ge Anna en blomma men också för att se finaste alcazar igen. Gick tillsammans med Elina och Louise och det var kul att ses igen. Alcazar var stördare än vanligt och fick för sig att favorisera sig så mycket att de som stod brevid mig frågade om jag kände dem. Dagen efter började jag gymnasiet. Det var en intressant upplevelse. Då tyckte jag det var hemskt. Nu tycker jag det är raka motsatsen. Sista helgen i augusti åkte jag till Bonnie då det var matfestivalen i Skövde och självklart var vi på plats.


September
Första helgen i September åkte jag upp till ett regnigt Stockholm där jag träffade Linah och Mika. Vi åkte ut till Högdalen där vi såg Charlotte. Hon pikade oss lite om Grönan som vi skulle till på kvällen. Vi träffade C på signeringen och lämnade ett gosedjur till Alessio som faktiskt var med. När vi sedan gått därifrån fick vi vända tillbaka eftersom jag glömt att lämna ett kort. Då träffade vi Charlotte i en kyrka efter att hon signerat klart. Finaste Charlotte började gråta när hon läst vårat kort och likaså vi. Vi drog sen vidare till Gröna Lund och hann precis till Charlottes rep. Vi fick senare reda på att att Gynning skulle komma till sändningen sen och jag började hyperventilera lite sådär. När Gynning väl kom sen så tvingade Mika, Linah och Micke som vi hade mött upp på vägen till Grönan iväg mig för att prata med Gynning. Jag har aldrig skakat så mycket tidigare. Gynning var alldeles fantastisk och det var nog ett av de största ögonblicken i hela mitt liv. Eftersom baluba hade reserverat alla platser så fick vi stå utanför vid kravallet men bästa kryssfolket fixade plats till oss allra längst fram! Charlotte var bättre än bäst och vi träffade henne ännu en gång efteråt. Hon var sjukligt söt och vi pratade lite med henne.

Dagen efter åkte vi till Slussen och träffade Jessica tillsammans med Carro och Micke. Vi stod därute i typ två timmar och bara pratade.Helt underbart. Vi hade även lite födelsedagspresenter vi köpt i juli till henne. Hon hade med sig yngste sonen Charlie som då bara var två månader gammal så vi skulle få se. Sedan bar det av till Kungsan där vi kollade in Sanna Nielsen och Brandur.

Jag fick post från Charlotte också.

Helgen efter kom Bonnie upp till mig och vi åkte till Eskilstuna och kollade in Alcazar. Det var helt sjukt underbart. Vi tog kort, pratade, lämnade boken, flamsade, sa hejdå, tramsade lite, pratade, kramades och sa hejdå igen. Ungefär. Helt fantastiskt var det iallafall.

Jag fick en ny mobil och det är verkligen värt att nämna becuse i looooove it.

Oktober
När det blev oktober fick vi äntligen åka till Karlstad för att kolla in turnépremiären av Lena + Orup
. Jag, Bon, Thilda, Sofie, Linda, Carro och Adele hade roligare än roligast. Vi dansade som tokar. Skrek och bara var totalt galna. Som vanligt. ;) Vi fick träffa Lena backstage en stund efter showen och det är ju alltid lika trevligt. Natten blev lång med mycket skratt på hotellrummet.

Jag var en sväng till Sälen också. Det var myspysigt.
Låtarna till Mello släpptes och jag och Bonnie dog totalt. Alcazar i Melodifestivalen var ren och skär lycka.
Annars var det bara plugg i Oktober.

November
Jag och Bonnie åkte upp till Micke och vi drog en vända till Haninge och invigningen av det nya SATS där.
Alcazar skulle sjunga och dom var bara typ fantastiskt jättebäst. Vi träffade mupparna och pratade, fotade och kramades massor. Vi berättade att vi skulle på Mello och lite sånt och dom var bara allmänt jättemuppiga.

Vi drog sen vidare hem till Bonnies pappa då Bonnies lillasyster Hannah hade födelsedagskalas. Det var fullt med folk och supertrevligt. Där var vi ungefär hela dagen och det sjöngs en massa karaoke. Vi drog sedan vidare till Stjärnor på Is studion och träffade efter en lång kall väntan Carolina Gynning.

Jag och Micke åkte till Norrköping och kollade på genrepet av Stjärnklart med Jessica. Grymt bra var det och Jessica är utan tvekan universums absolut finaste människa.

I slutet av November var jag en sväng till Eskilstuna och träffade Hanna Hedlund tillsammans med Mikaela. Så himla trevligt! :-)

December
Jag och pappa var upp till Stockholm på julmarknad och jag älskar verkligen skansens julmarknad!
Jag fick post från Caroline Jönsson och hon är ju också bara jättejättesöt.. Slutade min första termin i gymnasiet vilket jag tycker är helt fantastiskt.
Jag satte mig på ett tåg ner till Karlskrona och där är jag nu...


Slutsatser man kan dra av mitt år är att det blev massa nya människor att älska. Alcazar fångade mitt (och Bonnies) hjärta och att jag träffat Bonnie varje månad hela året (!!!!!!). 2008 har varit så sjukt fantastiskt att det nästan känns tråkigt att lämna det bakom sig. Jag är dock säker på att på andra sidan tolvslaget väntar massor med nya äventyr och minnen som kommer bli minst lika bra.


Fulle Rulle

Har inte blivit så mycket blogg på några dagar och så lär det fortsätta ungefär..

Sälen var fantastisk. Julafon likaså. Igår var jag med Elina, så kul att träffas igen! Blir inte så ofta nu när Elina pluggar i Norrköping. Idag, alldeles snart ska jag åka till stan där jag ska träffa Sandra och vi ska se åka till Bisse där det vankas filmkväll. Kul! Kul! Kul! Tyvärr är ju inte busstrafiken häromkring den bästa så jag får sova hos Bisse så kommer jag hem imorgon.. när det går någon buss hem. haha.
Sen på måndag morgon blir det att åka tåg. Ner till Mika.  Så det är full rulle.
Lovar att blogga mer snart. Men jag kan ju skylla på att jag har lov nu. ;)

Phuss på er därute och god fortsättning!

bloggtomt.

Nu blir det ganska tomt på blogg ett tag. Imorgon bär det nämligen av till fantastiska Sälen i några dagar. Ska umgås med bror och hans tjej. Åka skidor och bara va. Sen när vi kommer hem är det julafton och antagligen blir det ingen blogg. Men jag räknar med att blogga igen på juldagen!

Tills dess, riktigt god jul på er därute!


Bilden är från förra julen, men funkar även iår.

Petra Mede på Presskonferensen;

Vad kommer du att bidra med för nytt?
- Lite mer "boa" och glamuor. Det finns för lite av det i Melodifestivalen. Jag lägger ribban högt och ska göra det på mitt sätt. Man kan sammanfatta det med gränslöst, glamour och stor gala. Dessutom är jag ju kvinna, medelålders och ensam programledare. Det behövs lite fler sådana.Jag tycker om Mede.

Evan - Under your spell

Evan - Under your spell, Scandinavium Göteborg 11 Mars 2006


Det här borde vara ett av de snyggaste numren från 2006. Jag tycker dessutom att låten är sjukt bra. Det gör ju heller inget att favoriterna Dea och Caroline är med och körar och har så sjukt snygga kläder att man typ inte vet vart man ska ta vägen. Jag tycker helt enkelt att detta är väldigtväldigt snyggt. Allt passar så bra ihop och man blir liksom fängslad och vill se mer. När man kollat på det några gånger (som jag då har gjort..) så ser man också att Caroline halkar på röken precis i slutet. Det är ju alltid en andledning till att kolla på hela numret. ;) haha.  Jag såg detta på genrepet och det är faktiskt ett av de få numren jag kommer ihåg. Lite kul såhär i efterhand.

Godmorgon!

Blev till att stanna hemma idag då. Har nu på morgonen bloggat om programledaren för nästa års melodifestival, Petra Mede, på schlagerzoot. Kika in där och gör det gärna till en vana! :-)

Ska försöka att utnjyttja tiden till att skriva klart min svenska uppsats så jag kan lämna in den imorgon. Ska även försöka få klart en julklapp som måste skickas med post senast imorgon samt packa min väska. Åker till Sälen imorgon. Kanske inte det bästa att göra när man är halvsjuk. Men vad gör man inte för lite snö och härlig skidåkning? ;)

.. nu blir det att försöka få på sig lite kläder.


Dubbelbloggarn'

Puuuuh. Det är jobbigt att dubbelblogga. Har nyss bloggat lite på schlagerzoot. Kika gärna in där!

Dagen fortlöpte utan problem. Jag blir dock inte sams med ekvationerna alls. Svenskan var riktigt rolig dock. Vi hade debattboxning och jag och Janna debatterade för ESC. Sjuuukt kul! :-))

Imorgon avlöjas programledare till Mello nästa år. Ska bli spännande. Imorgon blir jag hemma igen. Febern kom tillbaka och hostan med. Hurra liksom. Men det är som det är. Jag får väl utnjyttja det med att fixa och trixa lite.

Nu blir det sängen.

Natti!

In schooooool.

Sitter i skolan. Aptrött. Har sovit riktigt dåligt inatt. Blev inget mer klippa igår. Bonnie ringde och vi löste vårat problem. Sköööönt! Ska fixa med det när jag kommer hem. Och försöka få klart alla tidningar. Ska skriva en utvärdering om vårat magasin. Orkar fan inte. Men mååååååååste. Så det är väl bara att sätta igång. 

.. någon mer än jag som känner att jag måste minska på antalet vokaler!? 

Charlotte överaaaaallt.

Det blev inte så mycket städa. Jag är sååååååå dålig. Men jag har börjat plocka med alla tidningar. Upptäckte att det var mer än jag trodde. Hade tidningar med Charlotte från Mars enda till December. Så jag fick en smärre chock. Jag måste dock få undan alla tidningar in i pärmen. Snart börjar det ju om med Alcazar. ;)

.. jag tog dock en paus nu och passar på att lyssna på när Charlotte gästade Mix Megapol imorse. Hon är så sööööt.

Plock Plock

Okej.. nu har jag ätit frukost. Kollat lite på musikhjälpen och också snicksnackat om ett ganska stooooooort problem med Bonnie. Men vi löser det säkert. Vi brukar kunna lösa det mesta. :-)

Kände att svenskan kan vänta lite funderar istället på att faktiskt börja plocka lite i mitt rum. Meningen är ju att vi ska göra om. Men jag har så mycket grejor som måste bort först. Så jag kaaaaaaaaaanske ska börja lite? Jo, jag gör det.

Okej.. klara, färdiga, GÅ!

Jag börjar nu!

Löjligt lyckligDenna bilden hittade jag på Stureplan för bara någon minut sedan. Dom är så fina att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och det kan låta löjligt med gud vad jag saknar dem. Alldeles på tok för mycket.

Jag har precis vaknat, sov i nästan ett dygn. Helt otroligt. Men känner mig ovanligt pigg och nu är jag ju glad också när jag hittat bilden ovan. Tänk vad lite det behövs för att bli på bra humör. För er som inte känner mig så har jag nästan aldrig särskilt trevligt morgonhumör. ;)

Nu blir det frukost och sen kanske man skulle jobba lite svenska?


.. jag bara hostar hela tiden.

Seriöst, den här hostan tar kål på min hals och mina revben. Tror faktiskt det är tajm att sova lite. Blir hemma imorgon också men på onsdag ska jag försöka pallra mig till skolan. Vill verkligen inte missa debattboxningen.

Men ja, sängen var det ja.

Natti!


Dom är oförskämt fina.


Nostalgi

För ett år sedan befann jag mig i Stockholm med världens bästa människor. På Chinateatern. Sista showen av Lena + Orup stod på schemat och gud vilken fantastisk kväll det var. Vi hade glittertema och gud vad vi glittrade.
Några godbitar från kvällen;

* Orup körde en "Alla som varit på showen mer än gång räcker upp en hand" - lek. Han körde till fem. Sen trodde han inte på oss där fram längre.
* Bonnie och jag vann karaoken.
* I pausen skulle jag och Bonnie upp till Thilda och Carro som sjääälvklart var och sjöng karaoke med chinamans. Då när vi kommer upp för trappen så möter vi en man typ 35+ som viskar till sin kompis "Nu kommer de!!" och därefter säger hans kompis Hej till oss. Helt sjuuuuuuukt. Som om vi skulle vara några kändisar typ. 
* Vi träffade Lena backstage efter showen och överlämnade en present och det blev succé

.. plus mycketmycketmycketmycket mer. 
Lena Philipsson och Phansen is the shit. ;) 


Sjuuuuuuuuuuuuk

Är hemma från skolan idag. Känner mig allmänt hängig. Febern är inte så hög men den finns där. Dessutom har min hals fått för sig att bråka igen. Så jag kände att jag likagärna kunde vara hemma. Kändes inte som att jag missade något viktigt i skolan ändå.

Tänkte försöka slå in julklapparna jag köpt idag. Kanske städa lite i mitt rum också, det ser nämligen ut som ett totalt bombnedslag. Har en del tidningar att klippa i. ;)

Ja, min vecka då.

Måndag; Sjuk. Blir lite fix och trix.
Tisdag; Får se om jag åker till skolan. Isåfall blir det lång dag.
Onsdag; Räknar med att vara tillbaka i skolan. Debattboxning på svenskan.
Torsdag; MÅSTE till skolan då vi måste filma på Rörlig Bild.
Fredag; Lektioner fram till tolv. Lunch till halv ett. Sån någon utställning i mediakorridoren och sen JULLOV! Åker till Sälen.
Lördag; Räknar med skön skidåkning i underbaraste Sälen.
Söndag; Även massa skidåka här.


Roligt med post..

Jag har ju den turen att när det dimper ner något i brevlådan så är det oftast något riktigt roligt. Sällan räkningar (förutom mobilräkningen då, men det brukar vara ganska lungt. ;)) utan mest bara roliga saker. Oftast är det underbara VR som ligger där och väntar på mig. Men ibland, lite då och då får jag post med utklipp av vänner. I love it. Nu denna höst har jag två gånger fått post från två olika väldigt speciella personer. Blivit grymt förvånad och GLAD! Det hände senast i Torsdags då det damp ner post från finaste Caroline Jönsson! Tidigare har jag fått en promotionmapp av Charlotte Perrelli (!!!!!!!) som användes under ESC. Den finns nu att köpa på Charlottes hemsida för ynka 100 kronor. Jag (och Mika) fick dock varsin INNAN den fanns till försäljning. Personligt signerad dessutom.

Och i Torsdags låg det alltså ett kuvert adresserat till mig i brevlådan. Utan avsändare. Inuti låg sen två signerade kort och en singel med finaste Caroline. Korten var ganska logiskt efter jag skrivit på hemsidan att jag ville ha. Sen hade hon slängt ner singeln som en liten julklapp till mig. Hur söt får man vara?


Promotionmappen jag fick från Charlotte i September. De två sista bilderna har jag lånat från Mika


Korten och singeln som damp ner i brevlådan från Caroline i Torsdags.

Alcazar - Not a sinner Nor a saint

Det här måste utan tvekan vara en av de bästa låtar som ens ställt upp i Melodifestivalen. När jag kollar på detta ryser jag av välbehag. Den är så fantastisk bra. Att Give me your love med Fame vann över denna är för mig helt oförståeligt. Ett av sveriges största felval. Men trots detta är jag glad att det blev det blev. Annars hade kanske inte jag varit det alcazar-fan jag nu är. När man kollar på detta tänker man automatiskt lite på hur det kan komma att bli i Februari. Hur gör dom denna gång? Jag är säker på att det inte är detta vi får höra. Tror dom blandar Inhibitions influenserna med detta. Och då kommer det att bli succé. Men medan vi väntar på Februari kan vi ju alla kolla på detta klipp några gånger till. Och njuta.


Alcazar - Not a sinner Nor a saint, Globen 2003

Två dagar i mitt liv..

Gårdagen var alldeles fantastisk händelselös. Så pass händelselös att jag inte ens hann blogga. Helt fantastiskt. Dagen började med att esteterna lussade för oss. Sjukt duktiga är dom. En av tjejerna, Tash, sjöng Halleluja och jag började böla. Hon är utbytesstudent från Australien och åker tyvärr tillbaka hem i januari. Men hon kommer utan tvekan bli något stort. Hon är en av de absolut bästa sångerskorna jag hört. Och då har jag trots allt hört stora delar av sveriges artistelit. Efter lussandet blev det lite julfika med klassen och våra mentorer. Sen började skoldagen med matte. Jag gjorde inga tal alls och kommer få så mycket ig att det inte finns. Efter matten hade vi svenska. Eller ja, vi hade eget arbete. Så vi gick och åt. Sen tog jag bussen hem då jag vägrade vara med och simma en gång till. Jag känner att jag har förnedrat mig tillräckligt. Väl hemma gjorde jag naaaaada.

ego var luciafin.

Idag har vi varit i Örebro. Köpte en julklapp till mamma och en till pappa. Och har dessutom pengar över!  Så det blir nog så att pappa får en julklapp till. :-) Sen när vi kom hem fick vi främmande och nu sitter jag här. Imorgon tänkte jag försöka slå in lite paket och städa lite.


Dom hade roliga ritmojänger på IKEA och jag påbörjade röstningskampanjen. Heja Alcazar!


... och nu försöker vi andas också.Seriöst, Alcazar hamnade i Göteborg. Kan man ha sån tur? Detta avslöjades för mer än en timme sedan och jag kan fortfarande inte andas. Liksom, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!

Jag kan verkligen inte fatta hur vi kunde få sån tur. Nu blir det bara att ta ledigt så man kan åka ner till Götet lite tidigare. ;)

WOOOOOOOOOHOOOO!

egogiirl när hon är som bäst..


Bara för att jag är så himla snygg!

Anorah - En fantastisk människa


Bild; anorah.se

Det finns en låt, en artist som spelas lite mer än alla andra låtar och artister i mitt itunes just nu. Inconsolable med Anorah. En helt fantastisk låt. En fantastisk sångerska och även en fantastisk människa. Jag har sedan i vintras fått höra en massa om AnnaMika ganska snabbt fick väldigt fin kontakt med Anna via myspace. Så jag har stått vid sidan om och hört på. Hela tiden tyckt att det var Mikas grej. Förbjudet område liksom. Men den här människan har en alldeles underbar röst. Fantastisk humor. En otrolig utstrålning och dessutom ett hjärta av guld. Hon är verkligen en tjej att ha som förebild. Jag beundrar henne oerhört. Jag ser hur mycket hon betyder för Mika. Hur mycket hon hjälper henne genom det mesta. Flera av mina vänner har med tiden upptäckt Anna. Några har som Mika hittat en människa att vända sig till. En människa som ger dem så mycket glädje i vardagen. Jag slutar aldrig att förvånas över hur fin hon faktiskt är. Hur hon, trots att hon inte behöver, svarar på mail, uppmuntrar och faktiskt kommer flera av tjejerna nära. Anna är som sagt en fantastisk människa som dessutom skapar underbar musik. 

Har ni inte redan hört Annas musik så tycker jag att ni ska springa in på hennes sjukt snygga hemsida nu på en gång och lyssna.

Déjà Vu - Velvet

Hero och Charlotte Perrelli i all ära. Detta måste nog, enligt mig, vara det absolut snyggaste numret och en av de absolut bästa låtarna från årets festival. Att det sen inte gick vidare är för mig en gåta.


Velvet - Déjà Vu, Scandinavium Göteborg 9 Februari 2008

My week

Sitter i skolan och gör nada. Jag och Sandra är så hjälpsamma. Folk klipper vårat magasin och vi känner väl att vi inte kan göra sådär jättemkt nytta. ;) Och eftersom jag endå inte har något att göra kan jag ju göra som så många andra och berätta om min vecka, för den vill ni ju utan tvekan se hur den ser ut. Eller hur? ;-)

Måndag: Typ inget vettigt. Extramatte efter skolan. Plugga som fan. 
Tisdag: Mediakunskapsprov. Sista artisterna släpps till Mello. 
Onsdag: Sista jokern släpps. Dessutom får vi ÄNTLIGEN veta vilka artister som tävlar i vilka städer. Späääännande!
Torsdag: Engelskaprov och historiaredovisning. Känner att båda kommer gå åt helvete.  Julmarknad på min gamla skola. 
Fredag: Luciafirande fram till klockan tio. Sen vanliga lektioner. Tänker inte vara med på gympan. Final i IDOL.
Lördag: Inget planerat.  Blir väl hemma. 
Söndag: Samma som Lördag i Guess. 

Erkänn, spännande vecka!? 


I-landsproblem på högsta nivå.

Jag har ett problem.
Den 29 December ska jag åka ner till Mika och tillsammans med Bonnie fira nyår. Tågresan när tar närmare 5 timmar vilket betyder att jag kommer behöva använda min mp3. Jag använder aldrig den längre eftersom jag alltid lyssnar via mobilen. Det kommer dock bli för jobbigt att lyssna via mobilen och så. Grejen är den att all min musik är i m4a format. Det funkar inte i min mp3. Förstår ni mitt problem eller!?

Ett litet klipp

... någon dag ska jag också börja blogga aktivt. Tills dess får ni klara er med detta underbara klipp som påminner mig om den fantastiska sommaren. Bonnie har filmat. ;)


I'm yours - Alcazar, Mälarpaviljongen 29 Juli 2008.

Alexander Graaahaam Beeeell, ja det var han..

Ibland behövs bara en telefon, en bästa vän och en massa gemensamma minnen för att fördriva två och en halvtimme bara sådär. Alexander Graham Bell ska ha ett stort tack för den oerhört smarta uppfinningen, telefonen.

Vi har ett band som ingen annan kan förstå.. ♥

Dea i Nyhetsmorgon


Bild; blt.se

Finaste Dea Norberg var med och körade till Markoolio i nyhetsmorgon nu på morgonen. Så sjukt fin den människan är! Jag anser dock att det inte är riktigt hälsosamt med så mycket Dea direkt på morgonen. Människan fick ju till och med sjunga solo! Hon ser ut att må bra. Det är hon verkligen värd!
Missade du Dea & Markoolio imorse så kan du klicka här!

ZzZzZz

Nehepp, det blev inte alls som jag hade planerat. Jag kunde inte somna inatt. Har väl sovit högst en halvtimme. Sjukt irriterande. Mamma tyckte dock inte att det var någon mening att åka till skolan eftersom jag inte sovit något. Jag blir på så sjukt dåligt humör och att koncentrera sig när man bara har en halvtimmes sömn i kroppen är lättare sagt än gjort. Speciellt när vi bara har "jobba-i-grupp"-ämnen idag. Så det blev hemma idag. Ska försöka jobba några tal i matteboken iallafall. Får väl se hur det går. Nu ska jag hoppa i lite kläder och börja bråka lite med mitt itunes.

Godmorgon på er!

RSS 2.0