Summering av Sommaren 2008 - Del 1 Maj/Juni

Eftersom jag är tråkig och inte alls har något lust att blogga så drar jag igång en summering av sommaren 2008. För nu är den ju faktiskt slut. Den där sommaren som vi alla väntade på så länge och som försvann fortare än fortast.
Eftersom det gjordes så mycket i somras har jag valt att dela upp den i tre delar. Här är första delen.

Sommaren började för mig redan i Maj. Närmare bestämt 15 Maj.

Rix Fm Festival i Stockholm 15 Maj.
Envis som jag är åkte jag upp till Stockholm och gick på Rix Festivalen. Träffade Carro, Micke och deras gäng som då inte alls kände särskilt väl. Senare kom Mathilda och det var hon som var mitt sällskap under kvällen. Inget dåligt sällskap där alltså. ;) Träffade även på Tone under kvällen. Själva festivalen var nog den sämsta under hela sommaren. Kan ju bero på att det var den första iofs. Upptäckte Anna men tyckte inte alls att det var något speciellt med henne där. Hela kungsträdgården jublade när Jason Mraz entrade scenen men både jag och Thilda tröttnade ganska snabbt.
Trots att detta var långt ifrån det bästa på sommaren så var det iallafall en jävligt bra start!
 
(Klicka på bilden och du kommer till en video från Stockholm)Velvet i Katrineholm 6 Juni.
Jag hade faktiskt glömt bort detta. Men gud vad kul det var. Jenny var jättebäst. Jag hade bra sällskap och vädret var bättre än bäst. När vi träffade Jenny efteråt så pratade vi en hel del och hon kände igen mig från när jag var och såg henne i Mars. Snackade en del om Caroline Jönsson och gud vet allt. En bra dag var det iallafall.


Rix Fm Festival i Västerås 13 Juni.
Jag tog tåget till världens bästa Nenne och vi gick på Rix Festivalen som kommit till Västerås. På vägen till festivalen stötte vi ihop med världens bästa Sonja och sedan så stod vi med A-K och Carro under själva festivalen. Det var sjukt bra stämmning och allt var tipptopp. Det var också här Anna upptäckte oss för första gången. Och hon var ju så söt att hon favoriserade och kastade tröjor till oss också. Puss på <3 Sonja var bättre än bäst och det var allmänt bra.


Allsång på Skansen 24 Juni.
Okej, nu ska jag försöka att inte skriva en uppsats. Denna dagen räknas utan tvekan som en av dom allra bästa någonsin. Jag och Bonnie tog tåget upp till världens bästa huvudstad tidigt tidigt på morgonen. Vi var framme vid skansen runt klockan halv sju och sedan var det bara att vänta. När sedan portarna öppnades så sprang vi in. Tog en bänk och fortsatte att vänta. Det var dock riktigt kul. Det repades och gud vet allt. Sen helt plötsligt. Från igenstans så stod hon där på scenen. Världens bästa Carikube. Vi blev helt jätteglada båda två och sprang fram tillsammans med skylten vi hade gjort. Ropar på Caroline som vinkar och ropar tillbaka "jag fattar!!!" och pekar på skylten. hahahaha, så söt! <3 Hon repade tillsammans med dom andra tjejerna som skulle dansa med Christer och sedan efter det så kom Thilda och Sofie och gjorde oss sällskap på Skansen. Myspys <3 Allting var allmänt bäst och när programmet sen var slut så kollade vi först när Christer sjöng extranummer och sen sprang vi bort till vipen där vi fick vänta. Ganska länge dessutom. Medans vi väntade så kom Kicken och pratade lite med Nenne i min mobil. Sen väntade vi lite mer. Men hon kom tillslut. Världens bästa Carikube. Hon var inte lite söt heller. Världens bamsekram fick vi. Det togs kort och gud vet allt. Vi pratade och sa faktiskt hejdå. Tills det att vi insåg att vi skulle åt samma håll. Då fortsatte vi prata. Sen togs det mer kort. Och Caroline passade på att prata med Mika i telefon också. Vi fick blomma av Caroline också. Så söt. Så bra. Så bäst. Att vi var i extas i flera veckor efter det är inget jag behöver tillägga. Det var underbart!

Rix Fm Festival i Lidköping 27 Juni.
Bara att komma till Lidköping var ju en upplevelse i sig. Men numera kan ju både jag och Bonnie kryssa av "Åka Rälsbuss" på "saker-att-göra-innan-jag-dör-listan".. Och det är ju bra. Två timmar i en rälsbuss som åkte igenom massa skog och sen var vi framme. Fascinerande. Vi bosatte oss på torget i Lidköping där vi tillverkade skyltar för glatta livet. Vid tre anlände Anna och då hade vi ju även en skylt till henne. Hon gillade den massor och kom faktiskt ner och pratade med oss efter deras soundcheck. Så jävla söt. Och efter det så hade hon nya fans liksom. Vi väntade sen på att det skulle börja. Och det gjorde det. Det började ju självklart regna också. Men vi överlevde. Anna var sjukt bra! Jenny också. Sen mitt i Jenny så får vi se några bekanta figurer som står och pekar på oss vid scenkanten. Jodå, det var världens bästa Alcazar. Från ingenstans utbröt små (eeh, stora!?) fjortisskrik. Jag har nog aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv. Det var helt sjukt. Dom var så jäkla bra. Helt fantastiska. Andreas min när han såg att vi kunde Inhibitions är oslagbar. Så jäkla kul. Och efteråt. När vi stod och pratade (skrek?) med Lina som stod på trappen till scenen och vi på andra sidan staketet. Också det var sjukt kul. Lina är bäst. Lidköping var bäst.
Sommaren började alltså helt okej. Eller nej. Den började superbra. Juni var verkligen helt fantastiskt roligt. Toppgrejen i Juni var helt klart allsången när vi såg Caroline. Så himla mycket kärlek!

I skolan.. på en mac.. som inte vill samarbeta..

Sitter i skolan. Vi har mediablock och håller på med en tidning. Vi har deadline om ganska exakt en vecka. Jag är dock klar med mitt och väntar nu på att våra layoutare ska kika på det jag gjort och så ska vi lägga in bilder och liknande. Jag gillar det. Det är som en tidningsredaktion. Lite mindre organiserad bara. 

Gårdagen spenderades med att skriva svenska. Jag skrev hela dagen. Tog ett litet avbrott då jag pratade med Bonnie i telefon. Är det höstlov snart eller? Sedan var det idol. Hejar ju på Linda som ni kunde läsa tidigare inlägg och hon ju vidare! Hoppas verkligen på henne men är osäker på om hon kommer klara det hela vägen till det då tittarna får makten. Juryn är hård. Nästan för hård.

Idag kommer ju Mika hem också! Äntligen säger jag som har saknat henne lite för mycket. Och inte har man fått något kort heller. haha. Sonja sjunger för mig och allt känns sådär lagom bra. När jag kommer hem ska jag också påbörja ett litet projekt. Sjukt kul. Sjukt hemligt. Eller inte. Men det blir kul iallafall. Eller hur Micke? ;) 

Åh, nu ropar Sara, våran"redaktionssekreterare" på mig. Dags att påbörja ett nytt projekt. 

/ egogiirl

Gillar ni schlager?Skulle jag få dela ut pris till roligaste artist så skulle jag utan att tveka ge det till dessa tre.
Shot baby! .... Var du nu är!?

Rensning av utklipp

Dagen har jag tillbringat med att städa mitt rum. Blev det något skillnad? Nej, självklart inte. Jag fastnade framför den där förbannade tidningshögen som aldrig slutar växa. Den med tidningar som artister, mestadels Charlotte, varit med i. Jag tog nu tag i det och har suttit halva eftermiddagen och en bit in på kvällen och rensat och klippt ut och satt i pärmar & mappar. Jag har ju ett helt skåp med artiklar och tidningar med Lena. Sen en mapp med Gynning. En där jag sparat roliga saker från årets Melodifestival. Och en mapp med Alcazar. Sen är det den där pärmen. Med Charlotte. Jag sparar alltså på utklipp på alldeles för många människor. Jag sparar dock inte allt. Som tur är.
Ja, nu är iallafall i sina mappar och trycksvärtan borttvättad från mina fingrar.

Morgondagen tänkte jag spendera här. Framför datorn. Ska skriva svenska för fulla muggar och om jag får tid och lust också blogga om när vi träffade Jessica. :) Jag är ledig från skolan imorgon så först ska jag ha en långt sovmorgon! Kanske hinner med att städa lite också? ja, det finns alltid saker att göra!

/ egogiirl

Nu när du gått

Igår fick jag ett hysterisk sms från Thilda som hade upptäckt att man på Aftonbladets hemsida kunde se Lena och Orups nya låt "Nu när du gått" med tillhörande video.

Detta är bland det bästa jag hört. Det är så sjukt bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Videon är så sjukt fin. Lena är så vacker att man typ smälter bort och hamnar i en liten pöl på golvet. Låten är också helt fantastisk!
Se OCH lyssna här!

Några bilder från videon;Stockholm 6/9-08 - A lot like love

Dags att samanfatta första dagen på den underbara helgen uppe i Stockholm. Det blir inte lätt med here we go.

Klockan ringde vid sju någon gång
och visst var det lite trögt att komma upp. Som vanligt. In i duschen, käka frukost och sminka sig. Plockade ihop det sista och satte mig i sängen då jag tyckte att jag hade så sjukt mycket tid över innan bussen skulle gå. Börjar skriva ihop ett sms till Mika då jag kollar på klockan igen och inser att jag tidigare har kollat fel och nu bara har 7 minuter på mig innan bussen går. Det var bara att springa. Jag hann iallafall med bussen och därefter satte jag mig på stationen och väntade på mitt tåg.

Jag fick åka dubbeldäckare upp till Stockholm vilket innebar lycka! Det är som att åka X2000 fast lite bättre. Resan gick fort och smidigt. Framme i Stockholm mötte Lina (<3) upp mig och vi gick sen till pressbyrån och köpte SL-kort till mig och gick upp och kollade Mikas tåg. Då träffade vi Carro som skulle åka iväg till Köping och se Caracola. När vi stod och pratade med Carro kom dessutom Milla, kul att träffa er båda igen! <3 Vi pratade lite innan jag och Lina sprang iväg på stan och gjorde lite ärenden. På stan fick vi även veta att Mikas tåg skulle bli försenat. När vi gick tillbaka till Centralen var Lina hungrig så vi sprang in på Donken en stund.

Mika kom och det blev kramkalas, jättekul att ses igen! <3 Vi gick ner och låste in våra väskor samt besökte toaletten, där vi plattade våra hår, innan vi gick upp igen för att möta upp Thilda som jag och Mika skulle bo hos. Vi fick nycklar samt varsitt grönt kort så vi fick gratis inträde till Grönan. Tack! ♥

Därefter tog vi tunnelbanan till Högdalen där vi skulle se Charlotte. Vi var framme runt ett och insåg att hon skulle sjunga UTOMHUS! Vi hade endast ett paraply och till råga på allt så regnade det sjukt mycket. Vi ställde oss under tak och jag komponerade en liten uppsats i kortet som Charlotte skulle få.
Runt halv två gick vi fram och ställde oss framför scenen. Vi och alla småbarnen. Vi var utan tvekan längst i publiken där alltså. Först sjöng någon tant som skulle föreställa konfrencier. Hon var helt weird men vi överlevde dock det också!
Sen kom Charlotte!
Hon såg oss typ direkt och vinkade lite! <3 Började med Take me to your heaven, underbart! Hon pratade om lite allt möjligt, tex så frågade hon om några skulle till Grönan på kvällen.. ehe, en liten pik till oss kanske?
Hon sjöng även Gröna små äpplen, What a feeling (vi dog, eller ja. Mest jag. Favoritlåt! <3), och så en av favoriterna från nya plattan, Bullet <3
Efter det pratade hon om eurovision och det var rooooligt! "Och det gick väll inte liiiiika bra i år... NÄEE, DET GICK ÅT HELVETE!" hahahaha <3
Självklart avslutade hon med världens bästa Hero <3När hon var klar var det dags för signering. Vi ställde oss halvlångt bak i kön och det gick riktigt fort för oss att komma upp till Charlotte. Hon verkade jätteGLAD över att se oss! :O "HEEEEEJ TJEJEEEEEER! Hur ääääär det med eeeeer?"
Sjukt söt!
Charlotte hade dessutom med sig yngsta sonen Alessio, vilket var tur eftersom jag i Mars gav Charlotte en åsna som vi fick veta på Victoriadagen bodde i Angelos rum. Nu hade vi alltså med oss en kossa till Alessio.. snacka om att han blev glad! Han hade dock bestämda åsikter om att det var en häst! haha! ;)
Vi fick massor med signeringskort av Jocke (som är charlottes någonting på managementbolaget), tack liksom! :)
Charlotte signerade affischerna vi hade med oss som vi hade fått från Bonnie också och hon tyckte vi skulle behöva nya så vi fick en mailadress till Jocke. Vi pratade lite till, fotade och sa hejdå syns ikväll och sånt <3

När vi gått en bit så kommer jag på att vi hade glömt att lämna kortet och det var ju egentligen det som var det viktigaste så vi vände och gick tillbaka. Vi bestämde oss dock för att inte ställa oss i kön utan vi ställde oss brevid istället och väntade på att Charlotte skulle bli klar istället.. och det blev hon ju så småningom. :)
Så när hon var klar gick vi fram till henne och eftersom det regnade så gick vi in i en kyrka.
Vi passade på att gratta henne i förskott på födelsedagen och gav henne kortet.

Jag: Du får läsa det nu om du lovar att inte börja gråta.
Charlotte: ohh, jag som är så JÄVLA känsligt för sånt här!

Och ja, hon läste och.. började gråta. Och då började ju vi också gråta såklart. Så där stog vi i kyrkan och grät. haha! Sjukt så känslosamma vi är. Sen blev det kramkalas och lite fotografering, Jocke tog en bild till Charlottes blogg (fast hon la aldrig ut den) och sen så pratade vi lite snabbt innan vi återigen sa hejdå syns ikväll...

När vi kommit en bit därifrån kollapsade jag och Mika och höll på att krama ihjäl varandra! Det var så mycket känslor! Förlåt Lina om vi var jobbiga! <3

Därefter tog vi tunnelbanan (där vi såg Brandur!) tillbaka till centralen där vi hämtade våra väskor och sedan tog tunnelbanan bort till Kungsan där vi skulle träffa Micke på Donken. Det var så mysigt att gå runt i vattenpölarna med mina skor!  - NOT!

På donken träffade vi då Micke. Kul att ses igen! <3 Vi ätade lite, fixade skylt och pratade om allt möjligt. Sedan begav vi oss bort mot Grönan.
Och veeeeem tror ni inte höll på att repa när vi kom dit om inte Chaarloooottee?! Vi hann höra och se slutet på Addicted <3
Efter det stod jag och Micke och typ.. frös vid kravallstaketet medan Lina och Mika drog iväg på tottiletten.
Martin Stenmarck kom och gick runt lite och straxt efter att han försvunnit kom Mika och Lina tillbaka.
Anki Bagger och Ladies Night repade lite.
Vi träffade några kompisar till Micke, - Annika, Lena och så Mikaela som vi också träffade på Skansen i somras. Vi stod och flummade med dom ett tag.
Under repet så visade dom klipp med Gynning och Berg på den stora skärmen och jag blev massa glad. Sen repade Gry någon tävling och säger sen att Gynning och Berg självklart kommer att vara där under sändningen. Där och då dog jag totalt. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Började hyperventilera och hela biten. Hyperventilerade alldeles för länge om man tänker på vad som är bra för min hälsa. Micke lugnade iallafall ner mig, tack! <3, och vi fortsatte vänta.
När Carolina sen kom så tvingade Micke, Lina och Mika iväg mig så jag skulle få träffa henne. Jag har nog aldrig skakat så mycket i hela mitt liv.
Jag berättade för henne att det var tack vare henne som jag fortfarande var i liv och fick världens längsta kram.
Vi pratade lite och Carolina betämde sig för att blogga på plats. Kika in här och här.

När vi sagt hejdå till Carolina gick vi tillbaka till kravallet och får då veta att kryssetfolket kunde fixa vip-platser till oss :o Vi tänkte då att vi skulle få sitta någonstans i mitten men nehej, längst fram på vänsterkanten satte dom oss :o Tack alla braiga kryssmänniskor! <3
Det blev sen uppvärmning med Daniel, Sara, Mattias och Mia som vanligt, suuuuuperbra! <3
Programmet började precis som vanligt men helt plötsligt så utbrister Gry "Näe. Näe. Näe. Bandspelarjäveln pajade." - HAHAHAHAHA! fyfan vad vi garvade! Sen så fick dom ta om allting typ fem gånger innan bandspelaren funkade ordentligt. Först ut var iallafall Charlotte med Addicted, fyfan vad vi skrek! kolla in det här, lyssna i början så hör ni! ;) Ja, i slutet av låten så hittade hon ju oss också och gick nästan ner på knä, sträckte ut handen och var allmänt jättejättesöt! <3
Magiskt!
Det fortsatte sedan med Lillasyster, The Script, Anki Bagger och sen var det paus. Mia underhöll och sjöng Blame it on the boogie och vi dansade. Mia tycker vi om <3
Sen var det alltså "sändning" igen då. Ladies Night... HELT GALNA!
Typ efter det var det ju även dags för Charlotte att se gamla klipp på sig själv. HAHAHA shit vad vi garvade! :) helt galet!
Sen avslutade Charlotte med Tusen och en natt och allt var helt lovely!
Vi fick blommor från någon i Lillasyster men jag gav senare bort min till Charlotte.
(Bilden är lånad från det här inlägget i Charlottes blogg..)Vi gick ut och ställde oss utanför kravallet och väntade på Charlotte som hade någon form av minipresskonferens på scenen. Under tiden som vi väntade kom Mia så vi snackade lite och tog kort.. vi gillar henne skarpt alltså!
Ja, sen kom världens bästa Charlotte och ååååh...
Hon är ju bara helt underbar, sprang runt och signerade till höger och vänster samtidigt som hon pratade med oss. Vi hade återigen en diskussion om nya skivan och lite annat. Det var myspysigt! <3
Sen frågade vi henne om hade fått träffa Ari och javisst, det hade hon. Och hon var ju inte lite stolt över det heller!? HAHAHA! Söto <3 Hon var föresten på våran idé om att åka till Arlanda om Dea får för sig att flytta till det där stora landet i väst. HAHAHAHA! <3

Sedan sa vi hejdå och hej och hå. Var lite jobbigt att gå därifrån när vi inte visste när vi skulle ses nästa gång. :(
Men men, meeeeeellooo <3

Vi drog ut från Grönan, sa hejdå till Lina som fick skjuts hem. tack för sällskapet vännen i love you <3
Sen tog jag, Micke och Mika bussen till Centralen där vi mötte upp Carro och Milla, stod och pratade lite innan jag och Mika tog pendeln hem till Thilda. Väl hemma åt vi lite, kollade datorn, pratade med Thilda som varit på kräftskiva och var allmänt jätteglada. När Thilda lagt sig bestämde Mika och jag oss för att kolla på Göteborgsfilmen, sagt och gjort. Alltså, kärlek på hög nivå där! <3
Sen gick vi och la oss och låg och pratade till tre någongång då vi somnade..

TACK FÖR EN HELT UNDERBAR DAG!
Tack Mika, Lina, Micke, Thilda, Mia, kryssfolket som fixade platser och är allmänt bäst och alla andra sötnosar.
Tack till Carolina också för att du tog dig tid och för att du är du! <3
Och ett STORT tack till världens bästa, underbaraste och ödmjukaste Charlotte! Mängder av kärlek till dig!
Ni är kärlek allihopa, tack <3

min bästa vän och jag..


vi är lite bättre än alla andra!
i love you girl ♥ 

Allt är inte så perfekt som det verkar..

Förklaring till blogginlägget under;

Jag bor ihop med min mamma, hennes sambo (som jag vägrar kalla för låtsaspappa) och deras dotter (min halssyster).

Min mamma träffade Arne som han då heter när jag var typ 4 år. Han var jättesnäll och jag gillade honom. Han behandlade mig som sin egen. Sen blev mamma gravid när jag var 6 år. Jag fick en lillasyster.
Helt plötsligt fanns det ingen tid för mig. Allt engagemang las på min lillasyster. Alla pengar. Allt. 

Efter det så har det gått i omgångar, ibland har han varit snäll och ibland finns jag inte.
Jag har väl inte alltid varit så snäll mot honom men gudarna ska veta att jag har försökt.
Dom senaste åren har det bara gått utför och jag klarar inte av människan. Han ignorerar mig. Svarar knappt på tilltal. Fortfarande är det så att han KAN vara snäll och trevlig. Men det händer inte ofta.
Som exempel kan jag ta när vi en dag skulle äta revbensspjäll. Arne dukade fram bestick. Åt alla utom mig. Trots att jag stod i köket. Trots att det var en tallrik framdukad till mig. Detta kan låta som en skitsak men för mig är det inte det. Det sårar.
När han blir arg på mig går det ut över min mamma. Han anser att jag bara slösar pengar. Att det är det enda jag gör i vår "familj". Slösar pengar. Inte på kläder. Utan när mamma ibland blir tvungen att hämta mig vid tågstationen eller sånt. För bensinen kostar ju. Lillasyster kan man dock skjutsa runt hur mycket som helst.

Jag har bott med den här människan (som jag fortfarande vägrar kalla för låtsaspappa) i 12 år.
 Jag vet inte om jag klarar 3 år till.
Nu vet ni iallafall hur det ligger till.
Eller nej, ni vet egentligen ingenting. Allt detta är ganska ytligt. Det som är jobbigt är inuti mig.
Men jag blir tvungen att kämpa igenom tre år.
Sen drar jag & Bon tll Stockholm.


Hat

Jag hatar honom.
HATAR HATAR HATAR

Kan jag inte bara få flytta härifrån och slippa aset?

Gänget <3


Bara för att vårat gäng är så mycket coolare än erat gäng <3

Den där Caroline Jönsson..

 
..är ju alldeles för söt och bra för sitt eget bästa!
/ egogiirl

Stress Stress

Jag har jättemycket att blogga om, tiden räcker dock inte till.
Imorgon kommer Bon och på Lördag blir det Alcazar.
Jag återkommer med blogg så fort jag hinner.


jag och charlotte från den första av våra tre träffar i lördags <3/ egogiirl


Det här är världens bästa tjej, Carolina Gynning


Utdrag ur Gynnings blogg;

"Jag träffade en tjej idag på Gröna Lund, hon darrade när hon hälsade på mig. Hon sa att utan mig hade hon inte levt. Det är svårt att ta in så stora ord. Men om du ligger där nu tjejen och du läser detta. Så vill jag att du ska veta att det du sa kommer jag aldrig att glömma. Det kommer jag spara i mitt hjärta för evigt. Sov Gott."  

Orden räcker inte till. Men jag kan säga att dom orden och den här helgen som nu gick kommer jag leva på i en väldigt lång tid framöver.

God natt!
/ egogiirl

Foto: Micke

bloggrapport från centralen..

..sitter alltså på Centralen i Stockholm. Väntar på att mitt tåg ska gå. Det gör det om..  typ 45 minuter. Jag har lite ångest över att åka hem. Den här helgen har varit helt sjuk! Igår bar det ju av till Högdalens Centrum där vi kollade på Charlotte. Träffade henne och pratade. Sedan Grönan där det blev ännu mer Charlotte. Och så dök Carolina Gynning upp där också. När jag fick reda på det höll jag på att svimma. Jag hyperventilerade och hela biten. Jag har aldrig varit med om något liknande. Den människan är verkligen den mest underbara i hela världen. Både Charlotte och Carolina har bloggat och nämnt träffarna. Carolina har faktiskt bloggat två gånger.

Idag har vi träffat Jessica Marberger, det var helt fantastiskt! Efter det gick vi bort till Kungsan där vi kollade på Sanna Nielsen innan jag och Mika gick bort hit för att hon skulle åka hem.

Helt fantastisk helg som jag berättar mer ingående om när jag har bilder och sånt. Så länge kan ni ju kolla Charlottes blogg här och Carolinas här.

love
/ egogiirl

Måns Zelmerlöw på Rix Fm Festival i GöteborgVarning för mycket skrik och .. öh.. skrik.
Jag längtar tillbaka, shit vad kul det var!
Några av oss träffas i helgen, åh vad jag längtar!
Ni blir det skolan..

/ egogiirl

Lena och Orup släpper skiva!Dagens goda nyhet var utan tvekan att Lena och Orup ska släppa en skiva!
Första singeln "Nu när du har gått" släpps redan 22 September!
Har jag sagt att jag längtar?

Idooooool

Äntligen har idol cirkusen dragit igång igen! Nya juryn är störtskön ju! Trodde jag skulle sakna den gamla men nej, den nya är ascool ju! haha! Me like!Självklart har jag redan skaffat mig en favorit. 

Linda Norrgård Pritchard.

Jag skrek bara lite när jag såg henne i teven, hade ju ingen aning om att hon sökt till idol.
Ni var säkert flera som kände igen henne men inte kunde placera henne. Hon var bland annat med i öppningsnumret i årets Mellofinal. En grym sångerska och verkar också ha en underbar personlighet. Jag och Mika har nu bestämt att denna tjej ska vi heja på enda fram tills hon vinner i December. Inget snack om saken.


Jessica Marberger, Stefan Nykvist och Linda från årets melodifestival

Sen var det ju det där med Jihde. Ge mig Gynning och Berg typ nu!?
/ egogiirl

Jag skyller allt på tranorna..

Vet ni vad?
Det har gått och blivit höst. Det är H E M S K T !
Idag när jag väntade på bussen kom det en massa fåglar (sånadär stora ni vet, jag är inte så bra på fåglar, men dom är stora och låter mycket och flyger i ett v. Tranor kanske?) som skulle åka iväg till Afrika. Liksom, LÄMNA OSS INTE!?
Dom typ åker till afrika och tar med sig sommaren. Jag blir liksom helt deprimerad. Sommaren var den bästa någonsin. Jag vill inte lämna den.

Jag är helt säker på att det är tranornas fel att det är kallt på morgonen. Att det är kallt hela tiden. Att löven faller av.
Att det är höst.

Jag hatar tranor.

Jag har varit handikappad i en vecka..

När man är utan internet är dom som att vara handikappad. Man får ju inte veta någonting! Jag har äntligen fått tillbaka mitt internet. Eller nej, igentligen inte. Vi möblerade om lite så jag sitter nu i mammas såkallade "arbetsrum" . Jag skulle vilja kalla det en skrubb. Det är LITET! Man får med nöd och näppe plats med två stolar här inne. Förstår ni då hur litet det är? Men hellre det än inget alls. :)

Skolan rullar på, jag trivs relativt bra. Finns inte så mkt att säga om det liksom..
I helgen bär det av till Sthlm då jag ska träffa vänner och se Charlotte och hej och hå vad jag längtar. Helgen efter blir minst lika kul den! Då ska jag och Bonnie se världens bästa Alcazar. Dom kan ju verkligen räkna med att bli typ överfallna av två gråtande nördar. En viss Lina Hedlund kan känna sig extra träffad.. Känner att vi kanske kommer göra bort oss lite!? haha!

Nu vet ni iallafall att jag fortfarande lever och att jag förmodligen kommer att blogga oftare igen! Bra va? ;)

love
/ egogiirl

RSS 2.0