Vi är iallafall snyggare än dig!/ egogiirl

I'm walking on sunshine, ooohooh.Solen fullkomligt strålar ute, snön håller på och smälter och himlen  är i princip klarblå! Jag har sovmorgon idag, börjar inte fören kvart i tio. idag står det engelska (där vi utan tvekan kommer jobba med mediakunskap), ARL (jag gissar att de flesta av er inte förstår förkortningen men säger jag Arbetsmiljö & Säkerhet känner ni er nog inte så mycket klokare), Lunch och sen historia och rörlig bild. Jag har alltså en underbar dag framför mig. Nä, det har jag inte. Inga roliga ämnen. Jag fullkomligt avskyr torsdagar. Men imorgon är det fredag och då blir det desto roligare.

Stay The Night ligger förövrigt etta på Rix Topp 6. Man blir glad då.

Nu ska måste jag sminka mig innan jag springer iväg till bussen!

Ciao!

/ egogiirl

Saker som får mig att må lite bättre;

Jag har sovmorgon imorgon.
Jag fick G på mitt omprov i matten.

.. det var väl det jag kom på för dagen.

/ egogiirl

Alla Goda Ting Är Tre


Inga ord i världen kan förklara hur glad jag är att jag har er två!
Jag vore ingenting utan er! Tack för att ni är ni! ♥

Göteborg, Fredag 6 Februari

Fredagen började, precis som torsdagen, tidigt. Vi hade dock tänkt oss att vi skulle vara i Göteborg en timme tidigare än dagen innan. Vi fixade oss lite snabbt innan vi begav oss till bussen som skulle ta oss till Skövde. Väl i Skövde tog vi tåget mot Göteborg. Tåget var faktiskt i tid och allting var frid och fröjd. Tills vi kom till Herrljunga. Då gick tåghelvetet sönder! Så vi fick sitta i Herrljunga en timme och vänta på nästa tåg till Göteborg. Vi hann både fixa håren, sminka oss och äta varsitt päron. ;)


Väl i Göteborg begav vi oss bort till Nordstan för att kolla läget lite. Dagens stora grej var Alcazars signering på eftermiddagen. I Nordstan får vi dock se att Alcazar inte skulle vara med och vi fick lite lätt panik. Vi begav oss tillbaks till Centralstationen för att kolla upp detta på nätet. Total förvirring rådde när det stod fredag på dem där. Vi gick tillbaka till Nordstan och frågade Camilla hur det låg till. Då blev det panik i festivalyran! Nordstan hade glömt att uppdatera sin hemsida och därför stod det fel dag. Alcazar hade blivit flyttade till Lördagen pga rep.  


Vi minglade runt lite på Nordstan sen. Cam tvingade Bon att  vara med i en sångtävling. haha. Vid ett/halv två någon gång anlände Adele till Göteborg och vi åkte bort till Scandinavium och mötte henne. Sen bosatte vi oss på Donken där, precis som dagen innan. Sjukt bra spaningsplats! haha! Vi sitter där och flummar och har allmänt kul när jag ser några komma från artistingången och jag säger till de andra;
"Är inte det där Petra Mede?" men vi trodde vi sett fel allihopa. Men nehejdå, strax efter får vi se att det var Petra och vi skyndar oss att plocka ihop våra saker så vi ska kunna springa ut och prata med henne. Då KOMMER HON IN på Donken! Så vi gick bort för att prata lite med henne och hon berättade för Edward (af Sillén) vad hon ville ha att äta när vi kom. Vi frågade om vi störde och så pratade vi lite med henne medan Edward beställde mat. Vi pratade om festivalen och Petra blev så nervös att hon behövde gå på toa och bad oss vakta alla hennes grejor. Helt sjukt!När Edward kom tillbaka utbrast han; Ni är medvetna om att ni hade kunnat tagit allting här och sålt det för tusentals kronor!
haha! Vi tog lite bilder och tjoade innan vi gick och satte oss på vår plats igen.Med tiden anslöt även Celicia, Annika & Jennie och vi hade allmänt kul även om vi inte såg eller pratade med några fler mellofolk. Det var mest bara tjo och tjim utanför. Vi hade ett eget litet schlagerparty där.Vi fotade en massa vid Melloskyltarna och så innan jag och Bon skyndade till tåget som vi sen missade med TVÅ minuter! Så det blev till att vänta till nästa tåg.. Sen missade vi bussen hem och hej och hå. Men vi kom hem tillslut. haha. ;)

/ egogiirl

Bilderna är tagna av mig och Bon med Bonnies kamera. ;)

Hey Hey Hey

Vi har typ såhär datakunskap och det typ såhär suger. ;) Vi ska tydligen skriva någon sorts uppsats om Excel. Jag garvar bara. Seriöst? Men skolan funkar. Det rullar på liksom. Vi ska på föreläsning klockan två. Tror den handlade om demokrati. Sen blir det att jobba med engelskan. Känns inte som att jag kommer få så mycket mer vettigt gjort idag. Inte i skolan iallafall. Jag mest bara lyssnar på musik. På Anorah. Så himla bra att man inte vet vart man ska ta vägen.

Föresten, har ni facebook borde ni gå med i min, Bonnies & Mikas "Vi som vill se Anorah i Melodifestivalen 2010" grupp på facebook. ;)

Laaaaater!

/ egogiirl

Jag tänkte skriva ett långt fint inlägg..

.. men sen fick jag se att klockan närmar sig elva och att det verkligen är dags att sova så det får bli imorgon istället!

Najti!

/ egogiirl

Trepartssamtal med Mika & Bon.

Ja, rubriken säger allt.
Bonnie har lämnat oss för toaletten och Mika sitter och pratar med sig själv.
Allt är precis som det ska vara!

/ egogiirl

Ursäkta det allmäna kaoset!

Okej, ni kanske inte märker av det så mycket. Men ombyggnad PÅGÅR! ;)

/ egogiirl

Titta, jag bloggar!


Sitter i skolan, klassen surfar runt och vi gör egentligen ingenting vettigt. De e najs som vi säger i MPLO1. ;) 

/ egogiirl

Ny vecka, nya ambitioner!

För första gången på typ 100 år känner jag mig pepp på att gå till skolan. Jag var inte där på hela förra veckan men nu jävlar ska det jobbas ikapp. Hur vet jag inte men man kan ju iallafall försöka. ;)

Jag har varit riktigt dålig på att blogga men ska försöka få upp massa inlägg om olika galenskaper som jag varit med om dessa veckor. Göteborg, Norrköping, Stockholm och nu senast Alcazar i Eskilstuna igår.

Tills dess rekomenderar jag er verkligen att besöka SCHLAGERZOOT och kolla in när Anna Mourou ger oss "exclusive" ;) Var beredda på att skratta. haha.

Nu ska jag springa till bussen!

tjohej!

/ egogiirl

It's not over before it's over..

Jag kom precis på mig själv med att vända min egen blogg ryggen. Det kändes inte bra måste jag säga. Jag upptäckte också att jag inte bloggat klart om Göteborg, inte om Norrköping (finns inte så mycket att säga därifrån dock) och inget alls om Stockholm! Eftersom allt detta varit så fruktansvärt fantastiskt jättejätteroligt så vill ju jag berätta det för er också. Om inte för er skull så för min egen så jag ska kunna gå in och läsa när jag känner mig lite nere. Så var beredda. För inom en snar framtid kommer det komma en massa blogginlägg här.

Tjingeling!

/egogiirl

I'm having the time of my life!

Finns inga ord i världen som kan beskriva hur lyckade dessa dagar blev på en skala. Någon gång i framtiden ska jag blogga järnet om allting. Lovar.

Tills dess säger denna bilden allt;


love!

/ egogiirl

10 Mars - En dag värd att fira!

Idag är det som de flesta av er vet den 10 Mars. En speciell dag för iallafall mig. Idag firar jag och min bästaste vän Bonnie treårsdag. Idag är det tre år sedan vi träffades för allra första gången. I Scandinavium under Melodifestivalens Genrep. Mycket har ändrats sen den dagen. Mycket har hänt. Men vi har hela tiden gått vid varandras sida. Ibland mer. Ibland  mindre. Bättre vän än Bon kan man iallafall inte ha och jag vill, istället för att skriva en uppsats, bara säga en sak - Jag älskar dig Bonnie. ♥


Relativt ny bild på mig och BonBonDessutom så har världens finaste Carro idag fått en liten son! Jag är så himla glad för hennes & Stefans skull! Grattis återigen!

10 Mars är alltså världens bästa dag. Heja 10 Mars.

/ egogiirl

Världens bästa Dea Norberg <3


Long time no see!Det blev väldans tyst här upptäckte jag. Men det är faktiskt så att jag har haft fullt upp. Bloggar jag gör jag det på zoot och annars pluggar jag. haha. Finns alltid något att göra liksom. Så bloggen har hamnat lite åt sidan. Ska försöka bättra mig dock.

Imorgon bär det av till Norrköping. Min bästa kompis, sen snart elva år tillbaka, Elina bor där numera och hon frågade mig om jag ville åka ner och göra henne sällskap under helgen. Så vi ska göra schlagerstaden Norrköping osäker! Jag längtar!

Nästa vecka blir det dessutom Stockhom för hela slanten! Gud vad jag längtar! :-D
Alcazars skiva släpps dessutom nästa vecka! Och så ska de ut och signera en massa! Så jag tror Mars kommer bli bättre än bäst!

Nu blir det duschen!

Håll koll på zoot för uppdateringar!

/ egogiirl

RSS 2.0