Now I really dunno how to get u out of my mind

Det finns inga ord som kan beskriva gårdagen. Kanske såg ni oss på teve. Grattis isåfall. haha! Well, jag kan väl bara säga en sak: Lina, Tess & Andreas ♥


"Till våra fina prinsessor!"


Love, Love, Love

 


IMORGON!

Imorgon vid den här tiden sitter jag och Bonnie på Gröna Lund. Vi har sett Alcazar repat och kanske till och med fått varsin kram. Imorgon vid den här tiden sitter jag och Bonnie och väntar på att genrepet ska börja. Imorgon blir det äntligen gänget igen! Love it!

Mars 2009

Nu drar jag till pappa!



Allting kommer samtidigt!

Snacka om dålig uppdatering! Finns egentligen en del att blogga om. Allting händer samtidigt dock och jag har lite svårt att samla tankarna. Idag släpptes städerna till Melodifestivalen 2010. Helt lovely! Läs mer om det på zoot! ;)

Alltså, pengar pengar pengar. Ett alltid lika återkommande problem. Men nu har jag verkligen panik. Allting händer verkligen samtidigt och jag har ingen aning om hur jag ska ha råd. Känns som att man måste rensa ordentligt i kalendern för att ha råd med mellobiljetter och andra utgifter. Så. Himla. Mycket.

Jag tror jag måste räkna på det..


731.

Det är den 25 Augusti idag. En helt vanlig lönedag för de flesta människor. Men idag för två år sedan var det Lördag. Det var sommarkrysset på TV och jag och Mika chattade. Det är från den dagen vi säger att vi varit bästa kompisar. Några skämt (som är på tok för interna för att nämnas här) och en Dea så var vi fast.

Ingen av oss min egentligen hur vi kom i kontakt med varandra exakt ELLER när vi började prata. Men den 25 Augusti är våran dag. Vårat datum. Getis & Åsnis. Det har gått två år. Ändå känns det ibland som att vi lärde känna varandra igår. Det har hänt otroligt mycket på dessa två år. Jag menar: Team Perrelli, Schlagerzoot och Glada Gänget är ju bara en liten del av så otroligt mycket som tillkommit i våra liv och som vi båda två är en del av. På dessa år har vi fått så otroligt mycket minnen. Minnen som vi delar på. Minnen som är våra. Allt från Victoriadagen 08 och nyårsfirande tillsammans med Bonnie till Melodifestivalens final 09 med GG vidare till deeptalk i mörkret i de blekingska skogarna. Så himla mycket. Alltid tillsammans.

Mika är en av de finaste vännerna man kan ha. Hon finns alltid, alltid, alltid där. Oavsett om hon egentligen inte har tid för dig eller hon är på dåligt humör så är hon där brevid dig. Eller ja, brevid mig. Mika ser rakt igenom mig och jag skulle aldrig kunna ljuga för henne. Det skulle inte vara lönt för hon skulle genomskåda mig direkt. Jag tror att Mika egentligen känner mig bättre än jag känner mig själv.

Mika, jag är så otroligt tacksam att du har valt att gå vid min sida även fast jag ibland kan beté mig som en stor idiot. Jag är inte världens bästa kompis även om jag ofta försöker. Tack för att du håller fast vid mig. Jag älskar dig! BFF.


14 Juli 2008 på Öland
Antagligen en av de bästa dagarna någonsin ♥

I can be your lover, hold on tight!




Imorse när min klockradio gick igång så spelade Rix min absoluta favoritlåt alla kategorier! Stay The Night. Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på denna låt men jag är helt säker på att det utan tvekan är minst 1500 gånger och den låt som jag lyssnat absolut mest på någonsin! Jag tröttnar aldrig! Detta gjorde också att jag är fit for fight!
Detta blir en bra dag!


Tiiiiiiiiiiiiiiiired!

Jag är på tok för trött för att skriva något överhuvudtaget om skoldagen men en sak är iallafall säker och det är att mina girls är bäst i hela världen!


en extremt dålig bild på oss som inte alls visar våran totala snygghet.
b&j - i love u!

Nightie!


Nu drar jag till skolan!


Mindre bra på mig tagen alldeles nyss.

Jättetrött, lite ont i huvudet och inte alls pepp drar jag till bussen nu.
Tjofräs!


Nothing can stop me, here i go!

Sista kvällen på det här sommarlovet. Jag ligger nerbäddad i sängen med datorn på magen. Väskan är packad och imorgon börjar det om på nytt igen. Imorgon börjar jag tvåan. Det känns som ett enormt framsteg måste jag säga. När vi kommer tillbaka till skolan imorgon är vi inte minst. Imorgon kommer jag till skolan som en av eleverna i MPLO2.

Det värsta med att börja skolan igen är det att jag är säker på att man faller in i rutinerna fortare än man tog sig ur dem. Snart kommer det att gå på löpande band igen precis som om det aldrig varit sommarlov. Visst kan det väl bli skönt också. Det ska dock bli riktigt kul att träffa mina girls igen!

Så denna sista kväll på sommarlovet lyssnar jag på min absoluta favoritpepplåt bara för att försöka att bli kanske iallafall lite mer peppad till att gå upp tidigare än tidigast imorgon bitti - Nothing can stop me med världens finaste Lina Hedlund.



Nightie!


Rewind Rewind, back to summertime!

Sista kvällen på sommarlovet. Det mest fantastiska, galna, omtumlande, förvirrande sommarlovet jag varit med om. Var det inte 12 Juni nyss? Var det inte i förra veckan jag stod på skolans parkering i världens ösregn och väntade på mamma? Uppenbarligen inte. Förra veckan var jag i Göteborg med mina fina vänner.

Jag gick in i det här sommarlovet full av förhoppningar, planer och glädje. Egentligen blev ingenting som det var tänkt från början. Hela sommarlovet har gått i spontanitetens tecken. Men det har nog varit det roligaste sommarlovet på väldigt väldigt länge. Det har innehållit allt man har kunnat drömma om. Deeptalkspromenader i sommarnatten, filmmys, galna konserter, pride, en himla massa skratt och inte minst - världens bästa vänner.

När jag ser på sommaren som precis har passerat kan jag konstatera en sak. Detta var våran sommar. Glada Gängets sommar. Det här var sommaren vi gick från att bara säga att vi var Glada Gänget till att faktiskt bli just ett gäng. Jag kan inte föreställa mig en värld utan er. Den här sommaren har vi verkligen gått från att vara en grupp till att ha blivit olika individer. Alla har sin egen speciella roll i gruppen, precis som ett pussel där varje bit behövs för att det ska bli komplett, och jag antar att det är det som gör oss så speciella. Jag älskar er.

Det finns så många jag skulle vilja tacka för den här sommaren. För när jag ser tillbaka på den så har den varit perfekt. Alldeles alldeles perfekt. Tack till alla som var delaktiga till att göra den till vad den blev. Alla artister, alla vänner, mina föräldrar. Tack till er alla.

Sommaren 2009 - jag saknar dig redan!


Vad gör man..



.. med en hel hög gamla brev från gamla brevvänner man har noll kontakt med? Slänger? Sparar i en skokartong långt in i garderoben? Jag får ångest.. hjälp mig!

/ ego

3 år.

Det är den 18 Augusti idag. Den 18 augusti kommer alltid att vara en väldigt väldigt speciell dag. Idag för 3 år sedan hade Lena Philipsson en konsert på Gröna Lund. En konsert som vi phans pratat om länge. Det var där det skulle hända. Det var där vi skulle träffas.



Jag minns det som om det var igår. Det var helt sjukt varmt! Vi i princip levde på glass. Alla var, dagen till ära, klädda i rött. Vi hade en massa kupper (ballongkast, grattis på namnsdagen skrik, gosedjursattack i Kärleken är Evig med mera) och kärleken och tillhörigheten jag kände den kvällen vet jag inte om jag har upplevt varken innan eller efter den kvällen. Vi var en. Trots att vi var så många från så olika delar av sverige i så många olika åldrar så var vi verkligen EN. Det var vi och Lena. På Gröna Lund. Känslan är obeskrivbar. Jag har aldrig sett Lena så rörd som när hon framförde Om Igen som extranummer den kvällen. Det går som sagt inte att beskriva. Magi. Det är utan tvekan en av de absolut bästa konserter jag varit på. Någonsin.

Och när vi alla trodde att det inte kunde bli bättre fick vi veta att vi skulle få TRÄFFA Lena efteråt. Innanför kravallstaketet. Och det var där och då, när vi tog gruppbilden, som vi blev Ph IFK. Lenas fotbollslag.



Jag kan verkligen sakna den dagen. Men det jag saknar mest är den tillhörigheten som vi hade då. Det har hänt en del på dessa tre år men jag hoppas att någon gång i framtiden få uppleva samma magi med er, Ph IFK, som vi upplevde den där augustikvällen för tre år sedan...

Wont you take me to funkytown?

Puuuuuuuuuuuuuuust. Nu är ÄNTLIGEN inlägget om måndagen ute! Ni hittar det här under. Men jag varnar er: Det är LÅNGT! haha!

Idag var jag hos optikern på förmiddagen. Det konstaterades att jag fått ännu lite sämre syn och så ska jag dit i nästa vecka och prova linser. Vi kom fram till att två veckors linser nog är det som är bäst för mig. :-) Sen har jag bara bloggat och städat. Tror jag ska göra det samma imorgon.. Sista dagen på sommarlovet. Snyft.




27/7 - Firande av Bonnie, Galapremiär & Pride!

Söndagen spenderades hemma hos Sofie som numera har åkt iväg till Kina för att lära ut engelska till barn. Jag har dock inga bilder alls från Söndagen men ni kan läsa om den här & här.

Måndagen började med att jag och Sofie gick ner och fixade lite frukost på sängen till Bonnie som dagen till ära fyllde 17! Vi sjöng lite och så när det var gjort och jag hade visat filmen jag gjort till Bonnie så började vi göra iordning oss och jag & Sofie åt lite frukost också. Vid elva lämnade jag och Bonnie Värmdö då vi skulle möta Micke & Carro vid Slussen vid ett och Bonnie skulle köpa en vit tröja innan. Så när vi kommit till stan låste vi in våra väskor på centralen och sen drog vi iväg på stan. Kollade lite i affärer och letade efter en gratis toalett längs hela drottninggatan. Det gick inte helt bra. Runt kvart i ett insåg vi att vi behövde försöka ta oss till Slussen så vi gick till Hötorget och tog tunnelbanan därifrån. När vi kom till Slussen mötte vi M&C som väntade på oss och sedan började firandet av Bonnie. Vi tog djurgårdsfärjan till Gröna Lund och därifrån tog vi spårvagnen till Waldermarsudde. Sedan gick vi en bit ut till ”vår” udde. Tilläggas bör att det var riktigt varmt dagen till ära så vi höll på att dö av värmeslag allihopa när vi gick. Vid vår udde började vi sedan fika. En bullängd och POMMAC (<3) bjöds det på. Vi fikade, pratade, skrattade och hade det allmänt mysigt när Mickes mobil ringde. Det var Jessica som ville gratta Bonnie!


Efter ett tag fick vi för oss att vi ville dansa så Micke och Carro lärde mig och B koreografin till La Voix som vi dansade några gånger. Riktigt riktigt kul! Vi var där några timmar innan vi drog hem till Micke för att avnjuta den fantastiska gourmérätten Spagetti á la ketchup.

Vid sex drog vi tillbaka till stan för lite kändispotting vid då Sommaren med Göran hade galapremiär. Vi hade verkligen ingen som helst aning om vilka människor som skulle komma men vi hoppades på att Petra Mede skulle dyka upp. Så när vi stod där vid röda mattan vid Rigoletto så fick jag & B se att pressen stod med papper med bilder på inbjudna kändisar. Först fick vi se Sanna Nielsen (som sen aldrig kom) och Micke & Carro blev lyriska. Så vände tjejen vi tjuvkollade på blad och Bonnie skriker rakt ut, tar tag i mina armar och skriker rätt ut ”AAAAAALCAAAAAAAZAAAAAAAAR!!!!” Behöver jag säga att pressen kollade lite konstigt på oss? Strax efter fick jag se att Sonja Aldén var med på listan och Carro svävade på rosa moln. Vi bestämde oss för att ställa oss längre upp på gatan och försökte lugna ner varandra. Vi lyckades ganska bra faktiskt.


 Sonja var bland de första att komma och vi kramades och pratade lite snabbt. Sonja konstaterade att kön var väldigt lång. Haha! Bonnie fick se musikalartisten Peter Johansson i kön och vi gick fram så B kunde prata och ta kort. Sen när vi stod där och kollade in kön så hör jag Micke säga ”Jag tror jag ser Andreas..” och jag & Bon exakt samtidigt ”VAR!?” sen fick jag också se honom. Vi fick också se att Tess var med. Vi gick fram till dem och när de fick se oss utbrast båda två ”Tjaaa Bruuuuudaaar!” , de är helt fantastiska! Vi snackade med dem under hela tiden de stod i kön, tog kort och det var allmänt kul. Andy & Tess grattade Bonnie på födelsedagen och så. Så sa vi hejdå och ses imorgon innan de försvann in på bion. Vi pratade även med Peter Settman och sa att vi tyckte han skulle leda mello igen. Han är sjukt trevlig!





Sen fick vi se den vi verkligen hoppades skulle komma – PETRA! Hon var där tillsammans med Edward af Sillén och vi gick fram och så sa jag lite ursäktande ”Petra..” och hon svarade och så sa jag ”Jag vet inte om du känner igen oss men vi var i Gbg.. ” så avbröt hon mig mitt i meningen och utbrast ”DET VAR NI SOM VAKTADE MINA GREJOR!!” och så fick vi varsin bamsekram och Edward påminde Petra om att Micke & Carro varit i Leksand. Vi pratade lite snabbt och frågade om Petra skulle till Mälarpaviljongen dagen därpå vilket hon hade tänkt. Sedan kom jag på att jag hade lovat B att hon vi träffade Petra så skulle jag se till att hon sjöng för B så jag frågade Petra och hon och Edward stämde in i fin skönsång innan de var tvungna att gå in på bion. Men vi fick varsin kram och ett ”Vi ses imorgon!” innan de försvann. Helt lyriska ställde vi oss lite vid sidan om och försökte lugna ner oss. Så när vi stod där kom Måns & Marie och vi fick varsin kram av dem båda två helt spontant och så pratade vi lite snabbt innan de försvann in i kön. Så när vi stod där kom vi på att vi ville ha bilder på M&M så när de kommit ner lite bad vi dem posa lite. Jag och B ville dock helst bara därifrån för straxt innan de kommit ner hade Carro sagt ”Där är Lina!” och jag och B var beredda att SPRINGA (tack Micke för att du stoppade oss!) men vi skulle som sagt ta kort på Måns och Marie först. När vi gjort det och lämnat ett visitkort ("Åh, vad proffsigt!) så gick vi direkt till Lina.





När Lina fick se oss och vi närmade utbrast hon ”Tjabba Brudar!” och åmade sig lite på ett sätt som bara Lina kan innan det blev totalt kramkalas (jag & B måste verkligen jobba på det där med att inte attackera människan. Vi kommer att ha sönder henne!) och vi konstaterade typ tusen gånger att Lina var på tok för snygg för sitt eget och andras bästa. Vi tog lite kort, "Ja, ska vi ta kort nu då!?”, och pratade lite. Jag berättade att B fyllde år och Lina utbrast ”Igen? Du fyller ju år hela tiden!” men sen konstaterade hon att Bonnie fyllde år kring mälarpaviljongen förra året också. haha! Vi pratade vi lite till (ska jag vara ärlig så minns jag knappt om vad!) innan även Lina (& Nassim) gick in på bion. Efter att vi pratat med Lina så kollade vi bara på lite folk innan vi drog ut till invigningen av Pride i Kungsan. Kollade lite på vad som hände på scenen. Letade efter ett stycke Tobbe Ek (som vi sedan hittade och även attackerade!) och bara njöt av vad som hänt tidigare på dagen.





Vid halv tio bestämde jag och B att det var dags att dra sig så vi sa hejdå till C&M och så gick vi bort till Centralen där vi hämtade våra väskor innan vi åkte ut till Huddinge där vi skulle sova.. Vi hade lite problem att hitta i skogen men efter lite vägledning av Melissa i telefon så hittade vi. Vi åt varsin toast innan vi gick och la oss då vi var ganska så trötta efter en helt fantastisk dag..


En Sthlmsblogg ute!

Sådär, nu är ett inlägg uppe! Ska försöka få upp minst två till imorgon för nu måste jag verkligen sova! Ska iväg till optikern imorgon bitti.

Hasta la pasta som Mika skulle ha sagt. ;)


25/7 - Sommarkrysset

Jag anlände till Stockholm runt tio över ett på eftermiddagen. Micke, Carro och Bonnie som kommit bara en liten stund innan mig mötte mig på stationen. Jag låste in mina grejer (det var en del!) och så drog vi ut till Grönan! Väl vid Grönan gick vi in artistingången då vi dagen till ära hade reserverade platser på krysset. Kollade in våra platser samt Niklas Wahlgren som repade när vi kom. Vi visste att Måns skulle repa efter så vi satte och och väntade på Måns rep. Micke och Carro ville ju se Linda som dansar bakom Måns och jag och Bonnie tyckte väl mest det var allmänt kul att se Måns. ;)


Måns repade sin låt Rewind några gånger och efter gick vi och pratade lite med Linda. Sa även hej till Anna N, också hon dansare till Måns. Sedan lämnade vi scenområdet för att utforska Grönan lite. Nästan på en gång får vi syn på Carolina Gynning (som var andledningen till att jag var på Grönan!) som stod och spelade in något inslag till kvällens program. Carro, Micke och Bonnie tyckte att jag skulle gå fram och säga hej men jag tordes först inte så de tvingade mig. Så jag gick fram och knackade Carolina lite försiktigt på axeln och hon vände sig om, fick se mig och utbrister ”Meeen heeeeej gumman!!”. Känslan är obeskrivbar. Hon hälsade sedan på Bonnie, Micke och Carro och konstaterade att "hela gruppen" var med! Haha! Vi stod där ett tag.. Carolina lånade en penna av oss och så. Sedan sa vi hejdå och vi gick och sjöng Sing Star för glatta livet. Någon gång kom vi på att vi kanske kunde behöva äta så vi gick ner och satte oss vi vattnet. Micke & Carro åt makaroner och köttbullar medans jag och B åt varsin fish & chips. Gott! Dagen fortlöpte och det hände väl inte så mycket mer än att vi sprang runt på Grönan och roade oss bäst vi kunde..




Vid sju någon gång gick vi och satte oss på våra platser då vi inte ville missa uppvärmningen med Tessan & Malin som började halv åtta. Det sjöngs och hade sig. Vid åtta började det och vi jublade lite extra på världens bästa Gynning & Berg. Först ut av artisterna var Roger Pontare som sjöng ett U2 medley (tror jag?) och sen fortsatte det med The Poodles, Niklas Wahlgren, Måns, Pernilla Andersson och så avslutade Pontare med ”Vindarna viskar mitt namn” som vi glatt sjöng med i!




När det var slut gick vi bort till artistingången eftersom vi inte ville träffa någon av artisterna utan ”bara” dansare, kör och programledare. Först kom Linda som vi bara pratade lite snabbt med för hon var tvungen att gå då hennes son var jättetrött. Sen pratade vi lite snabbt med Tessan samt med Anna N. Sen fick vi vänta lite.. och lite till.. Men sen kom hon! Carolina Gynning! Världens mest fantastiska och omtänksamma människa. Vi tog lite kort, pratade lite och så fick jag en stor bamsekram innan vi gick. Eller juste, jag lovade att jag skulle vara på plats lördagen efter också. Sen skiljdes vi åt och jag, Micke, Carro och Bonnie gick bort mot artistingången för C&M ville träffa Laila Bagge som suttit i publiken. Så vi pratade en snabbis med Laila och tog kort.

Gynning & jag ♥



Efteråt åkte vi till centralen och hämtade min och Bonnies saker innan vi åkte hem till Micke. Där blev det en del skratt och bus innan vi somnade runt halv tre.

Rubrik

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag ÄR världens sämsta bloggare. Inte blir det så långt nu heller. Håller på och bränner en skiva med lite sköna låtar och sen ska jag städa här i mitt rum. Jag är så sjukt trött på att allting bara är en röra och jag fick för mig att om jag har ordning i mitt rum kanske jag får ordning på mitt skolarbete också? Well, jag kan ju alltid drömma om det. ;)

Sen har jag nu på morgonen skissat lite på ett hus jag ska bygga på The Sims. Jag vet, jag är en sån NÖRD! Men jag älskar det! Kanske att jag tar kort på det i spelet sen och visar er? Om jag blir nöjd vill säga.

Jag har skrivit lite på inläggen om dagarna i Stockholm så dem kommer förhoppningsvis i veckan som kommer.

Tjofräs!


Finito.

Jag är hemma nu. Resväskan är uppackad och denna gång behöver jag inte packa om den. Jag ställde in den i garderoben för nu ska den inte användas något mer. Sommaren är officiellt slut. Nästa vecka börjar skolan och så börjar det om igen. Det känns sjukt tomt. Sommaren 2009 blev inte alls som vi tänkte när vi planerade den i våras. Inte alls. Men den blev bra. Kanske till och med bättre. Den blev sjukt oförutsägbar och den har bjudit på mycket skratt och galenskaper. Slutet på detta sommarlov var däremot inte lika kul. Därför väljer jag att fokusera på att guldkantade ögonblick. Alla skratt och glada ansikten.

Och trots att sommaren är över finns det ju ändå en hel del att se fram emot i höst; Gynning på Sommarkrysset 5 September, Malena Ernman & Charlotte Perrelli på Berwaldhallen med GG i Oktober, Mellobiljettsläpp och höstlov! Så jag har iallafall något att se fram emot! Dessutom släpper de städerna till Melodifestivalen i September och bidragen i Oktober. Underbart!

Imorgon ska jag försöka blogga lite om Stockholmsveckan men nu är det hög tid att försöka vända tillbaka dygnet.
Godnatt!


Ont, det gör ont.

Just nu skulle jag helst av allt vilja ligga i min säng och gråta.
Allt faller samman.
Helvete.

Tankarna far runt, runt, runt..

Jag ska blogga om Stockholmstrippen. Jag lovar! Men inte just nu. Klockan är tio över tre. Jag ligger i min obäddade säng med datorn på magen. Väskan är opackad. Ingenting är fixat. Imorgon drar jag igen. Till Göteborg. Sen är tanken att jag ska till Malmö och se Alcazar och sen tillbaka till Göteborg för ännu mer Alcazar. Jag vet dock inte hur det blir med det. Just nu har jag ingen som helst lust att åka någonstans. Den stora frågan som åker runt i mitt huvud just nu är - Får jag ut något av det?

Får jag det? Mer än att jag kommer vara otroligt trött när skolan börjar.. Ska jag kanske åka hem tidigare. Strunta i Malmö trippen och ta det lugnt hemma istället. Ta det där sommarlovet som jag inte haft i sommar. Bara vara. Det låter väldigt väldigt lockande. Kan jag få ut något mer av sommaren de där dagarna? Jag har gjort det mesta redan. Jag har umgåtts med fantastiska vänner, jag har sett allt och alla i princip, jag har levt i 130 hela lovet. Och Alcazar, som är det som lockar i Malmö, dem har jag sett 7 gånger i sommar. Det kanske räcker? Vad gör dem där två extra gångerna? Inte mycket egentligen va? Eller? Åh. Detta gör mig fullkomligt galen.

Jag måste ringa Mika. Hon är bra på att få mig på rätt bana..


Så älskar jag dig om och om igen..

Lena sjunger Om igen filmat igår av mig.

Bilder & blogg om hela Stockholmstrippen kommer! Ha tålamod!



IKVÄLL!



11 månader sedan sist. Ikväll smäller det äntligen igen!
Nu drar vi till Grönan!



100 frågor

När de andra sover och man inte har något för sig är listor det bästa tidsfördrivet som finns!

FRÅGOR
1. Vad är klockan: 11:01
2. Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Sara Louise Andersson skulle jag tro.
3. Smeknamn: Typ inga. "S" kanske.
4. Vad heter dina föräldrar: Mamma & Pappa
5. Antal ljus på din senaste tårta: Tror inte det var ljus på den. Men det skulle varit 17 stycken.
6. Husdjur: Lillasyster har 2 marsvin.
7. Hårfärg: rödbrunt.
8. Favoritfärg: Älskar alla färger. Men rosa är väl lite av en favorit.
9. Piercing: Räknas öronen så har jag fyra stycken.
10. Tatuering(ar): Nej, inte än.
11. Födelseort: Katrineholm
12. Bostadsort: Valla
13. Nuvarande bostad: Just nu bor jag i en lägenhet på Stureplan. Annars hemma hos mamma.
14. Har du varit kär: Vet faktiskt inte.
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nej.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Quatro
18. Kaffe eller glass: Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Salladsdressing: Vad som helst.
21. Färg på strumporna: Har inga på mig.
22. Lyckotal: Vet inte om jag har något.
23. Favoritfilm: hmmm.. Notting Hill, SATC, Mamma Mia och en herrans massa fler.
24. Favoritcitat ur en film: Ingen aning. Kanske när Lina säger "Och vad har jag med det att göra" på ryssvenska i Jonson & Pipen 2.
25. Bästa semestern: Den gångna veckan.
26. Favoritmat: Tacos <3
27. Bästa veckodagen: Vet faktiskt inte.
28. Senaste låt du har lyssnat på: Emmas ringsignal.
29. Tandkräm: Tandkräm som tandkräm vafan.
30. Favorit TV-program: Melodifestivalen, SATC, Vänner, Priviliged..
31. Favoritrestaurang: Kinaresturang <3
32. Favoritblommor: Dem man får av någon man tycker om.
33. Tycker inte om: Orättvisor, ormar och falskhet.
34. Sport att titta på: Friidrott är kul!
35. Snabbmatrestaurang: Tacobar & Donken
36. Senaste sjukhusvistelse: Vi var med Bonnie på sjukan igår.
37. Favoritdricka: Pommac
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vit med blommor.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Det återstår att se.
40. Var är du om 10 år: Förhoppningsvis anställd på en bra tv-kanal, boende i en fin lägenhet i Sthlm..
41. Vem fick du senast e-mail från: Jennie.
42. Är du dömd för något brott: Nej.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Ticnet?
44. Vad gör du när du är uttråkad: Läser, ser på tv eller nördar vid datorn.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: tjofräs, liksom och typ.
46. Vän som bor längst ifrån dig: Typ Ifi som bor på Grekland, Karolina från Polen och Margot i Italien.
47. Vad retar du dig på: Oengagemang.
48. Det bästa du vet: Musik, värme & kärlek.
49. Läggdags: Helst innan elva.
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Ingen.
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: De flesta..
52. Vad är klockan: 11:18
53. Favorit beatle: Jag är faktiskt inte så insatt.
54. Favoritlek: Lekar i lekparken i Vasaparken är kul.
55. Favoritfilmmusik: Oj, jag vet inte.
56. Skostorlek: 39 typ.
57. Syskon: Två stycken.
58. Favoritpålägg: Ost och/eller kaviar.
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: De HIV-drabbade barnen i Afrika.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Tack.
61. Bästa bok du läst: egogirl av Carolina Gynning
62. Är du internetberoende: haha!
63. Favoritdjur: Hund..
64. Gillar du snö: Ja, när man åker skidor på den. 
65. Favoritglass: Typ med kola i.
66. När köpte du något åt dig själv sist: Vi handlade mat igår?
67. Är du långsint: Ibland. 
68. Favoritgrupp/artist: Alcazar, Lena Philipsson, Jessica Marberger, Dea Norberg, Caroline Jönsson, Charlotte Perrelli, Maria Haukaas Storeng, Annabelle.. typ.
69. Vilken är din bästa egenskap: Att jag bryr mig om mina vänner kanske..
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att klara av gymnasiet.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Nej.
72. Vad gör du: Svarar på den här listan och chattar med Janna.
73. Mest intressanta stad du varit i: Intressanta? Lidköping var ganska intressant. haha!
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Åsna i think.
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Det mesta. Bara det faktum att alla människor har en egen historia fascinerar mig något enormt.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: haha. Har varit dåligt med sådana.
77. Favoritgodis: Äter det mesta. 
78. Spelar du nåt instrument: Nej
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: 100 meter kravallstaket.
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa? Tyra Banks
81. Vilken film såg du på bio senast: Harry Potter
82. Senaste köpta skiva: Det måste ha varit Disco Defenders..
83: Roligaste konserten: Åh, så många. Men Alcazar i Gävle förra veckan var riktigt kul!
84. Bästa känslan: Att känna sig omtyckt!
85. Samlar du på något: Ja, minnen.
86. Isåfall vad: Se ovan.
87. Är du feminist: Beror på vad man lägger för värdering i ordet feminist.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Något som låter mycket. Typ en trumma.
89. Favoritskiva: För tillfället är det nog Disco Defenders med Alcazar. 
90. Bästa kompis: Har jag en himla massa!
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Beror på med vem, var och hur. Men oftast som en helt vanlig svensson.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att Emmas mobil vibrerar varje minut.
93. Favoritlåt: Stay The Night 
95. Har du en mobiltelefon: Jahadå.
96. Vem är du kär i just nu: Jag är lite allmänt kär i ganska många tror jag.
97. Vad är det vackraste som finns: Besvarad kärlek.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Usa.
99. Är du homo- eller bisexuell: Inte vad jag vet..
100. Vad är klockan nu när du är klar: 11:32


Love Life!

Gynning & jag i Lördags♥

Jag svimmade i Lördags.
Emma, Bonnie & Jag svimmade i Söndags.
Igår åkte folk hem.
Idag har vi spenderat dagen hos doktorn.
Bonnie har halsfluss.
Nu ska vi gå och köpa glass och sen kolla på film.

Men vi har kul ändå!



Livet leker!

Alcazar fyra dagar i rad, Anorah's supporterträff och Malena Ernman igår. Prideparad och Sommarkryss idag. Dessutom delar jag en lägenhet i Stureplan med sex av mina allra bästa vänner! Livet kan fan inte bli mycket bättre!


Stureplansgänget och Malena inatt 02:05!



RSS 2.0