Familjen Storm

Sen jag bloggade sist har jag fortsatt mitt nörderi och det är ju inte mer än rätt att jag delar med mig om hur det går för Liz. :-)


En dag när Liz gick igenom parken påväg hem från sitt jobb som diskplockare träffade hon Jake. Han satt och kollade på några barn som sparkade boll och de började prata. De bytte nummer och Liz hann knappt komma hem innan hon ringde honom och frågade om han ville komma över.


De satt och pratade enda in på småtimmarna så Jake sov över på soffan. Dagen därpå hade både Jake och Liz kommit fram till att de nog ville testa på något mer än bara vännerstadiet.


Efter bara några veckor började Liz känna av ett illamående som sällan gav med sig men hon kunde inte förstå vad detta berodde på fören magen började växa..


Liz ringde Jake som kom över och då bestämde hon sig för att berätta om nyheten. Jake blev chockad såklart men också glad. De tyckte båda att det var lite för tidigt men det var bara att gilla läget. I samma veva berättade Jake att han var mycket äldre än vad Liz trodde vilket kom som en chock för Liz.
Några dagar senare flyttade Jake in.


Jake tog sitt ansvar som blivande pappa och skaffade sig en mer ledig och vuxen stil och passade också på att raka av de där hemska rastaflätorna.


Efter månader i det hyrda huset där bara en platta på spisen fungerade och det fanns varmvatten i toaletten men endast kallvatten i duschen tog Jake med sig Liz till banken där de tog ett lån och köpte ett nytt hus. Ett hus vid sjön.


Liz hade nu äntligen påbörjat sitt drömliv i drömhuset!


Men Jake var borta mycket och Liz började fundera på om det kanske hade gått lite för fort. På bara några månader hade hon flyttat ihop med en man, blivit gravid och dessutom köpt ett stort hus. Hon dränkte sina tankar i alkohol - trots graviditet.


Så en dag när Jake var på sitt arbete (som dessutom var lite kriminellt) var det dags! Liz ringde Jake som kom och hämtade henne och på sjukhuset föddes sedan deras son - Nathan.


Trots en fantastisk son så började förhållandet rinna ut i sanden och kommunikationen var riktigt dålig. Liz hade fått veta att Jakes jobb inte var det minsta ärligt och paret åt inte ens middag tillsammans.


Tillslut fick Liz nog och gav Jake ett ultimatum. Antingen fick han flytta eller säga upp sig. Jake blev rasande men valde att säga upp sig från jobbet och deras relation var räddad. För stunden.


Liz började en tid senare ha långa telefonsamtal med en mystisk man..


En kväll när Jake var ute och tränade och Nathan sov bestämde hon sig för att bjuda hem den mystiske mannen. Kvällen slutade dock inte riktigt som hon hade tänkt sig.. Gravid! IGEN!


Både Liz och Jake gjorde allt de kunde för att rädda förhållandet och mitt i allt firade de Nathans första födelsedag!


En kväll upptäcker Jake att Liz har ett hemligt förhållande med en annan man och konfronterar henne. Liz förklarar att det bara är en vän och de börjar gräla. Då får Liz värkar och de får avbryta grälet för att åka till sjukhuset där deras andra barn föds. En dotter som döps till Nicole.


... och där slutar det just nu! Nästan lite spännande ju! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0