Dilemma

Jag har ett litet problem. Jag måste skaffa en ny mail då min nuvarande emailadress är på tok för oseriös och funkar inte nu när man blivit lite äldre och faktiskt använder mailen i seriösa syften. Jag har funderat på om man då ska skaffa en ny hotmail eller om man ska satsa på gmail?

Jag har märkt av att väldigt många använder gmail och det verkar ju lite mer seriöst än hotmail. Inte heller lika troligt att mailet filtreras bort till skräpposten.

Fördelen med hotmail är att man går in på den varje dag. Jag kan också hotmail utan och innan och det är ju ett relativt lätt & bra sätt att maila. Men jag behöver ju egentligen inte en ny msnadress.

Hmm.. Hjälp mig?


Kommentarer
Postat av: Bonnie

åh.. jobbigt det där. Jag tycker själv det känns lite halv B med hotmail. Men ja.. skulle nog vilja ha en gmail som "jobbmail" och en hotmail som privat. Skaffa båda? ;D

2010-04-26 @ 19:43:27
URL: http://bonnietyra.blogg.se/
Postat av: Mikael

Jag har själv funderat på det med Gmail, det känns så himla mer seriöst att ha en sån!

Jag tycker du ska satsa på en Gmail och kanske ha kvar din nuvarande som msn bara? Och kanske till Facebook-mail :P

Gmailen kan du få uppdaterad automatisk via din nya älskade underbara telefon! Så du ska inte tänka på det med att kolla den varje dag, det är dessutom en vana :)

2010-04-26 @ 19:47:21
URL: http://mikaeljanzon.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har både en seriös gmail och en mindre seriös hotmail, och har ställt in så alla mail jag får till gmailen vidarebefordras till hotmailen, så jag bara behöver ha koll på den. Fungerar väldigt bra tycker jag!

2010-04-26 @ 21:15:22
Postat av: Linda

G-mail är enkelt att lära sig och kan ta emot/skicka större filer än de flesta andra. Jag har G-mail som min "back up" och som du vet domännamnsadressen annars.

2010-04-27 @ 14:55:50
URL: http://sonnvik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0