Lotta på Liseberg - 5 Juli

Morgonen började med att jag och Bonnie försov oss en sisådär 25 minuter vilket gjorde att vi hade 20 minuter på oss innan vi var absolut tvugna att gå till bussen. Det blev en minst sagt effektiv morgon men vi kom till Skövde som vi skulle där Jennie mötte upp. Tåget var tidigt både till Skövde och in till Gbg och vi var på plats utanför Liseberg bland de första.

väääääntan!

Efter en timmes väntan och skapandet av en noga uträknad plan öppnades grindarna och OJ vad vi sprang! Först på plats vi kravallet där det väntade fem timmar i kö. Efter en himla massa ombyggande med kravallstaketen, massa rep på scenen, vink från Andy, ankomst av ännu en vän (Annika) och massor av väntan så fick vi springa in på området. Maraton igen men vi fick platserna vi siktat in oss på (Bra Jennie!) och där blev det äntligen dags för mat medan vi väntade lite mer.


fina vänner!


Lagom till att vi hade ätit upp maten började repen och det var väldigt skoj! Tess såg oss med en gång och oj vad hon skrattade när hon såg vilka bra platser vi lyckats skaffa oss. Tummen upp och slängkyssar till oss. fina tess <3


ja, vi satt nära. jättenära.

 


allsång med alca. vi saknade zar ♥


Repen fortlöpte utan några komplikationer förutom en liten regnskur mitt i allt där Tess passade på att ropa till oss att vi skulle klä på oss (pfft! ska hon säga!) och våldgästande av Herr Lundstedts mick i Diggiloo Diggiley. Annars roade oss bäst vi kunde både under repen och efteråt..

 


ingeet kooonstigt aalls!


en annan del av göteborg?


Sen blev det lite paus innan sändning där vi passade på att gå på toaletten och göra skyltar. Allting gick ganska fort och sen var det helt plötsligt sändning. Otroligt roligt var det! Men bilderna är ungefär likadana som från repen så jag besparar er dem. Jag passar istället på att låna två stycken från Bonnies blogg.

 


världens finaste människor ♥


världens utan tvekan coolaste människa.

 

Just det! När genrepet var slut lyckades vi få oss en liten snabb pratstund med Andy där vi bestämde träff på parkeringen bakom Lisse efter programmet! Succé! Så när programmet var slut begav vi oss sakta men säkert ut. Där träffade tidsfördrev vi lite genom att försöka lära oss dansa Rock. Eller ja, Jennie försökte lära oss. Jag klarade det nästan!

Först kom Tess. Hon fick skriva autografer till folk först och lite så innan hon kom till oss. Men vi fortsatte träna rock medan vi väntade. haha! När hon kom ville hon direkt ta kort med våran "Lina, vi saknar dig" - skylt. Så gulligt! Den bilden kan ni se här. Sedan pratade vi lite snabbt och tog kort innan hon var tvungen att hoppa in i taxin som väntade.

 


tro det eller ej men detta är vår första bild tillsammans med tess. Någonsin!


Strax efter att Tess hade åkt kom Andreas som även han fick skriva autografer. Vi fortsatte dansa rock. Det tyckte Andreas var otroligt roligt när han väl kom till oss. Men han blev lite impad när vi berättade om Jennies meriter! Vi pratade en himla massa och det var mysigt att faktiskt få prata. Oftast ses vi ju vid signeringar där man träffas högst fem minuter. Pratade lite diggiloo och planerade lite. Sedan tyckte efter att Niklas hade suckat högt några gånger gick de och vi gick mot tåget. Lyckliga över mötet med fina Tess & Andy men oroliga över Lina.


flummiga och glada! ♥

Trots allt var det en väldigt fin dag med väldigt fina vänner!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Så coolt! Jag såg er på tv då, kändes lite häftigt, haha. :)Kram!

/Beccy

2010-07-12 @ 11:37:35
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Superfina bilder ! :)

2010-07-19 @ 06:31:31
URL: http://blogg.veckorevyn.com/beckis/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0