vi ses igen framöver

Just nu händer det så otroligt mycket i mitt liv, allt på samma gång, och jag kan inte riktigt kontrollera något alls. Jag har gått ner mig totalt. Istället för att ta tag i saker och ting har jag gömt mig och hoppats att det ska lösa sig. Det gör det inte. Allt blir bara större. Det är så himla mycket på samma gång. Skolan, vännerna, familjen och så mitt i där ska jag prioritera mig själv. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur detta men efter mycket funderande har jag kommit till att jag måste omprioritera. Jag vet inte om det kommer att funka men det är iallafall värt ett försök.

För samtidigt som jag känner mig väldigt osäker på mig själv och mina vänner så har jag faktiskt skolan som hela tiden flåsar mig i nacken och gör mig ännu mer stressad och osäker. I våras blev jag sjuk. Fick äta medicin och sådant. Jag vill inte att det ska hända igen. Så nu när jag sitter här i min säng med datorn på magen och bokstavligt talat kokar av feber så har jag kommit fram till att bloggen (precis som bilddagbok, facebook och allt annat internetbaserat) får vänta. Det är ingenting jag kan eller vill prioritera för tillfället. Jag måste försöka komma på rätt spår i skolan för annars kommer det här året bli ett helvete.

Jag har kommit till en punkt där jag inte alls vet vem jag är. Dessutom är jag otroligt osäker på de som står mig nära efter att ha blivit sårad flera gånger. Jag vill inte såra. Så ta inte åt er för mycket. Förlåt. GG - Jag älskar er allihop. Men jag måste tänka. Slå en pling om ni vill ha en förklaring. Jag är aldrig långt borta. Just nu tror jag att jag måste fokusera på mig och det som finns nära. Det som finns hemma. Skolan, vännerna här och familjen. Det andra får vänta..

Men ja, jag tar en sånhär berömd bloggpaus på obestämd tid. Kanske bloggar jag igen om en timme. Kanske dröjer det några veckor eller till och med månader? Det återstår att se.


Kommentarer
Postat av: Annika

Me love u <3

2009-09-06 @ 18:28:38
URL: http://sannafreak.blogg.se/
Postat av: Emma

Det är rätt! Du ska prioritera dig själv!

Vi finns här, du vet var, och vi väntar på dig tills du känner att du orkar igen!

Bli frisk och gör så du mår bra!

Vi älskar dig vännen <3

2009-09-06 @ 19:08:32
URL: http://metrobloggen.se/emmabergstrom
Postat av: PeterDeluxe

Har en trevlig blogg pause hehe =)

2009-09-06 @ 19:31:12
URL: http://peterdeluxe.blogg.se/
Postat av: Jennie

Vi finns alltid här, det vet du.

Och jag lovar, jag känner igen mig så otroligt mycket i det du skriver.

Älskardig ! <3

2009-09-06 @ 21:42:18
URL: http://jennie95.blogg.se/
Postat av: Mika

De andra har redan sagt allt så bra. Vi finns här när du behöver oss, och när du inte gör det! Vi älskar dig hjärtat, ta hand om dig!



Puss!

2009-09-06 @ 22:41:31
URL: http://aliveinthedangerzone.blogg.se/
Postat av: Carro

Håller med dem andra!!

Finns här, alltid! <3

Älskar dig fina!

2009-09-07 @ 14:40:08
URL: http://cardil.blogg.se/
Postat av: Mikael

Sen som få, men bättre sent än aldrig!

Kan inte annat än hålla med de andra, vi finns alltid här! Du vet att vi älskar dig <3

2009-09-14 @ 18:28:04
URL: http://mikaeljanzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0